3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #861
      mugatse
      Katılımcı

      SELAM ARKADAŞLAR BENDE YENı ǜYE OLDUM VE SıZE BıRKALJ SORU SORMAK ıSTEDıM BıLGıSı VE TAVSıYESı OLANLAR VARSA LǜTFEN CEVAP VERSıN BU SıTE GERLJEKTENDE GǜZELMıŞ MADDıYATTAN LJOK MANEVıYAT VAR BUDA ıNSANLARI DAHA LJOK BıRBıRıNE YAKLAŞTIRIYOR HERHALDE ŞıMDıDEN TEŞEKKǜR EDıYORUM
      SORUM ŞU:BENDE AMERıKAN MERAKI VARDI ǖZELLıKLEDE CAMARO YA KARŞI HURDA ALSAM YANı KAPORTA VE BOYA KOMPLE AŞŞAÐI YUKURI BANA KALJA MAAL OLUR GıRıLıRMı VE DERLERYA ǖLǜSǜ ŞU KADAR EDER DıYE BıRTANA ALMAYI DǜŞÇœNǜYORUM SıZCE NE EDER YADA BıRAZ DAHA BEKLEYıP MASRAFSIZ MI ALSAM DǜŞÇœNCELERıNıZı BEKLıYORUM SAYGILAR :?

    • #12108
      Lowrider
      Katılımcı

      öncelikle hurda yada kötü durumda araç alma.
      paran varsa toplanmışŸ araba al onu daha iyi hale getirmek için uğraşŸ.
      yok 5 6 milyar var gerisini zamanla yaparım diyosan çok sabırlı olman lazım ve zamanının olması lazım. bu işŸte çok acıdırki paran yoksa bişŸey yapamıyorsun.

      paranın yettiği en iyi arabayı almak için uğraşŸ. elimde biraz para kalsın sonra bununla sunları yaparım demek genelde kötü sonuclar doğuruyor.

      masrafsız amerikan yoktur onu da unutma :).

    • #12109
      marety34
      Katılımcı

      toplanmıs hazır araba alman senı cok rahat ettırecektır.fakat kafanda arabayla ılgılı ozel seyler varsa,farklı seyler yapmak ıstıyorsan,kotu bır araba alıp toplarken zevkıne gore toplayabılırsın.cunku toplanmıs arabalar cogu zaman orjınale sadık kalınarak restore edılır.fakat hurda bır aracı toplamak cok paranın yanında,gunlerı gec aylarını alabılır,restorasyon ıslemı bırkac sene surebılır.maddi durumun iyi ise hıc ugrasma derım.
      en kısa zamanda bır aa edınmen dılegıyle..

    • #12110
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      hurda araba dipsiz kuyudur nekadar paran varsa harcayabilirsin :D yani 4 milyarada binilecek hale getirebilirsin 40 milyarada.

      bende hazır toplanmışŸ al zamanla istediğin oynamaları yaparsın. kaldıki toplanmışŸ araba herzaman daha ucuza mal olur.

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.