Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › Bir AA alaca?ım ve yardımınızı istiyorum.
- Bu konu 6 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 18 yıl 6 ay önce ozz tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
9 Mayıs 2006: 16:33 #581SilverboyKatılımcı
Arkadaşlar bende yeni aranıza katıldım. Bu hastalığa yakalanmam amcamın 69 impalasıyla tanışmamla başladı. Birgün evde oturup çayımı yudumlarken V8 in eşsiz homurusuyla irkildim ve ogünden beri bir V8 sahibi olmam gerektiğini düşündüm. Yeni başlayacağım için aklımdan Nova geçiyor ama tecrubeli olarak sizler daha iyi bilirsiniz. 5000 ytl lik bir bütce ile ne tavsiye edersiniz?
-
9 Mayıs 2006: 16:49 #9345AngelusKatılımcı
Adanada temiz novalar var hatta bir tane yeşil ss görmüştüm atilla altıkatın oraya gelmeden ucube bir koprü var onun altındaki galerilerden birisinde. Karşıyaka sanayide 1 tane satılık beyaz 63 impala vardı. Antepe giderkende otobandan nurdagına gelmeden bir benzin istasyonunun otoparkında çok temiz siyah direksiz 63 vardı satılık.. Bir bak istersen bunlara
-
9 Mayıs 2006: 17:52 #9346SilverboyKatılımcıAngelus wrote:Adanada temiz novalar var hatta bir tane yeşil ss görmüştüm atilla altıkatın oraya gelmeden ucube bir koprü var onun altındaki galerilerden birisinde. Karşıyaka sanayide 1 tane satılık beyaz 63 impala vardı. Antepe giderkende otobandan nurdagına gelmeden bir benzin istasyonunun otoparkında çok temiz siyah direksiz 63 vardı satılık.. Bir bak istersen bunlara
Çok teşekkür ederim. Hemen bi koloçan edeceğim ortalığı.
-
10 Mayıs 2006: 12:21 #9347SilverboyKatılımcı
Evet en sonunda kararımı verdim. Ankaraya gideceğim orada çok ucuza AA lar varmış 66 V8 bakacağım allah izin verirse..
-
10 Mayıs 2006: 16:33 #9348ozzKatılımcıAngelus wrote:Adanada temiz novalar var hatta bir tane yeşil ss görmüştüm atilla altıkatın oraya gelmeden ucube bir koprü var onun altındaki galerilerden birisinde. Karşıyaka sanayide 1 tane satılık beyaz 63 impala vardı. Antepe giderkende otobandan nurdagına gelmeden bir benzin istasyonunun otoparkında çok temiz siyah direksiz 63 vardı satılık.. Bir bak istersen bunlara
araba cok heryerde var,ama 5000ytl lik bir bütceden bahsediliyor, ona göre arkadası yönlendirelim, bu yazdıgın arabalar 5 milyar mı?
SS Nova 5000 ytl ise ve arkadasın dediği gibi bin gez seklinde hazırsa, arkadaş almazsa bende görmeden alabilirim ama bu arabaların bu fiyatlarda yada bu modda olacaklarını zannetmiyorum.. arkadası yönlendirirken bunlarada dikkat edelim, araba peşine giderken 5milyardanda boşuna harcama yapmasın… -
10 Mayıs 2006: 16:45 #9349AngelusKatılımcı
Zaten gidip bakmasını araştırmasını söyledim hemen al demedim arkadaşa Belki o araba olmaz bildiği adamın başka bir araba vardır. Kendi şehrinde olduğu için gidip istediği yerede gösterebilir..Durumunu öğrenebilir…
-
11 Mayıs 2006: 01:10 #9350ozzKatılımcı
burak ben adanadan yazdıgını görmemişim arkadasın 😆 😆 😆
p.s: su nova SSin fiyatını merak ettim buarada?? acaba gercek SS mi yoksa sadece yandaki trimlerimi atmıslar??
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.