Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › CHEVY İMPALA 67
- Bu konu 4 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 12 yıl 6 ay önce
Abdullah Baraş tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
4 Mart 2012: 12:24 #1370
GoncaKatılımcıAntalyadan yazıyorum .. eger antalyada chevy impala 67 ya da ss sahipleri varsa bir kaç resim almak ve sahibiyle görüşmek isterim
) -
30 Mart 2012: 19:25 #17058
DoğuhanKatılımcı67’ler İzmir’de
-
20 Nisan 2012: 12:55 #17059
Abdullah BaraşKatılımcıBende antalyadayım ve 67-69 hakkında genel bir bilgi almak istiyorum kopmle toplamaya kalksak 30.000 liraya adam edebilrmiyiz acaba bilgisi olan biri varsa cevaplayabilrmi
-
22 Nisan 2012: 19:21 #17060
DoğuhanKatılımcıEstoGrass, öğrendiğim naçizane bir kaç şeyi size aktarmak isterim.
’67-’68’in aksesuar ve kasa olarak bazı ortak parçaları var. ’69 biraz daha farklı.
Öncelikle aracı alırken herkesin hemfikir olacağını düşündüğüm üzere üzerindeki aksesuarların durumuna ve eksik/tam oluşuna, kaportasının “oynanmamış” veya düzgün toplanmış olmasına dikkat etmeni tavsiye edebilirim. Yürüyen aksamın tamiri ve temini bu diğer iki maddeye göre daha kolay ve masrafı daha az.
Hep derlerdi bana; “Kaportası sağlam ve aksesuarları güzel araba al, motor ve şanzımanı olmasın dert değil” diye. Ben bunu yaşayarak tecrübe etmeyi seçtim istemeden de olsa.
67 ve 68’in kapıları, kapı-cam-çerçeve nikelajları, direksiyon simidi, ön-arka-kapı ve kelebek camları aynı. 69’da kelebek camı yok ve pek mükerrer parçası da yok diye biliyorum ve kapı kolçakları ’68 ile aynı. Bunlar ilk aklıma gelenler. Daha vardır tabi ki.
Bunların sana bedelini de tamamen ne istediğin belirliyor. 10 üzerinden 6 toplamak belki seni tatmin eder belki etmez ve mutlaka 10 üzerinden 10 olsun istersin. Bir de çalışmayı kimlerle yapacağın faktörü var. Toplarken karşılaşacağın sürprizler de cabası.
Güzel ’68 bulursan bütün araştırmalarımı sana aktaracağıma emin olabilirsin
Lafı çok uzattım, yardımım dokunduysa ne mutlu. -
21 Mayıs 2012: 14:01 #17070
Abdullah BaraşKatılımcıElbette yardımı dokundu teşekkür ederim ancak 69 ve 67 kasaları bi ayrı güzel geliyo bana ama 68 de olr dert değil
yapılacak olan işlemler
-iç deri döşeme koltuklar baştan uygulanıcak
-motor sökkülecek ve revizyondan geçip ara geçiş parçaları değişecek ön düzendeki parçalarda değişecek-kaportadaki alüminyum benzeri parçalar değiştrilecek aynalar ön ızgara arka tampon ön tampon falan
Yani istediğm şey dıştan da içtende sağlam uzun ömürlü görüntüsü güzel bir siyah impala yaratabilmek
ne kadar patlar aracın kendi maliyeti haricinde
10-10 istiyorum
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.