Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar ford capri

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      kürþat karabulut
      Katılımcı

arkadaşŸlar hepinize selamlar siteye daha yeni üye oldum çocukluğumdan pony carların şŸekli beni etkiler. Ben de biriki yıl önce ford capriyi gördüm ve en alınabilir pony car olduğunu düşŸündüm özellikle 1.6 motorluları almalık geldi bana. daha önce hep japon araba kullandım ama bir pony carda kendimi çok daha kendim gibi hissedeceğimi düşŸünüyorum amacım hız değil sadece ucuz ve masrafı az olan bu kasalarda arabalara bakıyorum. Amerikan arabalar hakkında doğru düzgün bilgim yok bana önümdeki en iyi seçenek ford capriymişŸ gibi geldi sizce ne tür marka ve modeller bana uygun olur şŸimdiden teşŸekkürler

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

aramıza hoşŸgeldin

benim bildiğim kadarıyla capri alman malı , ltd couger gibi ford lar amerikan

caprinin fanatiği çok ama sevdiğimbir model değil bildiğim kadarıyla masraflıda bir icat parçasını bulmakta zorlanabilirsin, birde artık araçlar muayeneden zor geçiyo bunuda hesaba katıp düzgün bir araba bulmak gerek

kürþat karabulut
      Katılımcı

evet bugün araşŸtırdığımda da farkına vardım alman yapımı olduğunu ancak internette falan baktığımda birsürü amerikan var açıkçası benim için amerikan yapımı olması da önemli değil yeterki kasası pony car şŸeklinde olsun birazcık da binici işŸi olsun istiyorum yani sizce hangi modelleri araşŸtırmalıyım?

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version