Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › 455 Buick yardım…
- Bu konu 15 yanıt içerir, 9 izleyen vardır ve en son 18 yıl 7 ay önce ebrar36 tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
1 Şubat 2006: 01:06 #466urazKatılımcı
merhabalar bu araç hakkında bilgisi olan varmı araç sahibinden de sahibi 8.5YTL ye veriyor.sizce biliyorsanız alınıp toplanmaya değermi.ılk A.A olacak oyüzden yardımlarınız çok önemli…Saygılar
-
1 Şubat 2006: 02:23 #7541BurcakKatılımcı
Canalıcı soruyu ben sorayım:
Kaç Model???
455 SD motorsa çok süper olduğunu biliyorum da, değildir heralde.
-
1 Şubat 2006: 03:16 #7542piyuAnahtar yönetici
bahsettigin emre’nin buick skylark’ı eski sahipleri de chevy_killer’ın abisi sanırım… arada baskaları da kullandı…
bence kasa olarak guzel, motorda bayag guclu… acıkcası o fiyata alman cok zor (benim degerlendirmeme gore) ama emre’de baska amerikan’da vardır, 2 taneye bu devirde bakma kolay degil, masrafları katmerli geliyordur… satması dogal….
kıs oldugundan fiyat asagıda diye dusunuyorum…
455 baba motordur tabi… sanırım su hali ile 500hp’ye yakın veriyordur (yarısa gelenler hatırlar saka amaclı amerikadan gelen yarıscı 1500hp diye espri bile yapmıstım
ben durumunu bilmiyorum ama anlayan biri OK verirse durma al, masraf kesin cıkaracaktır ama hem ucuz hem masrafsız hem hızlı olmuyor…
ilk amerikan olayı da bambaska bir tesaduftur… alıp yıllarca sorunsuz binende var, alıp aylarca surunen de….. umarım sanslısındır
-
1 Şubat 2006: 03:49 #7543Chevy_Killer_89Katılımcı
Evet o arabanın eski sahibi biziz bir onceki.Arabanın kaportası bitik durumda acıkcası…Makinası cok sıkıdır(Olds ve Buick 455)…Fakat biz arabayı 4 milyara verdigimizde cok yorgundu…(bahsi gecen 68 buick ise lacivet beyaz seritli…)
1 Şubat 2006: 03:57 #7544acmecamaroKatılımcı
455 makine gercek gs makinesi ise 375hp vermesi gerekir 500 hp maalesef yok….std olarak… bende vardi yeni sattim oradan biliyorum
-
1 Şubat 2006: 18:09 #7545Chevy_Killer_89Katılımcı
4 kapı Buick ten cıkma makinası…500 olmasada 400 hp civarı birşeydi bizdeyken(sen haklısın Pontiac 301 )…su an nedir bilemem…Zaten 68-69 GS lerde 455 olmaması lazım, 400 cu oluyor fabrika cıkıslı…455 cu 69 dan sonra kullanılmıstır…
1 Şubat 2006: 20:38 #7546urazKatılımcı
sağolun ilginize bu arba bana 2. kez nasip oluyor daha önce yanılmıyorsam murattı kardeşlerden biri onlardan alacaktım.istemilerin orda okuyorlarsa belki beni hatırlarlar(2metrelik uraz) 😆
masraf çıkartması çok doğal ancak benim öğrenmek istediğim değip değmiyeceği…
msn:uraz13@msn.com -
2 Şubat 2006: 02:37 #7547piyuAnahtar yönetici
valla arkadasım diye soylemiyorum aman yanlıs anlama ama benim suanda bakabilecek durumum olsa kesin alırdım…hatta ilan siteye geldiginde bir tanıdıgıma hemen incelesin diye mail attım… ben alırım…
-
2 Şubat 2006: 02:48 #7548Chevy_Killer_89Katılımcı
Msn den biraz bilgi verdim sana ama alınacak bir Amerikan, hele onu toplatacaksan hiç zaman kaybetme bence…Tekrardan toplatılıp 98 yıllarındaki formuna kavusmasını cok isterim…Bizim için cok degerli bir araba, cok anılarımız var onunla…duman olup gitmesini istemeyiz…
3 Şubat 2006: 22:20 #7549transamumutKatılımcı
Valla arabanın geçmişi mazileri çok sağlam.Hatta yanlış hatırlamıyosam ali abi(ahbe ali) toplamıştı onu bostancı sanayide onu ilk o hale getiren oydu yani mavi yapıp beyaz stpireler filan.makinaya gelince yanlış hatırlamıyosam hemi killer egzantirik vardı forged pistonlar.830 cfm pro street serisi karburötör vardı valla bu kadarını hatırlıyorum zaten o motorundaki parçalarını almaya kalksan o motoru tekrar toplamaya çalışsan 4 milyar öle böle çıkar cebinden.kasa ya gelince yılların vede gazlamanın verdiği bi yorgunluk var ama uğraşırsan eski formunu yakalar ama avantajın şu olur paşalar gibi altında 455 makinan olur.O arabanın makinası senin yormaz bide şunu diyim o arabada öle uçuk kaçık beygirler yoktu yalnız şu var dehşet bi şekilde tork var.zaten buck ve olds tork üstüne 1 numaralar.bence arkadaşım 455 sağlam makinadır ve camia da 455 lerin sayısı azaldı yani o arabayı alıp motorla fazla uğraşmıycan.direk dışına girişicen.bence alınır.
-
3 Şubat 2006: 23:08 #7550acmecamaroKatılımcı
ulen biz satmaya kalkinca 455e millet burun kivirdi….simdi kiymete bindi ….. 455 parcalari icin TA Performance a bakmak gerek…
-
4 Şubat 2006: 00:14 #7551transamumutKatılımcı
kim kıvırdı abi kıvıranlar anlamıyodur işten yada adam benzini hesaplıyodur.Yoksa amerikandan anlayan adam 455 in değerini bilir.
-
4 Şubat 2006: 00:18 #7552transamumutKatılımcı
he bu arada bak parça işine gelince.Parçalari chevy gibi ucuz değildir vede alternetif yoktur buck,pontiac,olds için.
-
4 Şubat 2006: 00:53 #7553Pontiac301Katılımcı
O arabayı almak pek mantıklı değil,çünkü çok yorgun,ancak kenarda 10 doların varsa alıp toplarsın birşeye benzer,ama onun dışında sadece bakıp seyredersin arabayı
-
5 Şubat 2006: 06:06 #7554ozdevilKatılımcı
vallaha iyi secim derim eger elinde toplamaya yetecek kadar paran varsa .newyork piyasasindan herturlu ihtiyacini karsilayabilrim.fiyat ve temin.saygilar
-
3 Nisan 2006: 15:14 #7555ebrar36Katılımcı
ilk başlayan standart makina kullanmalı.hevesi kırılmaz en azından….
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.