Be 4. yarışa geldim onun fotolarının kalitesi bu 5. yarışa göre çok çok kötü niye 😮 bide 4. yarışda hep camaroların resimleri çekilmiş fordların canı yok mu? 😡 son olarakda bence az resim var yarışlarda ben bile o gün 30 küsür foto 10 tane filan video çektim
foto kalitesi ile neyi kastettin? çözünürlük mü? görüntü kalitesi mi? (fotoların buyuk hali bende var ama siteye koyamıyorum…yerim surekli azalıyor…dikkat etmem lazım…daha eklenecek cok sey var… )
Fotoları çeken hangilerini çekiyorsa onlar var…
Burada bulunması gerekir diye düşünüdüğün foto ve videolar varsa paylasman gerekir… bunlar bana ulastırılanların bir kısmı…Mert onceki yarıslarda cektigi tarzda cekmek istemedi o yuzden genis acı kullandı…bence iyi de yaptı… ben bayılıyorum bu fotolara… hele istemi’nin camaro super duruyor…
foto kalitesi ile neyi kastettin? çözünürlük mü? görüntü kalitesi mi? (fotoların buyuk hali bende var ama siteye koyamıyorum…yerim surekli azalıyor…dikkat etmem lazım…daha eklenecek cok sey var… )
Fotoları çeken hangilerini çekiyorsa onlar var…
Burada bulunması gerekir diye düşünüdüğün foto ve videolar varsa paylasman gerekir… bunlar bana ulastırılanların bir kısmı…Mert onceki yarıslarda cektigi tarzda cekmek istemedi o yuzden genis acı kullandı…bence iyi de yaptı… ben bayılıyorum bu fotolara… hele istemi’nin camaro super duruyor…
Müşteri(üye) herzaman haklıdır o kadar 😆
Yazar
Yazılar
5 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.