4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      krasiva
      Katılımcı

selam arkadaşŸlar burada bayağı bişŸeyler öğrendim tahoe hakkında tahoe bakıyodum çok güzel blazerler gördüm 95 96 model fiyatları biraz daha ucuz ama görüntü olarak çok fark yok sadece blazerin bir kaç değişŸik modeli var falarından anladım kimi tahoeya benziyor kimide tek farlı soracağım blazeride tavsiye edermisiniz motor gücü falanda benim için önemli sayılır ne dersiniz mesela onlardada tahoe gibi elektirikli koltuk cd falan varmı bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü aracı alınca uzun süre satmadan binmek istiyorum o nedenle biraz fazla soruyorum artık idare edin :)

XLR-V
      Katılımcı

Blazer’de 4.3 lt V6 motor olup oldukca konforlu bir aractir . Elektrikli koltuk var ama CD changer sanirim opsiyon listesinde (GMC Jimmy de var) .Yakit tuketimleri bildigim kadar Tahoe’den 2lt/100 km daha az .Bana kalirsa ben hala Tahoe’den yanayim cunku o daha cok Amerikan’a benziyor ve daha karizmatik ve daha ust bir model

krasiva
      Katılımcı

arkadaşŸlar 1995 4.3 blazer aldım siyah ve 57000 de çok temiz.sizden istediğim teknik özelliklerini yazarmısınız kaç kw ve torkunuda bilen yazarsa sevinirim.

XLR-V
      Katılımcı

Hadi hayirli olsun .’96 model yilinin spec leri var ama sanirim ’95 ile ayni olmasi gerekir .
      Motor :4300 cc
      Cap x Strok: 101,5 x 88,4
      SIKISTIRMA Orani: 9,1
      Silindir basina subap: 2
      Maximum Guc/kw/devir:193/142/4400
      Maximim Tork/Devir Dakika/345/3400
      Eksantirik ve Valve Konumu: ohc ustten subapli ,ustten eksazntirikli
      On Aks: DQL,DS,QS cift capraz salincakli kol,torsiyon bar,capraz stabilizator
      Arka Aks: SA,BF,QS sabi aks,karoseri yayi,capraz stabilizator
      Yakit Tuketimi: 16-17 MPG sehir icin, 25-27 MPG sehir disi (litreye gore 14-15 lt sehir icin, 9-10 litre sehir disi )
      Yakit tanki: 20 gallon 76 litre
      Dingil mesafesi: 2718 mm
      Dimensions: 4639 x 1736 x 1702 mm
      Maksimun hiz:180 km/h

krasiva
      Katılımcı

cevap için teşŸekkürler gücü düşŸündüğümden fazlaymışŸ bu daha iyi.

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.