Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › AA sahibi olmak ya da olmamak?
- Bu konu 21 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 18 yıl 5 ay önce AYBARS tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
20 Mayıs 2006: 19:28 #595paranoidKatılımcı
merhabalar tüm amerikancılar şu aralar araba almayı düşünüyorum ancak konuyla ilgili sizlere danışmak istiyorum; çünkü herkesinde bildiği gibi çok benzin yakar çok masraf çıkarır evet bunlar bi gerçek ve ben 24 yaşında bi bayanım sizlere sorum şudur bunun altından kalkabilirmiyim??? Çneri ve görüşlernizi bekliyorum!!! teşekkürler….
-
20 Mayıs 2006: 20:09 #9513transamumutKatılımcı
1-amerikan arabası şu şekil masraf çıkarır yerinde durmassan yok ben dağa hızlı gidicem nasıl beni geçerler dersen ister istemez kendini modifiyeye girmiş bulacaksın ondan sonra sanayilerde kendini bulursun.ama standart binicem dersen gayet masrafsız bi araba.
2-Parça bakımındanda rahattır her türlü parça bulabilirsin yok diye bi şey yok olmadı usadan gelir gene bulunur parçan.
3-Çok yakar diyolar ama yalan diyolar bu gün 350 standart bi cvy bmw 3.20 le çok yakın oranlarda yakıyor.tabi bu senin alacağın arabanın motor durumuna bağlı motorunun sağlık durumu i se gayet güzel oranlarda benzin sarfiyatın olur.
4-Bir bayan olarak amerikanlara gönüül vermeniz takdir edilecek bi olay ki annemden bilirim(allah belanızı versin nerden aldın bu arabayı kafayı yemişsiniz siz)derdi şimdi böle bi bayan amerikana gönül verince takdir etmek geliyor içimden.
5-Amerikan arabası almak istiyosun anladım peki kafandaki araba illaki vardır o araba hakkında bilgi topladınmı netten?
6-Amerikan arabası aldığında senin yakın bi tanıdığın olsun sanayi ortamını bilen çünkü sonuçta bi mekanik bu illaki bir gün sorun yaşarsın o zaman seni hangi ustaya gideceğin konusunda yönlendirsin.
7-amerikan arabasının altından kalkmak sanayiye düştüyse araban zordur ama araban kulanılır haldeyse temiz bi arabaysa hertürlü kalkarsın altından. -
20 Mayıs 2006: 20:54 #9514paranoidKatılımcı
öncelikle ilgine teşekkür ederim transamumut…şimdi ben AAlarla ilgili super bir birikime sahip değilim bu hobime artık daha fazla yönelmek istiyorum ve bu konuda kendimi yetiştiriyorum ama kafamda düşündüğüm bazı modeller var tabiki senin de belirtmiş olduğun gibi ancak farklı konsept olsada ben blazer ve mustang herzaman fazvorim olmuştur… şimdi daha çok isteğim şu tabi sen daha iyi bilirsin oyuzden bana önerebileceğin bi marka model varmı senin tarif ettiğin biçimde beni yolda bırakmayacak fazla sanayilerde beni telef etmeyecek bişey????
-
20 Mayıs 2006: 21:05 #9515Pontiac301Katılımcı
bende o şekilde 4 tane araç var,istersen konuşuruz,4 ünede gündelik biniyorum,
-
20 Mayıs 2006: 21:10 #9516SzopenKatılımcıtransamumut wrote:3-Çok yakar diyolar ama yalan diyolar bu gün 350 standart bi cvy bmw 3.20 le çok yakın oranlarda yakıyor.tabi bu senin alacağın arabanın motor durumuna bağlı motorunun sağlık durumu i se gayet güzel oranlarda benzin sarfiyatın olur.
Buna pek katılamayacağım, 3.20 denilen araba zaten çok yakan bir araba, ayrıca istanbul trafiğinde 1.6 arabalar bile 12,13 hatta 15ltlere kadar çıkıyor, 3.20 nin ve ondan 3700cc büyük 350 nin ne kadar yakacağını düşünemiyorum bile. Ama eğer araba sürekli boş, uzun yolda kullanılacaksa o zaman bişey diyemem 3.20den az yakma ihtimali bile var modern bi 350 ise.
-
20 Mayıs 2006: 21:38 #9517paranoidKatılımcı
Teşekkürler Pontiac301 elinde hangi arabalar olduğunu da söyleyebilirsen sevinirim??? şu an için hemen almayı düşünmüyorum ancak araştırma aşaamasındayım bu nedenle bakınıyorum…
-
20 Mayıs 2006: 23:13 #9518Pontiac301Katılımcı
msn amerikanci@hotmail.com 64 chevelle,77 camaro,76 nova,91 caprice classic
-
21 Mayıs 2006: 00:28 #9519AnonimZiyaretçi
Selam.Mustang istersen konuşalım. hurdaci_v8@hotmail.com
-
21 Mayıs 2006: 06:08 #9520transamumutKatılımcı
sana bi tavsiye alırsan camaro al 2inci tercihin ise transam olsun.neden camaro dedim çünkü parça açısından vede modifiye konusundan çok geniş imkanlara sahipsin ama pontiac transamda öle imkanlar malesef yok olsada çok paralar.Ama genede aceleci olma beni dinle sen zamanı gelince çok temiz arbalar eline düşecek inan sadece zamanını bekle.
-
21 Mayıs 2006: 13:42 #9521burAAkKatılımcı
Evet Camaro tercihlerin arasında olsun ben bildim bileli camaro’lar sağlamdır…
-
21 Mayıs 2006: 23:50 #9522paranoidKatılımcı
çok saolun… tavsiyelerinizi dikkate alıcam…
-
22 Mayıs 2006: 01:21 #9523piyuAnahtar yönetici
paranoid bu tip sorulara karşı ilk olarak bu kısa yazımı okumanı öneririm.
ılk olarak aklına takılabilecek ana sorulara cevap olacaktır.
-
29 Mayıs 2006: 13:33 #9524berkozlerKatılımcı
bencede camaro iyi bir seçim olur ama benim aklım gördüğüm silveradoda kaldı bende karar veremiyorum bir türlü..hayatım boyumca camaro hastası oldum ama o pickup varya o pickup…..keşke kullanmasaydım görmeseydim kafam çok karıştı
-
29 Mayıs 2006: 22:12 #9525AYBARSKatılımcıparanoid wrote:merhabalar tüm amerikancılar şu aralar araba almayı düşünüyorum ancak konuyla ilgili sizlere danışmak istiyorum; çünkü herkesinde bildiği gibi çok benzin yakar çok masraf çıkarır evet bunlar bi gerçek ve ben 24 yaşında bi bayanım sizlere sorum şudur bunun altından kalkabilirmiyim??? Çneri ve görüşlernizi bekliyorum!!! teşekkürler….
En iyi amerikan arkadaşın amerikanıdır!!! 😯 😯
Aybars -
29 Mayıs 2006: 23:13 #9526Tümer ARCANKatılımcı
berkozler e de önerdiğim gibi kesinlikle camaro. benim şu an için durumum olsa camaro kesin alırdım.
-
31 Mayıs 2006: 22:19 #9527AYBARSKatılımcı
Teknik olarak bakar isek A body bir Chevrolet F body bir Chevroletten daha sorunsuz ve güvenlidir.Araç seçimi konusundada bakılacak tek önemli nokta araçın bodysinin hatları,içinin düzgünlüğü ve çürük olup olmadığıdır.Mekanik ikinci planda olmalıdır.
F bodyler ki bunlar firebird ve camaro grubu oluyor.Yarım şasiye sahip araçlardır.Yani motorun oturduğu bölümden başlayan şase,ön koltuğun arka bağlantısında biten bir saşeye sahiptir.Buradan sonra aracın arkasını aracın dış şasesi tutar.Bir diğer dez avantajı ise arka düzenin makas gibi ilkel bir düzenek ile kontrol ediliyo olmasıdır.A body de bu dezavantajlar yoktur.
Aybars -
31 Mayıs 2006: 22:40 #9528Mustafa YÜKSELKatılımcı
a body tam olarak nedir impallar falanmı?
-
1 Haziran 2006: 12:11 #9529AYBARSKatılımcı
Chevelle,malibu,monte carlo.A body clasmanında.
ımpala bildiğim kadarı ile biraz daha geniş bir kasa olduğu için b body diye tabir ediliyo.
Aybars -
1 Haziran 2006: 17:21 #9530John_JKatılımcı
Pick-up sucks ass. F-Body kicks ass ! ! ! 😈
-
1 Haziran 2006: 21:18 #9531AYBARSKatılımcı
Kiss my ss!!!
Aybars 😈 -
1 Haziran 2006: 21:39 #9532John_JKatılımcı
Kiss yr own azz 😆
-
1 Haziran 2006: 21:50 #9533AYBARSKatılımcı
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
I will…
Aybars
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.