Internette dolasırken Bir film demosu izledim filmin ismi CARS bir animasyon filmi haziranda vizyona giriyor Walt Disney yapımı çok eğlenceli sizde sevceksiniz, bu araba sevdası bu yaştan sonra çizgi film bile seyrettirir
Gerçektende süper bir filme benziyor . 1 senedir bekliyorum filmi. Filmi aslında pixar firması yaptı. Fakat geçtiğimiz aylarda walt disney 7,5 milyar dolara pixar firmasını satın alınca film walt disney etiketi altında girecek vizyona. Kaçmaz derim…
bu tip demoları google’dan arayarak bulabilirsin… “cars trailer” filan dersen büyük ihtimalle cıkar… pixar.com waltdisney.com filanda buyuk ihtimalle vardır…
Arkadaşlar gittiniz mi CARS’a ? 😉
Ben gittim, yetmedi bir daha gittim gerçi ikincisinden çıktıktan sonra kafayı yemek üzereydim, bütün arabalar konuşcakmış gibi geldi bi 10 dakka boyunca
çok eğlenceli, çok süper, çok başarılı..! gitmediyseniz kesin gidin görün derim.. 😉
Tom Maton tam bomba.. 😆
Ben bir sure once izlemistim, gercekten eglenceli bir animasyon olmus. Kirmizili eleman, eski kurttan drift yapmayi da ogreniyor! Guzel Porsche ile yasadiklarindan sonra, kirmizilinin kasabasindan ayrilisinda az kalsin aglayacaktim.
evet ya, çok güzeldi o usta-çırak kısımları nasıl yürüyo hudson hornet ama? bana da en çok son yarışta şimşek’in kralı ittiği sahne dokundu
faworim tom maton; bazı kelimeleri yanlış duyuyo, 40 yıl sonra bulduğu kaputunu hemen anında yine uçuruma düşürüyo, şarkının kafiyesi uysun diye hece uyduruyo 😆
film içinde sürekli eski amerikanlara ait aksesuarların kullanılmasının beni mest ettiğini de söylemeliyim, v8 amblemleri gibi..
Yazar
Yazılar
8 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.