Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › Amerikancylar yardım GTI haddini bildirme
- Bu konu 14 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 15 yıl 9 ay önce poweroto tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
25 Eylül 2008: 16:46 #1146Ogulcan öðütKatılımcı
Abilerim hayalimde camaro var 1974 tarzı bi camaro yasadıgım yer küçük olmasına ragmen yarıs ve araba camiası büyük burda 3 tane 106gtı 2 tane 206 gtı bi tane 306gtı rover tarzı arabalar kankalarım kendi aramızda yarısırız ama bende onlara uyup böle bişi yapmak istemedim çünkü amerikancıyım
http://www.sahibinden.com/meraklisin_a_super_makina_74_model_camaroWQQaXQQ9501174WQQpXQQdisplayitem&keyword=camaro tarzında bi camaro işimi görürmü iyi gidermi yani havamı yapabilir miyim yardımlarınız iin cok tesekkürler -
26 Eylül 2008: 13:31 #16025powerotoKatılımcı
bence gtı tarzı araçlarla camaro tipi araçları bir tutmamalısın farklı araçlar çünkü. camaro"nun olduğu yerde gtı gibi arabalara bakıcaklarını zannetmiyorum dünyada amerikan arabası kadarda dikkat çekebilecek bence çok araba yok. olan konsept tarzı arabalar. amerikan arabası her tarafta ilgiyi çekebilecek araçlardır. hele ki o yıllarda amerikan kadar ilgiyi beğeniyi ve dikkati üzerinde toplayacak araba yok. ilandaki camaro bence seni oldukça tatmin eder. ilk amerikan araban olucak sanırım bu camaro"yu alırsan artı manuel bu camaro. manuel bir araçta fantezi yapma oranın otomatiğe göre daha yüksek 👿 ama direksiyonu iyi olan birisi otomatik şanzımanlı bir aracıda ya da shifter"i olanı manuel gibi kullanabilir. işimi görürmü demişsin bence fazlasıyla görür. en basiti bir gtı"da 100"ü gör birde camaro"da aradaki farkı performansı ve adrenalini :silly: aynı km.de çok rahat göreceksindir.
-
26 Eylül 2008: 16:16 #16026Ogulcan öðütKatılımcı
yardımların için tesekkür ediyorum cok saol ilk amerikanım otomatigin daha rahat olcagını düşünüyorum otomatik bi camaroya mı yönelsem diye düşünüyorum
-
26 Eylül 2008: 19:45 #16036powerotoKatılımcı
doğru olabilir otomatik şanzıman seçeneğin. piyasada zaten oto. çok var manueller sınırlı. ama kendi direksiyonum sağlamdır zaptedebilirim manuel"i çok iyi kullanırım dersen bence oto. yerine manuel derim sonuçta oto. şanzıman iyi kullanılmadığında ya da daha bilinçli olunmadığında problem çıkartır.
-
27 Eylül 2008: 09:16 #16037LowriderKatılımcı
amerikan alıcaksan otomatik alıcaksın. düz vites gunumuz araçları kadar rahat değil.
gti lar ile yarışmaksa amacın amerikan bile almanı tavsiye etmem.
Eğer boş trafiğe kapalı bi alanımız var biz drag, rolling yapıyoruz dersen ok en iyisi amerikan. ama trafikte kapışıyoruz dersen etraftaki insanları ölümle tehdit etmekten baska bişey olmaz. 74 model bir amerikanı yapabileceğin butun modifiyeleri yapsan da 106 gti ın yarısı kadar yol tutmaz. birisi 800 kilo 2 metrelik diğeri 1700 kilo 5 metre. öle makasa girebilecek türde araçlar değiller. -
27 Eylül 2008: 12:36 #16027AnonimZiyaretçi
biz amerikanları cok seviyoruz, soyle guclu, boyle guclu ama realite var. Artık arabalar cok hafif ve hafif bir aractaki 100hp standart bir amerikanı geçmeye yeter…
bence amerikanda onemli olan beygir gucu degil tork’tur… guzel olan odur… yeni modellerde olmayan odur… eger torkta sadece buyuk hacimli motorda vardır… kalanı hikayedir…
5000cc (305ci) Camaro’m 145hp olmasına rağmen 245 lb-ft torku vardı… bunun neye esdeger oldugunu cıkartmaya calıstım ama henuz bulamadım… gene yazacagım…
-
27 Eylül 2008: 12:38 #16038LowriderKatılımcı
cesur 305 hehe
-
27 Eylül 2008: 19:07 #16039rikoKatılımcı
Piyu yazan:
Quote:bence amerikanda onemli olan beygir gucu degil tork’tur… guzel olan odur… yeni modellerde olmayan odur… eger torkta sadece buyuk hacimli motorda vardır… kalanı hikayedir…Aynen öyledir, Amerikanların görüntüsü dışında benimde en çok sevdiğim özelliği torku ve buna bağlı olarak ivmelenme gücüdür.
-
28 Eylül 2008: 12:39 #16040Mustafa YÜKSELKatılımcı
riko yazan:
Quote:Piyu yazan:Quote:bence amerikanda onemli olan beygir gucu degil tork’tur… guzel olan odur… yeni modellerde olmayan odur… eger torkta sadece buyuk hacimli motorda vardır… kalanı hikayedir…Aynen öyledir, Amerikanların görüntüsü dışında benimde en çok sevdiğim özelliği torku ve buna bağlı olarak ivmelenme gücüdür.
buda sollamada karşımıza araba çıkınca kaçmamıza yarayan şeydir hayat kurtarır yokuşta düşman ezer 1200 devirde impalacılar 3 ileri manuel de vites değiştirebilir ve bu anda araba sadece ani bir hırlama yapar etraftakiler vites değiştiğini anlamaz bile
bunlar adamın ağzını kulaklarına yaklaştıran durumlar ve mutluluk kaynağı…
-
28 Eylül 2008: 14:32 #16028Ogulcan öðütKatılımcı
bizim kapıstıgımız yollar düz ve ve trafige kapalı yollar bazende geceleri anlıcagınız makaslık bi işim yok
-
28 Eylül 2008: 23:42 #16029AnonimZiyaretçi
o zaman bu bir drag yarısıdır…
keske pist olsa imkan olsa da sizde bu tip seyler yapmasanız…
-
29 Eylül 2008: 11:51 #16030Ogulcan öðütKatılımcı
Keske ama imkanlar belli yapcak bişi yok
-
29 Eylül 2008: 14:26 #16043powerotoKatılımcı
bnce bunada gerek yok imkansızlıklar yüzünden yolda yarışmak biraz saçma amerikancı birisinin buna gerek duymasına gerek yok pist varsa tamam. bunları amerikancı değilde bu tuning"ciler fazla yapıyor. sonuçta trafiğe açık her alan tehlikeli olabilir. yolda amerikanınla gidip 1-2 kafa gösterip bide roket yapıp kapatıp birilerini paket ettinmi :laugh: buda yeter yarış yapmayada gerek kalmaz. tabi pist yarışları ayrı arabasına ve kendine güvenen katılır.
-
30 Eylül 2008: 22:35 #16031_sinan_Katılımcı
öncelikle hoş geldin , dendildiği üzere yeni nesil bi arabayla amerikanın yol tutması bir olmaz , zaten o yüzden amerikanlar genelde sadece drag yapıyor , ayrıca amerikanlar için bi söz okumuştum biyerde , önemli olan hız değil haz..
bide bu yaşadığın ufak yer neresi acaba?
-
4 Şubat 2009: 12:53 #16032burak ayKatılımcı
üstündeki 245lik lastikleri her hızda yakarsın bi camaroyla hatta canı cıkmamışsa bütün AAlarla hacim yenilmez ama makas hayır!!!!
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.