Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › Yeni Üye Esef
- Bu konu 5 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 15 yıl 8 ay önce
sefa telci tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
1 Mart 2009: 13:22 #1211
sefa telciKatılımcıMerhaba AA üyeleri çok uzun olmayan bir süredir forumu takip ediyorum. Son iki gecedir okuyabildiğim kadar gerilere gittim yeni başlayan bölümünde başlıklardaki bazı açıklamalar ve bilgilendirmeler sorularımı azalttı.
Benimde bayağı bir zamandır aklımda bir AA sahibi olmak vardı ve bundan dolayı sahibinden.com olsun paşa ve ersözlü galeri olsun araç fiyatlarını takip ediyordum.Aklımdaki araba resmi ve ismi her ne kadar dodge charger olsada onun için daha erken diyorum. Belki ileride elime geçen para miktarı artınca..
Şu an aklımdaki hepten döküntü olmayan beni hevesten soğutmayacak en azından aldığım sıra yolda gidebileceğim ele para geçtikçede kısım kısım istediğim gibi restore edebileceğim bir araç.Sözün özü takip ettiğim ilanlardan beğendiğim ve ben bunu alırım dediğim bir araba var.
Bu konuda görüşlerinizi almak istedim.Aslında parayı köşeye koyup öyle danışmak istiyordum ama dayanamadım.
http://www.sahibinden.com/en_yakisikli_4_kapi_1966_pontiac_tempest_v8-85WQQaXQQ12223072WQQpXQQdisplayitemaraba ortada fiyatından ve en azından görünüşünden aklımdaki programa uyun bir araç olduğunu söyleyebiliyorum kendimce. Bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir??Aracın sahibini tanıyan arkadaşlarımız var mıdır?
Çok uzun oldu farkındayım ama bir sorun daha var daha aracın sahibiyle görüşmedim öncelikle bu işe gönül vermiş sizlerin değerli görüşlerini almak istedim.
sorun trafik sorgulaması her ne kadar resimlerde aracın plakaları kapatılmış olsada her resimden birer harf bularak plakayı sorgulattım ve sonuç
Plakası: 34VEN50
Markası: PONTIAC
Modeli: 1966
Sahip Belge Tarihi: 28.12.2006
Tescil Birimi: KARTAL
Renk 1: MAVı (Lacivert)
Renk 2: –
Cinsi: OTOMOBıL
Çalıntı Mı: EVET
Hak Mahrumiyeti: YOKbu nasıl bir sorundur baş ağırtacak bişeymidir??
daha öncesinde aracım olmadı ve sorunun büyüklüğü hakkında bir fikrim yok!Sefa
-
1 Mart 2009: 22:23 #16470
AngelusKatılımcıBaş agrıtacak türden bir problem olabilir hatada olabilir . Konuşup araştırmakta fayda var. Benim Camaro da sorgulamada 1994 mercedes kamyon gözüküyordu.Düzelttirdim.
-
1 Mart 2009: 23:33 #16474
sefa telciKatılımcıteşekkürler angelus peki araç hakkında görüşleriniz nelerdir?
kilometre ye ve yazılanlara bakınca motorun bi elden geçmesi gerekli gibi dusunuyorum.. -
1 Mart 2009: 23:36 #16471
AngelusKatılımcıAraç konusunda söyleyebilecek fazla bir bilgim yok maalesef. Bence tek kapı spor bir araca yönelmeniz her açıdan daha iyi olabilir.
-
1 Mart 2009: 23:45 #16472
AngelusKatılımcı2-3 ay önce tanışsa idik güzel bir dodge charger vardı 3-30 paraya gitti
-
2 Mart 2009: 19:46 #16473
sefa telciKatılımcıbuna üzüldüm açıkcası daha önceki forum konularındada AA alınacaksa genel tavsiyelerin 2 kapı 4 kapı direksiz convertible almak yönünde olduğunu biliyorum eğer yakın zamanda planladığım ödemeleri alabilirsem dediğiniz gibi bir araca yönelebilirim.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.