Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › CAMARO HAKKINDA YARDIM LUTFEN
- Bu konu 47 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 16 yıl 7 ay önce Lowrider tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
8 Kasım 2005: 00:11 #389cankKatılımcı
cezanin rocco reklaminda kullandigi camaro’nun yili serisi gibi bilgileri bana yazarsaniz cok memnun olucam. hic bi yerde bulamiyorum! herkese simdiden tesekkurler!!!
-
8 Kasım 2005: 01:35 #6408piyuAnahtar yönetici
selamlar,
Aramıza hoşgeldin. Sol menüde bulunan Konular linkine tıkladığında Teknik bilgiler alt kategorisinde Camaro’lara özel bilgiler var. Kullandıkları Camaroya dikkatli bakarım ama stopları 74-77 gibi duruyordu…(cok dikkat etmedim isin dogrusu…bakıp yazarım)
-
8 Kasım 2005: 02:30 #6409Chevy_Killer_89Katılımcı
Ceza nın Camaro sunu Taksim de görmüştüm…Tamponları iptal edilmiş 74 Camaro…Ama oldukca temizdi…
8 Kasım 2005: 03:58 #6410oldsmobileKatılımcı
ya cezanin camaro demissinizde cezanin olmasin o ya ne biliyim yakistiramadim birden
evet evet o baskasinin olsunn…… cok kotu cocuklar ya boyle poz yapmislar reklamda bagimlilik yapici sekeri tanitiyolar… yerim onlarin sekerini(yememek lazim harbi ne idugu belirsiz seyler)…
aslinda oreklam cekilirken arkadan soyle bir charger gelip dokundurcak… ve fuattan yusuf sesleri yukselcek 😆
ya ceza neysede o o kadar degilde o fuat ben cok cool um ben cok kotu cocugum bu nedir nedir kime havasi anlamadim yav…
valla soyle guzel gurleyen bi makinesi olanlar gitsin modaya su fuat orda geziyo dokundursun fuata bakalim o cool surat kaliyomu.
yanlis anlasilmasil rap e oyle muzige karsi degilim fuat in pozlara kil olmaktayim..saygilar -
8 Kasım 2005: 04:01 #6411oldsmobileKatılımcı
o yidikleri sekerlerin saplarini coplerinide yapis yapis koyuyolar arabanin bi tarafina kullugemi artik nereyeyse
ordaki camaronun dili olsa konussa eminim yandim anam kurtarin der beni bu pozculardan -
8 Kasım 2005: 16:05 #6412AnonimZiyaretçi
Ben o camaroya çok bindim o araba o reklamı çeken abi’nin arabası 74 camaro o üzerinde 350 motor var düz vitesdir bi kere vitesler birbirine karışmıştı debriyaja basınca vites bile değiştirememiştim çok kötü oluyor yaw.Bu arada şekerle içini yapış yapış demiş bi arakadaş içi çok temiz o arabanın.
-
9 Kasım 2005: 02:08 #6413Chevy_Killer_89Katılımcı
Zaten Ceza nın degil o Camaro…Lafın gelisi…
9 Kasım 2005: 04:45 #6414piyuAnahtar yönetici
reklamda arkadan bir goruntusu var… arabanın kıcı kasisten gecerken hafif sekiyor… bana arka makasları sert ve amortisorleri de sert ayarlanmıs gibi geldi… guzel goruntu…
-
11 Kasım 2005: 15:53 #6415Mustafa YÜKSELKatılımcı
yok orda hızlı çekim olayı olmuş ondan öyle geliyo
-
12 Kasım 2005: 04:20 #6416acmecamaroKatılımcı
hihih o araba seke seke gidiyor ama benimki gercekten sekiyor sanayide giderken telefon ile konusamiyorum…sesim titriyor ))
-
12 Kasım 2005: 04:24 #6417illetyusKatılımcı
…ilahi…. 😆 Naaptinda arabaya o kadar sekiyor…. 😆
Oyliise senin arabanda CD calar da yok….. 😆Benim farkedebildigim kadari ile, reklamdaki araba koprunun birlesme panelleri uzerinden gectigi anda oyle sekiyor ama yanlisda gormus olabilirim…cok kisa bir an gorunuyor cunki.
-
12 Kasım 2005: 05:05 #6418acmecamaroKatılımcı
Dogru gormussun…koprunun ekyerinde sekiyor…
Benimki sert oldu ama sanayinin yerleri de cok kotu… saka bir yana duzlukte fena gidiyor…tem de falan iyi… ama ekyerlerine cok sert girmemek gerek…girsek ne olur bilmiyorum…biraz da kiyamamak da var tabiii…
bende yayalar z28 yayi sert, gasajust KYB amortisorler, polygrafit bushing kit… viraj demileri var …..
-
12 Kasım 2005: 06:30 #6419illetyusKatılımcı
Yani araba tek parca metal profil gibi desene….. 😆 😆
-
12 Kasım 2005: 14:22 #642072camaroKatılımcı
o araç timuçin in yaptığı fıstık yeşili siyah kaputu olan araba.sora eymen alıp soğan kabuğuna boyadı sora ne oldu bilmem.plakası çekimleriçin roc olmuş.yoksa alakası yok.araçta muhtemelen ceza nın değil.
-
14 Kasım 2005: 00:34 #6421acmecamaroKatılımcı
Dedigim gibi maslak da ramazan ustaya geliyor servi icin… bakir rengi ( sogan kabugu / soganina gore degisir ) idi sonra mat siyah yaptilar…
dash board u onun sac dan yapma degilmiydi?
-
14 Kasım 2005: 04:16 #6422AnonimZiyaretçiacmecamaro wrote:Dedigim gibi maslak da ramazan ustaya geliyor servi icin… bakir rengi ( sogan kabugu / soganina gore degisir ) idi sonra mat siyah yaptilar…
dash board u onun sac dan yapma degilmiydi?
Aaa bende ramazan ustanın oradayım hep selehadin abi var hemen yan tarafda erkan abi vay be herkes bizm buralra takılıyor.
-
14 Kasım 2005: 05:12 #6423acmecamaroKatılımcı
sn hangi dukkandasin? yanda kapak tamir eden bir dukkan var metalog cu orasi mi?
Benim de maslak sanayide garajim var, ben kendi arabami kendim yapiyorum…bitti zaten…
-
14 Kasım 2005: 17:04 #6424AnonimZiyaretçiacmecamaro wrote:sn hangi dukkandasin? yanda kapak tamir eden bir dukkan var metalog cu orasi mi?
Benim de maslak sanayide garajim var, ben kendi arabami kendim yapiyorum…bitti zaten…
Yaw emek oto varya ramazan usta oradayım hemen yanında tek ford var (american cars,yaşar işalat) hatta o sırda renk oto filanda var.
-
14 Kasım 2005: 22:37 #6425acmecamaroKatılımcı
tamam tekford dami calisiyorsun? ben taniyorum ramazan ustayi da tekfordtakileri de taniyorum…
-
15 Kasım 2005: 00:13 #6426AnonimZiyaretçiacmecamaro wrote:tamam tekford dami calisiyorsun? ben taniyorum ramazan ustayi da tekfordtakileri de taniyorum…
Yok yaw ne çalışması arabyı tamire filan çok oraya götürrümde beni ramazanusta işte erkan abi filan kardeşleri gibi severler bende onları abi gib aramızdan su sızmaz beni görmedin mi 69 mustang kırmızı .
-
15 Kasım 2005: 01:50 #6427acmecamaroKatılımcı
bazen tekfordun onunde temizce bir 65 mustang duruyordu o mu seninki?
benim de onun bir ust sokagi,yan blokta garajim var.
-
15 Kasım 2005: 03:01 #6428AnonimZiyaretçiacmecamaro wrote:bazen tekfordun onunde temizce bir 65 mustang duruyordu o mu seninki?
benim de onun bir ust sokagi,yan blokta garajim var.
Yok o 65 erkan abinin benimki 69 kırmızı tavanı siyah deri (grande)
Bu işte.Bu arada adım cihan abi senin dükkanın adı filan var mı yada nece uğrayınca senide bulayı isim cisim dükkanın senin nedir?
-
15 Kasım 2005: 03:09 #6429acmecamaroKatılımcı
orasi garaj , aksam ustu4 5 den sonra geliyorum genelde…ct. ogleden sonralari…tabelada sinan oto kuafor yaziyor… ama kuafor degil tabii,
*Dukkani yeni tuttugumuz zamanlarda bir aksam iceride ugrasiyorum arbada…biri” selamun aleykum sira cok varmi birader” dedi, ne sirasi dedim, araba yikamak icin seyettiydik dedi bende anlattim adma tabelayi sokmedik diye…
-
15 Kasım 2005: 03:23 #6430AnonimZiyaretçi
tamam ozamn ben de bi ara uğrarım mustang ‘ı yıkamak için şeytirmeye bak ben sıra filan sormam hemen ben kendim yaıkarı m
yaw iyide tabela olunca vergi filan verilmiyor mu tabela vergisi filan öyle yerler var adamın belli müşterirlri var hiç tabela filan koymuyor tabela vergisinden kurtuluyormuş. -
15 Kasım 2005: 04:24 #6431acmecamaroKatılımcı
belediye vergi aliyor ama komsular belediyecilere orasi depo demisler… belediyeci de gitmis…yirttik yani… ugra arada…
-
15 Kasım 2005: 07:28 #6432illetyusKatılımcıacmecamaro wrote:belediye vergi aliyor ama komsular belediyecilere orasi depo demisler… belediyeci de gitmis…yirttik yani… ugra arada…
Yaw hakkaten Burak su isi nasi hallettiniz bi anlatsana…
Bende ne zamandir bizim buralarda oyle bi mekan tutmak istiomda belediyeci vergici gelince nasil olcak…..Cunki benim kendi alet ve takimlari duzenlmem icin ciddi ciddi bir tezgah kurmam lazimki goruntu aynen ticareşane gibi olacak o zamanda……Gelen cok sayin yetkiliyi “ben burayi kendime actim”a nasil inandiricaz…. 😆 🙄
-
15 Kasım 2005: 14:31 #6433LowriderKatılımcı
Muhtemelen yeni mavi Atatürk’lerle ile adamı tanıştırman gerekicektir
-
15 Kasım 2005: 17:24 #6434illetyusKatılımcıLowrider wrote:Muhtemelen yeni mavi Atatürk’lerle ile adamı tanıştırman gerekicektir
Genel durum itibari ile oyle gorunuyor….
-
16 Kasım 2005: 00:28 #6435acmecamaroKatılımcı
acikcasi biz genlde aksam ve ct ogleden sonra oralarda oluyoruz… bir de gunduz gitsem bile kapiyi kapali tutuyorum gelen gecen salca olmasin diye…en sevmedigim seydir aptal sorulara vakit harcamak… ( ogrenmek icin degilde geyik icin sorulan)
kapi da kapali olunca dikkat cekmiyor…acikcasi iceride takim taklavat olsada aynisindan 3 tane araba vs…bakinca ticari gozukmuyor pek…
sen nerede dukkan dusunuyorsun?
1-kontrat yapsanda acilis yapmazsin vergi cikmaz sana…
2-tabela koyma zaten…boylece tabelasiz dukkana kimse salca olmaz… -
16 Kasım 2005: 17:53 #6436illetyusKatılımcıacmecamaro wrote:sen nerede dukkan dusunuyorsun?
1-kontrat yapsanda acilis yapmazsin vergi cikmaz sana…
2-tabela koyma zaten…boylece tabelasiz dukkana kimse salca olmaz…Buralarda eve yakin bir yerde dusunuyorum……
Tabelayla filan ne isim var zaten, kapinin ise surekli kapali duracagi kesin, cunki sessiz sakin kafa dinlemeye, kendi kendime rahatca calismak icin yapicam oyle bir yeri…..
Acikcasi elimde bulunan farkli meslek gruplarinin tam takim alet edevatlari artik ne eve sigiyor, nede baska bir yere……
Evde o kadar buyuk degilki bir odayi bu is icin ayirayim….Baska care kalmadi anliicaan…. 😆 -
16 Kasım 2005: 19:38 #6437acmecamaroKatılımcı
Hurriyet garajini icinde bir klube gi yer vardi…ama araba girince sana yerkalmaz..orayi genisletmeyi dusunursen guzel olabilir yakinda hersey var…elektrikci lastikci rosd balansci etc….. onun disinda gece vakti tangir tungur bi is yapinca sikayet ederler…
-
17 Kasım 2005: 00:07 #6438illetyusKatılımcı
Evet orayi bende dusundum, hatta sahibi Haydar la konustumda.
Ancak son donemde onunda orada kalip kalmayacagi belli degil ziraa o arazinin sahibi oldu, varisleri bosaltmasini filan sitediler bi mahkemelik durum soz konusu….Kisacasi sallantida ne olacagi belli degil.Benim araba hala orada, aklima gelen proje iki yada uc arabalik yer tutup etrafini kapatacaktim…
-
17 Kasım 2005: 02:03 #6439acmecamaroKatılımcı
hipodromun oradan e5 e dogru giderken solda dukkanlar var, motorsikletci falan da vardi orada… onlara da guzel…ama guvenlik yani hirsiz mirsiz olaylari…
-
17 Kasım 2005: 02:57 #6440illetyusKatılımcıacmecamaro wrote:hipodromun oradan e5 e dogru giderken solda dukkanlar var, motorsikletci falan da vardi orada… onlara da guzel…ama guvenlik yani hirsiz mirsiz olaylari…
Olabilir…..bi formul uydurucaz artik…….
-
17 Kasım 2005: 03:41 #6441acmecamaroKatılımcı
hayirlisi, dukkan olunca cok fazla sey yapabilirsin..soktugun bir seyi aksamina takmak zorunda kalmazsin acik garajda oldugu gibi
Dukkandan sonra alet edevat cilginligi basliyor..ben bokunu cikarmis vaziyetteyim … powder coating snad blasting ve argon kaynagi almayi planliyorum bu aralar…. kit car icin…
-
17 Kasım 2005: 04:12 #6442illetyusKatılımcı
Dedim ya….Biz seni hepten kaybediyoruz dostum (Clinic Vakka)… 😆 😆
Ama guzel sey be aabi kendine ait bir atolyenin olmasi…….
Hemde alet edevat eksigin yoksa ! Ufff keyfe bak bee…..Evet bazen bos vakit buldugumda ve arabada halledilmesi gereken bir sey varsa once durup dusunuyorum “ulan simdi gidip soksem su kadar saat tutacak, havanin kararmasina az bisey kaldi…Neyse bosver” diye habire erteleniyor, benimde sinirim bozuluyor… Takim taklavat evde yatsin yapacak adam da var ama is yapacak yer yok…….Salakca bir durum yani…. 😆
-
17 Kasım 2005: 04:34 #6443acmecamaroKatılımcı
EEE artik senin yapacagin sey belli olmus dukkan tutulacak…hurriyet garajina ne kadar veriyorsun?
-
17 Kasım 2005: 04:39 #6444illetyusKatılımcıacmecamaro wrote:EEE artik senin yapacagin sey belli olmus dukkan tutulacak…hurriyet garajina ne kadar veriyorsun?
O da cok komik bir durum…. 😆 😆
Caminin yanidaki bos araziyi biliyorsun….Oraya cok modern bir katli otopark yapildi ve acilisi yapti. Aylik abonelik 100 ytl.
Durum boyle olunca Haydarin yerinde benim arabayi koydugum bolum 150 ytl idi….Ben sure doluyor zam gelicek derken Haydar da 100 ytl ye indirdi…… 😆
Yani su anda 100 ytl….
-
17 Kasım 2005: 13:20 #6445acmecamaroKatılımcı
Manset : “Rekabet Haydari Vurdu!!! ” ototpark 100ytl
-
17 Kasım 2005: 14:07 #6446illetyusKatılımcı
Aynen oyle…..
Mansetin devami, Sa 4′ de=>
Guvenilir kaynaklardan alinan bilgiye gore, maddi ve manevi olarak sarsilan Haydar, caresizlik icinde isyanini soyle dile getirdi :
“Yazik oldu verdigim emeklerime ve hayallerime…..
Benim icin artik yapacak baska bir sey kalmadi, insaatlarin tozlu toprakli ortamina gidip kendimi cimento ve tuglaya vericem…”deyip halihazirda ortagi olan Cetin le birlikte asik yuzlu ve asabi tipli binalar insaa etmeye ve mutehaitlige basladi…….
Haydar dan geriye kalan otoparkin basina ise Cetin in kardesi N/A gecip soyle dedi :“Haydar aabime yazik oldu….Bende simdi ondan geriye kalanlari yasatiyor ve anilarini yaadediyorum….Olmaz olsun boyle hayat”
😆 😆 😆 😆
-
17 Kasım 2005: 17:56 #6447acmecamaroKatılımcı
hahahaha supero
haydarin isyani diye dizi de cekerler simdi
Ama o hipodromun karsisinda guzel dukkanlar var… bir bak derim ben…
-
18 Kasım 2005: 02:40 #6448illetyusKatılımcı
Bakicam oralarada gecen gun oradan gecerken bir kac bos mekan gordum gibi sanki…… 🙄
-
8 Nisan 2008: 15:43 #6449kemalKatılımcı
Merhaba arkadaşlar, Camaro bildiğim kadarıyla satıldı ve ben bu camaro’yu kimin aldığını merak ediyorum.. Bir bilginiz var mı? Görüşmek üzere..
-
8 Nisan 2008: 20:30 #6450rikoKatılımcı
Valla ben olayı anlamadım :dry:
-
9 Nisan 2008: 08:22 #6451LowriderKatılımcı
bu konuda geçen Camarolardan birisi satılmış heralde arkadaşta onu merak ediyor ama acaba hangi camaro.
Acme nin ki satılmadı bildiğim kadarı ile.
ilk konularda gecen siyah camaro olabilir büyük bir ihtimalle
ılletyus mu sattı acaba ?? -
9 Nisan 2008: 09:41 #6452kemalKatılımcı
ilgi ve hızınıza teşekkür ederim, Evet, siyah camarodan bahsediyorum,
-
9 Nisan 2008: 22:52 #6453rikoKatılımcı
Yav ben bu topiğe ana sayfadan girdim, yani direk 8.sayfadan girmişim ve o sayfayı ilk sayfa,topiğide yeni açılmış topik sandım. ılk yedi sayfayı yeni farkediyorum o yüzden iki yukarıdaki mesajda birşey anlamadım demiştim :laugh:
-
12 Nisan 2008: 08:32 #6454LowriderKatılımcı
araç kime gitti bilmiyorum ama bi sorarım etrafa bilen birileri vardır.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.