Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Ustalar ve Servisler › OTO DERİ DÖŞEME
- Bu konu 5 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 17 yıl 9 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
12 Şubat 2007: 23:54 #872AnonimZiyaretçi
Merhabalar
Arkadaşlar merhabalar,Bu topiği açmamdaki sebep bu işi 12 seneyi aşkın süredir yapmam ve bu konu hakkında fazlasıyla tecrübem olması..Bu topic sizlerle bu bilgilerimi paylaşmak amaçlı açtığım bir topictir..Deri döşeme ve araçların iç aksamı ile ilgili hertürlü sorularınızı memnuniyetle yanıtlarım..Donanim haberde ve autoclubturkiyede bu şekilde açtığım topiclere 26000 i aşkın tıklama ve 1000 i aşkın soru cevap olmuştur..Ve insanlar konuyla ilgili her akıllaraına geleni merak ettiklerini sordular bende memnuniyetle cevapladım ..hatta aynı sorunun bir kaç kez sorulduğu da oluyor ve hiç üşenmeden cevaplıyorumm.Benim için yeterki soru sorulsun bir paylaşım olsun…Bazı şeyleri işi yapan ilk ağızdan öğrenelim ki …sağlıklı bilgiler almış olalım diyorum ve sorularınızı bekliyorum…Tabi bu soruların yanında arada size bilgi vermek maiyetinde bilgi metinleri gireceğim…ve yapılan oto resimleriylede topiği canlandıracağım..
Saygılarımla
A.CEM ADALI
-
13 Şubat 2007: 04:27 #12202piyuAnahtar yönetici
düzenli ve yararlı topic icin teşekkürler…
ford şunderbird diyecegim ama diyemiyorum???
yoksa ingiliz mi?
-
13 Şubat 2007: 04:56 #12203piyuAnahtar yönetici
şunderbird ün modelini tam bilemediğim eskilikte olanı arkadaşımın babasında var..Araç bodrumda ve kullanımı felaket zor …şunderbird ün üretimi bildiğim kadarıyla amerikada yapılıyor…ford demişken bir ford efsanesi olan mustang in tarafımızca yapılanının fotosunu koyuyorum umarım beğenirsiniz .araç 2007 model sıfır ve bize kumaş olarak gelen bir araç…önce kumaş hali sonra yapılmış hali hemde nakışlar kullanıla kullanıla
piyu wrote:düzenli ve yararlı topic icin teşekkürler…ford şunderbird diyecegim ama diyemiyorum???
yoksa ingiliz mi?
-
13 Şubat 2007: 05:00 #12204piyuAnahtar yönetici
Ben teşekkür ederim…Katılım ve merak edilenler olduğu sürece burdayım ve her soruyu bildiğimce yanıtlamaya çalışacağım..
piyu wrote:düzenli ve yararlı topic icin teşekkürler…ford şunderbird diyecegim ama diyemiyorum???
yoksa ingiliz mi?
-
14 Şubat 2007: 03:24 #12205piyuAnahtar yöneticiART CAR wrote:şunderbird ün modelini tam bilemediğim eskilikte olanı arkadaşımın babasında var..Araç bodrumda ve kullanımı felaket zor …şunderbird ün üretimi bildiğim kadarıyla amerikada yapılıyor…ford demişken bir ford efsanesi olan mustang in tarafımızca yapılanının fotosunu koyuyorum umarım beğenirsiniz .araç 2007 model sıfır ve bize kumaş olarak gelen bir araç…önce kumaş hali sonra yapılmış hali hemde nakışlar kullanıla kullanılapiyu wrote:düzenli ve yararlı topic icin teşekkürler…
ford şunderbird diyecegim ama diyemiyorum???
yoksa ingiliz mi?
Thunderbird olduğunu tahmin ettim… ama tam emin degilim…
bu arada ingiliz derken triumph filan mı acaba diye yazdım…
-
14 Şubat 2007: 05:26 #12206AnonimZiyaretçi
ilk fotodaki araçtan mı bahsediyordunuz? hımmm ben yanlış anladım ,o araba 1963 corvette stingray
piyu wrote:ART CAR wrote:şunderbird ün modelini tam bilemediğim eskilikte olanı arkadaşımın babasında var..Araç bodrumda ve kullanımı felaket zor …şunderbird ün üretimi bildiğim kadarıyla amerikada yapılıyor…ford demişken bir ford efsanesi olan mustang in tarafımızca yapılanının fotosunu koyuyorum umarım beğenirsiniz .araç 2007 model sıfır ve bize kumaş olarak gelen bir araç…önce kumaş hali sonra yapılmış hali hemde nakışlar kullanıla kullanılapiyu wrote:düzenli ve yararlı topic icin teşekkürler…ford şunderbird diyecegim ama diyemiyorum???
yoksa ingiliz mi?
Thunderbird olduğunu tahmin ettim… ama tam emin degilim…
bu arada ingiliz derken triumph filan mı acaba diye yazdım…
-
-
YazarYazılar
- ‘Ustalar ve Servisler’ forumu yeni konu ve yanıtlara kapalı.