Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Ustalar ve Servisler › Kaporta Ustası
- Bu konu 7 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce firrebird tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
13 Kasım 2006: 21:54 #785firrebirdKatılımcı
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz tanıdığınız, hatta müşterisi olduğunuz tavsiye edebileceğniz kaporta ustası var mı??
kısıtlı zamanımla ve de kısıtlı bütçemle sinir sahibi olmadan benim çocuğun ufak tefek işlerini yaptırabileceğim kaporta ustasına ihtiyacım var.. olmadı avrupa yakasında da olabilir ama anadolu yakası benim için çok daha uygun.. yardımlarınız için teşekkürler -
13 Kasım 2006: 22:37 #11605erhanerdolKatılımcı
isterseniz maslak oto sanayide bi ustamız var benım aracımı yapmıştı referans olabilirim..
-
14 Kasım 2006: 00:50 #11606AngelusKatılımcıfirrebird wrote:arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz tanıdığınız, hatta müşterisi olduğunuz tavsiye edebileceğniz kaporta ustası var mı??
kısıtlı zamanımla ve de kısıtlı bütçemle sinir sahibi olmadan benim çocuğun ufak tefek işlerini yaptırabileceğim kaporta ustasına ihtiyacım var.. olmadı avrupa yakasında da olabilir ama anadolu yakası benim için çok daha uygun.. yardımlarınız için teşekkürlerGel macunlayip zimparalayıp sprey boyayla boyarız bizim otoparkta …
-
14 Kasım 2006: 04:08 #11607piyuAnahtar yönetici
yapın yapın…cok zor degilllllll
3-4 malzemesi var… masraflı degil ayrıca cok keyifli… ama simdi degil artık… nisan-mayıs uygundur…
-
15 Kasım 2006: 01:17 #11608erhanerdolKatılımcıAngelus wrote:firrebird wrote:arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz tanıdığınız, hatta müşterisi olduğunuz tavsiye edebileceğniz kaporta ustası var mı??
kısıtlı zamanımla ve de kısıtlı bütçemle sinir sahibi olmadan benim çocuğun ufak tefek işlerini yaptırabileceğim kaporta ustasına ihtiyacım var.. olmadı avrupa yakasında da olabilir ama anadolu yakası benim için çok daha uygun.. yardımlarınız için teşekkürlerGel macunlayip zimparalayıp sprey boyayla boyarız bizim otoparkta …
senin arabadan baslayalım ben kalfalık yaparım hakan abi :: )) siyah boya heryerde var 10 ytl kılosu : ))
-
15 Kasım 2006: 04:23 #11609piyuAnahtar yöneticierhanerdol wrote:Angelus wrote:firrebird wrote:arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz tanıdığınız, hatta müşterisi olduğunuz tavsiye edebileceğniz kaporta ustası var mı??
senin arabadan baslayalım ben kalfalık yaparım hakan abi :: )) siyah boya heryerde var 10 ytl kılosu : ))
he hee hee bordo nova yi siyaha boyarsak firebird de bizi boyar 😆
-
15 Kasım 2006: 04:27 #11610AngelusKatılımcıAnon wrote:erhanerdol wrote:Angelus wrote:firrebird wrote:arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz tanıdığınız, hatta müşterisi olduğunuz tavsiye edebileceğniz kaporta ustası var mı??
he hee hee bordo nova yi siyaha boyarsak firebird de bizi boyar 😆
noolduk yaww misafir pozisyonuna dustuk bi anda…
-
20 Kasım 2006: 21:37 #11611firrebirdKatılımcı
bordoya siyah çok gitmez tabii
nası ya, misafir falan? ben de kim bu diyorum
-
-
YazarYazılar
- ‘Ustalar ve Servisler’ forumu yeni konu ve yanıtlara kapalı.