Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Yeniler › Bil Kazan 7
http://www.amerikanaraba.com/News/article/sid=53.html
Hediyeler güzel ve farklı… kaçırmayın… soru gene kolay…
Gene Uyarıyı yapmadan geçmeyeyim…. Lütfen cevapları ne olursa olsun buraya veya herhangi bir siteye yazıp yarışmanın tadını kaçırmayın…
ama bu seferki harbi harbi çok kolay yaa!!!
valla ben yılda kararsız kaldım :S
3-5 fotoya dikkatli bakınca ayırt ediliyor…
dogan ben cevabı biliyorumda.. ben odul verilen ilk iki cd var.. başka bi ödülle takas olursa.. cevap yollayayım.. buarada cevabı dogru bilsemde sanki kesin bana çıkacak?? 😆 😆
tshirt, takvim ve 1. 2. yarıs vcd’leri yani toplam 4 parca odul… sana cıkarsa vcd’leri tanıdık birine verirsin
cevap duyalım…
amerikan v8 1965 yıllar olması lazım
xxxxx x x x x x x
mehmet e yuh…. soylemeyin diyorum… (bu arada goren yktur umarım… haksız rekabet oluyor) diger konu ise cevabın yanlıs…
abi, sen dedin cevap duyalım diye bende söyledim,çekiliş bitti zannettim ne biliyim yahu
cevabı yolladfım..bakalım senesinde kararsızım ama göricezzZ??
önemli bir detay var;)
sonuçlar lutfen
Sonuclar Sol menüde bulunan Konular link’ine tıklayınca açılan sayfadaki soru’nun altında bulunuyor…
teşekkür ederim
dogru cevabı yollamısım ama sans gene gülmedi olsun bilgimizi denemiş oluyoruz
8. basladı biliyorsunuzdur umarım… soru cok basit…
Cevabi gonderdim ama , cevabiniz alinmistir tesekkurler, gibi bir e-mail gelmedi .Daha oncekilerde gelmekteydi
Evet sorular kolaylaştı, mailler arttı bende üşeniyorum artık kesin ulaşmıştır….
Ok, konu anlasilmistir
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
Gönderiliyor…