SELAM ARKADAŞLAR BENDE YENı ÇYE OLDUM VE SıZE BıRKAÇ SORU SORMAK ıSTEDıM BıLGıSı VE TAVSıYESı OLANLAR VARSA LÇTFEN CEVAP VERSıN BU SıTE GERÇEKTENDE GÇZELMıŞ MADDıYATTAN ÇOK MANEVıYAT VAR BUDA ıNSANLARI DAHA ÇOK BıRBıRıNE YAKLAŞTIRIYOR HERHALDE ŞıMDıDEN TEŞEKKÇR EDıYORUM
SORUM ŞU:BENDE AMERıKAN MERAKI VARDI ÇZELLıKLEDE CAMARO YA KARŞI HURDA ALSAM YANı KAPORTA VE BOYA KOMPLE AŞŞAÐI YUKURI BANA KAÇA MAAL OLUR GıRıLıRMı VE DERLERYA ÇLÇSÇ ŞU KADAR EDER DıYE BıRTANA ALMAYI DÇŞÇNÇYORUM SıZCE NE EDER YADA BıRAZ DAHA BEKLEYıP MASRAFSIZ MI ALSAM DÇŞÇNCELERıNıZı BEKLıYORUM SAYGILAR
öncelikle hurda yada kötü durumda araç alma.
paran varsa toplanmış araba al onu daha iyi hale getirmek için uğraş.
yok 5 6 milyar var gerisini zamanla yaparım diyosan çok sabırlı olman lazım ve zamanının olması lazım. bu işte çok acıdırki paran yoksa bişey yapamıyorsun.
paranın yettiği en iyi arabayı almak için uğraş. elimde biraz para kalsın sonra bununla sunları yaparım demek genelde kötü sonuclar doğuruyor.
toplanmıs hazır araba alman senı cok rahat ettırecektır.fakat kafanda arabayla ılgılı ozel seyler varsa,farklı seyler yapmak ıstıyorsan,kotu bır araba alıp toplarken zevkıne gore toplayabılırsın.cunku toplanmıs arabalar cogu zaman orjınale sadık kalınarak restore edılır.fakat hurda bır aracı toplamak cok paranın yanında,gunlerı gec aylarını alabılır,restorasyon ıslemı bırkac sene surebılır.maddi durumun iyi ise hıc ugrasma derım.
en kısa zamanda bır aa edınmen dılegıyle..