Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › ımpala-Belair arasında tavsiyesi olan var mı?
- Bu konu 7 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce
XLR-V tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
26 Ekim 2006: 18:41 #765
WooDooKatılımcıselamlar,
ben impala ile belair arasında kaldım bana kalsa hepsinden alacağım ama çokkk çalışmam gerekiyor bu arabaların artıları yada eksileri hakında bilgi sahibi olan varsa yazarsa sevinirim. ona göre bir seçim yapmam gerekecek ve bu konuda tecrübe sahibi değilim. teşekkürler -
26 Ekim 2006: 22:44 #11390
XLR-VKatılımcıImpala daha aksesurli bir model.Hatirladigim kadariyla , arka stoplar 2 adet toplam 4 Bel Air icin ama Impala olunca 3 er adet toplam 6 . Krom aksesuar daha fazla olmakta.Motor/sanziman da fark oldugunu zannetmiyorum ama emin de degilim.Onu sormak gerekecek .
Ama lux istersen bence Caprice Classic daha uygun olur ama Impala daha cok akla gelen bir model -
27 Ekim 2006: 03:56 #11391
-aLicaN-KatılımcıXLR-V wrote:Impala daha aksesurli bir model.Hatirladigim kadariyla , arka stoplar 2 adet toplam 4 Bel Air icin ama Impala olunca 3 er adet toplam 6 . Krom aksesuar daha fazla olmakta.Motor/sanziman da fark oldugunu zannetmiyorum ama emin de degilim.Onu sormak gerekecek .
Ama lux istersen bence Caprice Classic daha uygun olur ama Impala daha cok akla gelen bir modelevet doğru bir açıklama nikelajlarda ,stoplarda,göğüste v.s yerlerde fark oluyor motor şanzuman muhabbeti ise genelde aynı olur
-
27 Ekim 2006: 11:55 #11392
Mustafa YÜKSELKatılımcıstandart donanimda impala daha ince ve yumuşak helezonlara sahip bel air da sinyal lambası yok stop lambası yanıyo yerine
ama bence bu hoş, impala yı full bel air i normal düşünebilirsin ama hangisi temizse onu al -
27 Ekim 2006: 13:53 #11393
atilaKatılımcıımpala serisi 58 yılında başlıyor, daha öncesinde en alttan başlama üzere biscayne (kromajsız), belfin ve belair modelleri var. Bildiğim kadarıyla 58’den itibaren belfin modeli yok
-
27 Ekim 2006: 15:46 #11394
WooDooKatılımcıherkese ilgisinden dolayı çok teşekkür, anladığım kadarıyla aksesuar ve görüntü olarak bir fark bulunuyor. yani seçim birazcık da arabanın temizliğine ve göz zevkine kalıyor, motor ve kullanım olarak da çok büyük bir farkları yoktur sanıyorum cevap veren vermeyen herkese çok teşekkür, burada olmak güzelmiş yahu, diğer siteler gibi abuk subuk bir site olmadığına sevindim KALıTESı GÇZEL, inşallah paramı denkleştirip bir tane alırım da sizi de burda yormaya devam ederim
-
27 Ekim 2006: 19:12 #11395
the_judgeKatılımcılowride yapın!!!biscaynede cok iyidir daha spor görünüyo bence tabi 1970 in altında .70 in üstü impalalar baya güzel .SS ise daha keyifli.ya bide bu malibu var 66 model nedir bu? önü impala arka dikdörtgen stop ,chevellelerin malibu versiyonu var .malibu bi versiyon falan mı.
-
28 Ekim 2006: 13:54 #11396
XLR-VKatılımcıBir de kucuk bir detay ogrendim.Impala’nin ayna mahruti disli sayIsI Bel Air’den daha fazla .Belki cok fark edilir bir sey degildir yinede .
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.