- Bu konu 27 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 18 yıl 8 ay önce piyu tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
25 Şubat 2006: 04:57 #488piyuAnahtar yönetici
Bu Amerikan’ı bilin ve kazanın… detaylar için…
http://www.amerikanaraba.com/News/article/sid=45.html
(cevabı bilenler başkasına söyleyip şansınızı azaltmayın, sadece 1 kişi kazanıyor ve ilk soru basit olsun diye uğraştım 😉 )
buraya sorunun cevabını yazan üye siteden BAN’lanacaktır (şaka değil bir daha kullandığınız email ve Ip adresi ile siteye giremeyebilirsiniz, lütfen kimse işin tadını kaçırmasın…)
-
25 Şubat 2006: 14:38 #7858LowriderKatılımcı
Çok güzel bişey abi seni tebrik ederim bu çalışmandan dolayı.
Fakat yarışma hangi tarihler arası olucak onu belirtmemişsin haftalık mı olucak bu yarışma aylık mı ?
her cumartesi yeni resim gelicek kazananlar pazar günleri mi acıklanacak nedir olay ?
bir kişiye 4 hediye yerine 4 kişiye 1er hediye bence daha güzel olur
-
25 Şubat 2006: 20:46 #7859AngelusKatılımcı
Çok kazık bir soru yaw.. Güzel olmuş ama bu çalışma.
-
25 Şubat 2006: 21:32 #7860ozzKatılımcı
ahanda biiyorum 74 model murat 124 kupe!!!
dogan bu cevap için BAN’lanmam dimi
saka bi yana guzel bir fikir olmuş, biş daha ki sefere
bir depo kurşunsuz benzin olsa hediye daha ii olur derim -
25 Şubat 2006: 21:34 #7861XLR-VKatılımcı
Bence de cok guzel bir calisma olmus
-
26 Şubat 2006: 04:35 #7862piyuAnahtar yönetici
Yorumlar icin tskler… Herkesten cevap bekliyorum… gerçekten zor mu arkadaşlar? herhalde 1965 ford mustang sormamız beklemiyordunuz????
biraz gayret….
ozz cevap maili göremedim… ödüller yetmedi mi?
Lowrider cevabı aldım ama dogru mu yanlıs mı kimseye yazmadım…
Tarihlerde haklısın dün karar verdim saat 23:30 gibi ve hemen planlayıp siteye ekledim.(şimdi düzeltmeleri ekliyorum) ışin doğrusu adında bile kararsız kaldım.Çdülü bölmek çok kolay ama onun yerine 1 kisi bol hediye alsın istedim. (bu arada kargo ücreti alana aittir) ılk hafta deneme haftası, duruma göre daha sık ya da seyrek veya daha az ya da cok hediyeli cekilisler olabilir… zaman gösterecek…
Son katılım tarihi 4 Mart Cumartesi 23:59, Pazar sabahı cevapları kontrol edip rastgele bir çekiliş ile 1 kişi belirleyip siteye ekliycem(en geç pazar akşamı). O kişiye de mail atıp kargo bilgileri alıcam.
Tüm üyelerin birer şansı var. Acele edip yanlış cevap göndermeyin. ılk gelen cevap ile son gelen cevabı şansı eşit.
-
26 Şubat 2006: 15:47 #7863ozzKatılımcı
işte bunu sorcaktım dogan o yüzden cvp atmadım, kaç cvp hakkımız var diye..şimdi yazmışsın saol
-
26 Şubat 2006: 18:57 #7864piyuAnahtar yönetici
cevaplar gelmeye devam ediyor, bilenler bilemeyenler var. Çzellikle forum’u sürekli takip edenlerden cevaplar gelsin diye bekliyorum… Çdüller için gittikçe farklı şeyler bulucam… Şimdiden sonraki ödül hazır
-
26 Şubat 2006: 23:46 #7865AngelusKatılımcı
memed ali bey yardım etseniz biraz .
-
27 Şubat 2006: 01:35 #7866illetyusKatılımcı
Dogan, bu fikir gercekten guzel !
Destekliyorum aynen devam……..
Cevabi yolladim.
-
27 Şubat 2006: 02:35 #7867piyuAnahtar yöneticiAngelus wrote:memed ali bey yardım etseniz biraz .
hadi veriyorum tüyoyu…. 84 camaro degil
Gürcan cevap icin sagol…
hadi arkadaşlar gayret…oyle kolay amerikancı olunmuyor…
-
27 Şubat 2006: 07:24 #7868illetyusKatılımcı
Reca ederim…….
Bu arada, bu hafta karsiya gecicem, hazirladigin poster ve takvimler Cersan aynada hala var dimi….Ayiricam demistin kusura bakma gelemedim bir turlu….. 😥 Gecmisken o tarafa aliim onlarida.
-
27 Şubat 2006: 13:18 #7869piyuAnahtar yönetici
ayırdım mı hatırlamıyorum suanda valla…(sana ayırdım dediysem ayırmısımdır ama) posterlerin bazılarından kalmamıs… ama yarısı filan vardır… yenilerini planlıyorum ama sanırım 1-2 haftadan once olmaz…
takvim suanda var zaten…
-
1 Mart 2006: 05:39 #7870acmecamaroKatılımcı
Dogan gizel olmus gercekten… isin sonunda “Bil din soruyu aldin boruyu” seklinde bisey cikmasin da bak nasil kasindim hahaha
-
1 Mart 2006: 15:08 #7871piyuAnahtar yönetici
yok adil olarak kazanan ödülünü alacak… sadece hosuma gitmeyen tek durum… arabanın ne olduğunu bilemeyen bir üyemizin http://www.amerikancilar.com adresine soruyu sorarak aldığı cevabı göndermesi oldu. Cevabı kabul etmeyeceğim fakat işin kötüsü siteden bakarak cevap atanlar ile bilen ya da araştırıp öğrenenleri ayırt edemiyor olmam…
açıkçası ben cevabı bilerek sordum ama yıllar konusunda farklı cevaplar geliyor… o cevaplarda hata yapmamak icin tekrar arastırıp %100 doğru olarak yılı tespit etmem gerekiyor.
-
1 Mart 2006: 17:21 #7872ozzKatılımcı
evet dogan marka ve model ilk günden beri buldum, ama senesini bulamadım, itiraf etmek gerekirse googledan falanda baktım ama daha net olarak bulamadım senesini.. 😆 😆 😆
-
1 Mart 2006: 18:52 #7873AnonimZiyaretçipiyu wrote:yok adil olarak kazanan ödülünü alacak… sadece hosuma gitmeyen tek durum… arabanın ne olduğunu bilemeyen bir üyemizin http://www.amerikancilar.com adresine soruyu sorarak aldığı cevabı göndermesi oldu. Cevabı kabul etmeyeceğim fakat işin kötüsü siteden bakarak cevap atanlar ile bilen ya da araştırıp öğrenenleri ayırt edemiyor olmam…
açıkçası ben cevabı bilerek sordum ama yıllar konusunda farklı cevaplar geliyor… o cevaplarda hata yapmamak icin tekrar arastırıp %100 doğru olarak yılı tespit etmem gerekiyor.
Lütfen reklem yapmayalım.
-
2 Mart 2006: 00:42 #7874AngelusKatılımcıEleanor68 wrote:piyu wrote:yok adil olarak kazanan ödülünü alacak… sadece hosuma gitmeyen tek durum… arabanın ne olduğunu bilemeyen bir üyemizin http://www.amerikancilar.com adresine soruyu sorarak aldığı cevabı göndermesi oldu. Cevabı kabul etmeyeceğim fakat işin kötüsü siteden bakarak cevap atanlar ile bilen ya da araştırıp öğrenenleri ayırt edemiyor olmam…
Ayıp etmişler ne diyelim..
Bu arkadaş göbekli, kırmızı mustanglı ayrıca beşiktaşta dolanan arkadaş dimi rakı-balıga gelcem diyipde gelmiyen ayrıca, ılletyus???
-
2 Mart 2006: 01:30 #7875AnonimZiyaretçi
Güzel kardeşim bak bakıyım benim nerem göbekli ,şişman bide ben 1 senede taş çatlasın mustangle 10 hadi 15 defa beşiktaşa giderim ya eski arkadaşlarımı görmeye yada dönüş yapmaya.Ben genelde ortaköy,bebek tarflarındayım.Sen karıştıryorsun bence. -
2 Mart 2006: 03:28 #7876piyuAnahtar yöneticiAngelus wrote:Eleanor68 wrote:piyu wrote:yok adil olarak kazanan ödülünü alacak… sadece hosuma gitmeyen tek durum… arabanın ne olduğunu bilemeyen bir üyemizin http://www.amerikancilar.com adresine soruyu sorarak aldığı cevabı göndermesi oldu. Cevabı kabul etmeyeceğim fakat işin kötüsü siteden bakarak cevap atanlar ile bilen ya da araştırıp öğrenenleri ayırt edemiyor olmam…
Bu arkadaş göbekli, kırmızı mustanglı ayrıca beşiktaşta dolanan arkadaş dimi rakı-balıga gelcem diyipde gelmiyen ayrıca, ılletyus???
degil degil alakası yok… aynı nick ile buraya da üye… neyse bosverin…cok sorun degil… dikkat etmesini rica ettim. Umarım tekrarlanmaz….
-
2 Mart 2006: 03:42 #7877AngelusKatılımcıEleanor68 wrote:
Güzel kardeşim bak bakıyım benim nerem göbekli ,şişman bide ben 1 senede taş çatlasın mustangle 10 hadi 15 defa beşiktaşa giderim ya eski arkadaşlarımı görmeye yada dönüş yapmaya.Ben genelde ortaköy,bebek tarflarındayım.Sen karıştıryorsun bence.hmm hakkatten karıştı.. pardon…o arkadaş biraz zor sığıyordu mustanga.
-
2 Mart 2006: 03:58 #7878AnonimZiyaretçipiyu wrote:Angelus wrote:Eleanor68 wrote:piyu wrote:yok adil olarak kazanan ödülünü alacak… sadece hosuma gitmeyen tek durum… arabanın ne olduğunu bilemeyen bir üyemizin http://www.amerikancilar.com adresine soruyu sorarak aldığı cevabı göndermesi oldu. Cevabı kabul etmeyeceğim fakat işin kötüsü siteden bakarak cevap atanlar ile bilen ya da araştırıp öğrenenleri ayırt edemiyor olmam…
degil degil alakası yok… aynı nick ile buraya da üye… neyse bosverin…cok sorun degil… dikkat etmesini rica ettim. Umarım tekrarlanmaz….
O arkadaşı tanıyorum görünce söylerim.
-
5 Mart 2006: 06:12 #7879piyuAnahtar yönetici
Sevgili üyelerimiz,
ılk yarışmamız başarı ile sonuçlanmıştır.
Cevap: 1969 Plymouş Barracuda
KAZANAN spyxx7 nickli üyemiz olmuştur.Detaylar sorunun alt kısmına eklendi. Neden 1968 olmadını merak ediyorsanız ziyaret edin…
-
6 Mart 2006: 00:13 #7880Chevy_Killer_89Katılımcı
Taklaya geldik yaw 68 dedim bende ama o sinyalleri fark ettim netten arastirdim nedeninide buldum ama sonradan unutmusum 😆
6 Mart 2006: 00:46 #7881AnonimZiyaretçi
Hayır yaw bende kazandım bende bilidim 69 baracuda dedim.Görür görmez bu 69 baracuda dedim arakdaşımda yanımdaydı şahitde var bende isterim ödülerden.Doğan bey lütfen ford kulanıyrum diyede ayrıncılıkda bulunmayaınız ha dersenki yarışlarda ben sana en genç yarışçı kupasını vericem dersen, tamam ödülleri göndermesende olur.
-
6 Mart 2006: 03:19 #7882piyuAnahtar yönetici
valla bende cevapları gorur gormez oduller eleanor68’in dedim ama olmadı bak….
-
6 Mart 2006: 03:22 #7883AnonimZiyaretçipiyu wrote:valla bende cevapları gorur gormez oduller eleanor68’in dedim ama olmadı bak….
Eyvallah gönüller bir olsun.Baba hadi ya yarışlar başlasın artık, yapma millete poster,cd filan bırak bu işleri yemiyor bak millet yarışları başlat artık yaw 10 sn. gidicem bak.
-
6 Mart 2006: 03:29 #7884piyuAnahtar yönetici
YAKINDA….
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.