şsirtlerde eğer farklı baskı ve birde en önemlisi beden olacaksa en az 5 tane alacağım bedenler XL veya 2XL olacakmı acaba filmleri listende seçtim 1mayıs taki dragta hem filmleri hemde tshirtleri alacağım
arkadaslar elimde S-M ve birkac tane L var… XL ve XXL yaptırmam ilk yarıs icin mumkun degil…cok isterdim ama olamayacak maalesef… (belki bu yarıs hersey planladıgım gibi giderse sonrakinde renkli guzel tasarımlı t-shirt’ler gelebilir 😆 ne dersiniz???)
filmler icin bana mail atabilirseniz(hepsinden ya da 1,3,4u istiyorum gibi…ya da isimleri ile), hazırlar ve isminize rezerve ederim, cok fazla getiremeyeceğimden kalmama riskine karsı bunu yapabilirim.
elimde oraya yazmadıgım 2 film daha var ama acıkcası cok begenmedim filmleri…cok begenmediğim birseyi de sizlere vermeyi uygun gormedim…
valla bencede baskı ön tarafta olsa off bee. mesela şu 3lü olabilir:
camaro(69), mustang(69) ve trans-am. bu t-sort hem fordculara, hem pontiac cılara, hem de benim gibi chevroletcilere uygun olur. bunları siyah beyaz yapsak ta sadece çizgileri ve gölgelendrmeyi göstersek hem daha nostajik, hem de daha ucuza olur. ve ben 50 milyon olsa yine alırım!!!
😆 😆 😆
piyu senden tek istediim boyle bi t-sort yapman. tabii 50milyona deil… 😉 😆 😆 😆 😆
Yazar
Yazılar
7 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.