öncelikle hoşgeldiniz,
bende bakıyorum şu aralar v8 klimalı nova ) bi hata yapıp palio sporting aldım 6 ay önce nezaman zorlasam bozuldu araba alıştık tabi impalaya her araba sağlam sanıyoruz
parca fiyatları novaların standart bi avrupa arabadan pek farklı değildir, hatta mekanik aksamda sensor vs pek bulunmadığından bakımlı bi nova mekanik arızayı kolay kolay vermez, trafikte çok yüklenirseniz hararet yapar conta yakarsınız, hızı seven arabalardır, gittiğiniz sürece gaza nekadar bassanızda araba sizi üzmez.
eliniz kabut altına aşina olmalı (76 ve yakın modellere baktığınızı düşünerek) fren merkezinin hortumu yırtılsa kafayı yersiniz neden motor çekmiyo diye… bu bi örnek.
yakıt konusunda da sakin kullanırsanız uzun yolda doğan kadar şehir içinde iki yada üç doğan kadar yakar kaba bi yaklaşım oldu v6 yı uzun yolda 8lt ye falan düşürebilirsin ama yeni aldığında ben pğek 10lt altına ineceğini düşünmüyorum 15i falan da görebilirsin gaza basmana bağlı
lpg iyi bir çözüm amcamda 305 otomatik impala var (5lt 3ileri otomatik vites) 25kuruş gibi bir rakam yaktığını söyledi ama o gaza ayağının ucuyla basıyor.
temiz fazladan bulursanız haber verin