merhaba arkadaşlar adım Deniz Ural 20 yaşında 9 eylül üniv. mühendislik 3. sınıf öğrencisiyim…amerikanları eskiden beri çok severim babam da çok sever ama şimdiye kadar ne binmek ne de kullanmak nasip olmadı…burayı satılık impala ilanlarını ararken görünce ve biraz inceleyince üye olma isteği oluştu ve aranıza katıldım…
1 amerikanım dediğim gibi yok umarım bu sorun yaratmaz…
Bende yeni bir üyeyim ve benimde bir amerikanım yok ama hiç olmayacak anlamına gelmiyor bunun için buradayız bilgileri paylaşıyor ve amerikan sahibi olmaya çalışıyoruz ve amerikanı olan abilerin tecrübelirinden yararlanıyoruz.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz.
Amerikan arabasına sahip olanlar değil onlara gönül vermiş olanlar çoğunlukta zaten. Umarım bir gun istediğiniz gibi bir araca sahip olursunuz.
çok teşekküler…
aslında ben amerikan araçların bazen yaktığı kadar gitmediğini düşünür, bazen de o tecrübeye hiç 1 şey değişilmez diye kafamdan geçiririm… burada zannediyorum gene sizin yayınladığınız 1 yazıda bmw 3,20 üzerinden örneklendirme yapmışsınız ve aslında dediğiniz gibi öyle çok çok 1 tüketim o segmentteki 1 araca göre olmayabiliyor ama gene de benim gündelik hayatımdaki aracın lada vega olduğunu düşünürsek bana şu an AA da çok 3,20 de…
Yazar
Yazılar
3 yanıt dizini görüntüleniyor
Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.