Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › Biri Bana Yardım Etsin
- Bu konu 16 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 19 yıl önce
Mustafa YÜKSEL tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
27 Temmuz 2005: 09:36 #308
TheBlackDevilKatılımcıÇncelikle 1978 Camaro Satıyorum…ıkincisi Fotograf Galerisinde Türk Amerikanlar Diye Bir Bölüm varve Ben ilk dEfa bu kadar cok amerıkanı bır arada gordum…(benım ılk gırısım bu arada) burası nerede?sanırım turkıyede bır yer ama neresı hangı sehır yanı merak ettıklerım bunlar…aracların plakaları var gıbı gorunuyor ama gercekte ruhsatları fılan varmı yanı vergıden dusme olayları fılan olupta sadece parca olarak mı satıyorlar yoksa ruhsatlı normal araba satısı oluyormu bılgısı olan varsa benı aydınlatsın …simdiden tesekkurler
-
27 Temmuz 2005: 10:02 #5546
piyuAnahtar yöneticiAramıza hoşgeldin…
78 camaro icin sitemize ilan bırakabilirsin…çok yüksek bir fiyat belirlemessen satmak için güzel zaman….ayrıca http://www.RSmotors.org adresinden Timuçin Şirin’e ait galeriye de ulaşıp, satış konusunda destek alabilirsin.
Amerikanların olduğu yer Ortaca-Muğla’da bulunuyor Mahmut Çiriş isimli şahsa ait bir yer ama arabaların tümü ona ait değildir. Ruhsatı olanda hurda olanda vardır. Telefonları yanımda değil, ama unutmassam aksam eklerim…
ayrıca bu ctesi yakın biryere gidiyorum, sanırım gene ugrayıp bolca foto cekicem… bu sefer fiyatları da yazmayı planlıyorum ki, uygun gelen olursa arasın diye… bakalım….
-
29 Temmuz 2005: 07:24 #5547
emrekaanKatılımcıya bu arada doğan abi sana bişi soracam. babamlar sormamı istedi bunu. türkiyede başka bir yerdede aynısını yapan biri varmış. nerede olduğunu soruyorlar. adınıda bilmiyorum. senin gideceğin yer olabilir banada yadım edersen sevinirim
SAYGILAR EMRE KAAN
-
29 Temmuz 2005: 08:41 #5548
piyuAnahtar yöneticiben tatile gidince gene ortaca’ya ugrayacagım…yarın’dan sonraki hafta… baska biryer degil yani…gene aynı yer… ama bu kez…daha uzun sure ve daha detaylı foto cekebilirim sanırım…
benim bildigim 20’den fazla araba bulunan baska biryer daha yok valla… olabilecegine de ihtimal vermiyorum… bu nasıl oldu onu da bilmiyorum ama toplamıs o kadar arabayı… sanırım 2-3 saat orada durup mumkunse tum arabaların satıs fiyatlarını toplamaya calısıcam…
-
29 Temmuz 2005: 10:10 #5549
LowriderKatılımcıistanbulda merterdemi ne bi garaj varmış.
baska bi forumda cıkmıştı içinde 50tane falan toplanmamış amerikan vardı.
-
29 Temmuz 2005: 11:01 #5550
piyuAnahtar yöneticiya hurdaya cıkarılmıs olmalılar… ya da adam zengin olmalı sadece yıllık vergisi 10-15milyar ediyor… birde muayene, trafik sigortası filan dersen oooooo oooo bayag eder…
-
29 Temmuz 2005: 14:38 #5551
emrekaanKatılımcıistanbulda merterde idi sanırım. evet tamam saolasınız..
-
31 Temmuz 2005: 09:24 #5552
reinhardKatılımcıslm anadolu yakasında oturanlar bilir belki caddebostan migrosun orda
amerikan araba galerisi var yaklaşık 15 tane falan amerikan var.biraz göz gezdirdim ilk defa hiç görmediğim corvette modelleri, çok güzel orj. mustangler , camarolar var ayrıca mercedes gibi diğer markalarında klasik arabaları var hepsi çok temiz ve orjinal toplanmış.gidip görmenizi tavsiye ederim. galerinin ismini şimdi hatırlayamadım ama.bide okmeydanı, kasımpaşa oralarda bi yerde paşa galeri diye bi yer görmüştüm.önünde güzel amerikanlar vardı.
http://www.pasagaleri.com internet adresi girin bakın.(bende çok yakından amerikanlarla ilgileniyorum düzenlenen hiç bir yarışada kaçırmadan geldim.gerçi daha 18 yaşındayım bi amerikanım yok ama işallah ilerde olur.bu merakta kuzenim özgürden başladı lowrider.)
-
2 Ağustos 2005: 12:41 #5553
LowriderKatılımcıhoş geldin
-
2 Ağustos 2005: 20:45 #5554
DiamonDKatılımcı[quote:24f4e4f4b9=”reinhard”]slm anadolu yakasında oturanlar bilir belki caddebostan migrosun orda
amerikan araba galerisi var yaklaşık 15 tane falan amerikan var.biraz göz gezdirdim ilk defa hiç görmediğim corvette modelleri, çok güzel orj. mustangler , camarolar var ayrıca mercedes gibi diğer markalarında klasik arabaları var hepsi çok temiz ve orjinal toplanmış.gidip görmenizi tavsiye ederim. galerinin ismini şimdi hatırlayamadım ama.bide okmeydanı, kasımpaşa oralarda bi yerde paşa galeri diye bi yer görmüştüm.önünde güzel amerikanlar vardı.
http://www.pasagaleri.com internet adresi girin bakın.(bende çok yakından amerikanlarla ilgileniyorum düzenlenen hiç bir yarışada kaçırmadan geldim.gerçi daha 18 yaşındayım bi amerikanım yok ama işallah ilerde olur.bu merakta kuzenim özgürden başladı lowrider.)[/quote:24f4e4f4b9]
Senin caddebostandaki dediğn stingray olmalı.Stingraylar fln wr.2000de milliyetede çıkmış. http://www.milliyet.com.tr/2000/04/08/vitrin/vit06.html buda hbrin linki 😉 -
5 Ağustos 2005: 17:00 #5555
Chevy_Killer_89KatılımcıBen buraya gitmiştim.Cevdet abinin ora Abimin arkadaşı…Hatta onda 66 Ford AC Cobra var.Skylark la Drag lara katıldığımızda o da geliyordu…
O zamanlar baya güzel amerikanlar vardı…hatta orjinal bir 69 Charger duruyordu içerde…
20 Ağustos 2005: 20:07 #5556
belair63KatılımcıEylül 4 itibariyle 10 günlüğüne Feşiye’deyim. Muğla Ortaca’daki garajı işleten kişinin telefon numaralarını yazarsanız mutlaka uğrarım. Bana uzaklığı yaklaşık 50 km. Belki işimize yarar birşeyler çıkabilir….
-
20 Ağustos 2005: 23:36 #5557
piyuAnahtar yöneticiMahmut Çiriş
ıŞ: 0252 2827763
CEP: 0535 7336038
JANDARMA KARAKOL YANI ORTACA/MUGLA -
9 Kasım 2005: 01:29 #5558
acmecamaroKatılımcıAdmin : Mesaj silinmiştir.
-
9 Kasım 2005: 01:41 #5559
Pontiac301KatılımcıAdmin : Mesaj silinmiştir…
-
9 Kasım 2005: 04:50 #5560
piyuAnahtar yöneticiArkadaslar kusura bakmayın mesajlarınızı sildim… forum’larda kimse hakkında kötü bişiler yazılmıyor… ben olsun istemiyorum… ama bu yazdıklarınız yanlış olan birşeyi farkettirdi…. foto galerisinden o fotoları kaldırıyorum… bana bugune kadar en azından 50(belki cok daha fazla) kisi sordu ve ben ustteki mesajı gonderdim onlara… sanırım aramıslardır… ben yazdıklarınızı iyi biliyorum…ama o halde yorum yapmadan gönderiyorum… artık kisileri yonlendirmemis olurum…
-
11 Kasım 2005: 15:58 #5561
Mustafa YÜKSELKatılımcıAdmin : Mesaj silinmiştir…
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.