Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › WD40
- Bu konu 97 yanıt içerir, 12 izleyen vardır ve en son 17 yıl 4 ay önce
Angelus tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
19 Haziran 2007: 15:39 #983
XLR-VKatılımcıBu urunu cok met ettiler soyle bir baktim 2000 den fazla kullanim alani var . 😯
Her turlu probleme gremline karsi etkili bir sprey . Daha once benzer urunler kullandik ama bu daha yeni bizim icin .
Henuz kullanmadik ama anlasilan super otesi bir sey .Koctas tan alabilirsiniz baska satan yerlerde olabilir -
19 Haziran 2007: 15:49 #14234
illetyusKatılımcıWD-40 Her ustanin mubren bir ihtiyacidir….
Dis agrisindan, kepek sorununa kadar iyi gelip halletmedigi sey yoktur. -
19 Haziran 2007: 18:29 #14235
zimazimaKatılımcıben 2-3 yıldır kullanıyorum arabadan eve, metalin birbirine sürtündüğü her yerde.illetyus’un dediği gibi diş ağrısından kepeğe
süper bi ürün.artık bundan kullanmayana kız falan da vermiyorlar üstelik -
19 Haziran 2007: 20:16 #14236
illetyusKatılımcıNasi yaaani……. 😯 😈 😆
-
19 Haziran 2007: 20:23 #14237
zimazimaKatılımcı kapı menteşeleri, mekanik mekanizmalar, civata somun olan heryer, kalorifer motoru, şarj dinamosu, amortisör üst bilyaları gibi parçaları yağlama özellikleri yanısıraa pas sökücü özelliğede sahip şaane ötesi bi ürün.walla satıcısı falan değilim ehehe ama adamlar güzel yapmışlar. -
19 Haziran 2007: 20:24 #14238
zimazimaKatılımcıbu arada mekanik mekanizmalar yazmışım şahane olmuş
-
19 Haziran 2007: 20:29 #14239
zimazimaKatılımcıbide gülme dışında smiley koyamıyorum ben yaa unuda zaten aç parantezin yanına iki nokta yapınca oluyo konu açılmışken bunu nasıl yapacağım noolur söyleyin yaw
-
19 Haziran 2007: 21:18 #14240
skyceKatılımcıilletyus wrote:WD-40 Her ustanin mubren bir ihtiyacidir….
Dis agrisindan, kepek sorununa kadar iyi gelip halletmedigi sey yoktur.Ahanda benim uzmanlık alanımla ilgili konuşuyolarmış…
Bu wd40 yaklaşık 1 yıldır en sevdiğim spreydir. Tek kusuru şu ince çubuğunu üzerine yapıştırmazsanız kaybolur. Ama geçen gün birine bununla ilgili ukalalık yapayım dedim, çocuk wd40 uzmanı çıktı. Ve sadece paslanmayı önleyici etkisinin olduğunu ve yağlama özelliği olmadığını söyledi. Bende sustum tabiki. Bi araştırmak lazım bunu diye.
Araştıralım o zaman hep beraber… -
19 Haziran 2007: 22:17 #14241
zimazimaKatılımcıbenim eski düldülün kalorifer motoru ses yapmaya başlamıştı düşük devirde, elektrikçime götürdüm ön camın altındaki bakaliti söktü kalorifer motorunun arkasına wd40 püstürttü kalorifer motoru çalışırken 20 kaat ta paramı aldı.tüü allah cezanı vermesin dedim 5 kaatlık spreyden azcık sıktın bunumu aldın yuh dedim ee ustalık dedi.bende gördümya artık heryere sıkıyorum valla.bu arada kalorifer motorundan hala bi ses yok, bi sorun olsaydı kesin şikayet gelirdi çünkü arkadaşa kakaladım arabayı
-
19 Haziran 2007: 23:19 #14242
AngelusKatılımcıBenim arabanın motor bitmişti gitmiyordu araba, silindirlere wd 40 sıktım sıkıştırma arttı araba çekişe geldi benzin pompasına wd 40 sıktım az benzin yakmaya başladı .Şanzımanın dişler bitmişti bir sıktım yeni dişler açıldı . Hava filtresine sıktım tertemiz oldu. Sagolasın WD 40 sagolasın WD 40 i icat eden pek muhterem zihniyet..
Not: WD 50 yi 4 gözle bekliyoruz..
-
19 Haziran 2007: 23:58 #14243
zimazimaKatılımcıbaba şimdimi söylenir be boşuna kakaladık arabayı pardon sattık
-
20 Haziran 2007: 00:00 #14244
illetyusKatılımcıAskerlik tamam,
Kat tamam,
Yat tamam,
Bankada para tamam,
Boy pos ok,
Neee…..WD-40′ in yokmu…..Sieeeeee……. -
20 Haziran 2007: 00:27 #14245
kamaruKatılımcıAngelus wrote:Benim arabanın motor bitmişti gitmiyordu araba, silindirlere wd 40 sıktım sıkıştırma arttı araba çekişe geldi benzin pompasına wd 40 sıktım az benzin yakmaya başladı .Şanzımanın dişler bitmişti bir sıktım yeni dişler açıldı . Hava filtresine sıktım tertemiz oldu. Sagolasın WD 40 sagolasın WD 40 i icat eden pek muhterem zihniyet..Not: WD 50 yi 4 gözle bekliyoruz..
Yaw banka hesabına bi faydası olurmu bu meredin 😈 😈 Hani hesap cüzdanına bi sıksak…..
-
20 Haziran 2007: 01:48 #14246
illetyusKatılımcıAngelus wrote:Benim arabanın motor bitmişti gitmiyordu araba, silindirlere wd 40 sıktım sıkıştırma arttı araba çekişe geldi benzin pompasına wd 40 sıktım az benzin yakmaya başladı .Şanzımanın dişler bitmişti bir sıktım yeni dişler açıldı . Hava filtresine sıktım tertemiz oldu. Sagolasın WD 40 sagolasın WD 40 i icat eden pek muhterem zihniyet..Not: WD 50 yi 4 gözle bekliyoruz..
WD-50′ nin, uzerine bolca puskurtuldugu zaman bir ucandaireyi Amerikana donusturebilecegi soyleniyor…..
-
20 Haziran 2007: 02:24 #14247
piyuAnahtar yöneticiAngelus wrote:Benim arabanın motor bitmişti gitmiyordu araba, silindirlere wd 40 sıktım sıkıştırma arttı araba çekişe geldi benzin pompasına wd 40 sıktım az benzin yakmaya başladı .Şanzımanın dişler bitmişti bir sıktım yeni dişler açıldı . Hava filtresine sıktım tertemiz oldu. Sagolasın WD 40 sagolasın WD 40 i icat eden pek muhterem zihniyet..Not: WD 50 yi 4 gözle bekliyoruz..
Arkadaslar sitenin imajı sarsılıyor 😈
millet okuyup bilimum yere sıkacak… sonra ugras dur…
-
20 Haziran 2007: 12:39 #14248
zimazimaKatılımcıÇok amaçlı kimyasal ürün. Nem atar (metalle su, nem arasına girerek koruyucu tabaka oluşturur), pas çözer (aşınmayı ve pası temizler sıkışmış civataları gevşetir), pastan korur (yüzeye tam olarak yapışır), temizler, yağlar. Alt zemini temizleyerek üzerinde koruyucu bir tabaka oluşmasını sağlar. WD 40 uygulanmış maddeler alifatik petrol uçuculara verilen tepkileri verir. Çzgül ağırlık 22 C de 800 -0.020, minumum parlama noktası: 43 C, kaynama noktası: 140 C, kalınlık: 0.0001-0.0003 inch. Nem (Jan-h-792) 1000 saatten sonra pas yok, tuz serpintisi (fed std 151) 50 saatten sonra pas yok, tuz serpintisi (fed std 151) 100 saatten sonra pas başlar. Tamamen kapalı yer: 1 yıl etki, korunmuş mekan: 6-12 ay, dış mekan: 30-60 gün, nemli mekan: 15-30 gün. ınce hortumu ile noktasal bakım yapar. Çrün metni
smiley nasıl konuyor
-
20 Haziran 2007: 13:17 #14249
XLR-VKatılımcızimazima, smiley kullanmak icin :
cevap yaz , kismina clickle . Acilan sayfada sol tarafta smiley paneli karsina cikmasi gerekiyor. Mouse okunu o smileylerden birisinin uzerine getir, clickle .
Bu sekilde dene bakalim .Su WD40 ile ilgili bir de su soylenebilir :
Eski bir kulustur otomobile spreyleyince , o bir anda Lamborhgini LP640 oluyor -
20 Haziran 2007: 13:49 #14250
firrebirdKatılımcıangelus’un msjı okuduğumda dedim ki motoru nerdeyse baştan yapmış
bu ürün kendini biras daha kassa baştan bi araba falan yapıcak neredeyse
XLR-V wrote:Su WD40 ile ilgili bir de su soylenebilir :
Eski bir kulustur otomobile spreyleyince , o bir anda Lamborhgini LP640 oluyor -
20 Haziran 2007: 14:00 #14251
illetyusKatılımcıYazdigin yere azcikin WD-40 uygulasaydin hic ugrasmadan nur topu gibi smiley’ lerin olurdu.
WD 40′ lar Smiley,
WD 50′ ler Large emoticon,
WD 60′ lar Wallpaper yapma ozelligine sahip !
Wd 70′ ler ……………….
Tamam sustum……. -
20 Haziran 2007: 14:22 #14252
illetyusKatılımcıXLR-V wrote:Su WD40 ile ilgili bir de su soylenebilir :
Eski bir kulustur otomobile spreyleyince , o bir anda Lamborhgini LP640 oluyorHem kapilarinida ustten aciyomus o zaman 😆 😆
-
20 Haziran 2007: 18:45 #14253
skyceKatılımcıilletyus wrote:Yazdigin yere azcikin WD-40 uygulasaydin hic ugrasmadan nur topu gibi smiley’ lerin olurdu.WD 40′ lar Smiley,
WD 50′ ler Large emoticon,
WD 60′ lar Wallpaper yapma ozelligine sahip !
Wd 70′ ler ……………….
Tamam sustum…….Ayrıyetten;
Geçen gün midem gurulduyodu, bi WD40 sıktım, hemen sesi kesti. 🙄 -
20 Haziran 2007: 20:07 #14254
transamumutKatılımcıgemi sanayide yaygın olarak kulanılıyor.wd 40
-
20 Haziran 2007: 23:04 #14255
illetyusKatılımcıskyce wrote:Ayrıyetten;
Geçen gün midem gurulduyodu, bi WD40 sıktım, hemen sesi kesti. 🙄😯 ……….Burda koptum aabi……… 😆 😆
Bu konuyu budan daha fazla abartabilen varsa beri gelsin…….
Noktayi koydun Skyce alemsin sen 😆 😆 😆
-
20 Haziran 2007: 23:09 #14256
illetyusKatılımcıtransamumut wrote:gemi sanayide yaygın olarak kulanılıyor.wd 40Gercekten kullanilmadigi yer yok gibi neredeyse….
Ama aslinda bir cesit cleaner’ dir ve kullandigimiz yer, yaglanmasi gereken bir yer ise WD40 uygulandiktan sonra yeniden uygun numarada yag ile yaglanmali. -
20 Haziran 2007: 23:34 #14257
facelessKatılımcıpiyu wrote:Angelus wrote:Benim arabanın motor bitmişti gitmiyordu araba, silindirlere wd 40 sıktım sıkıştırma arttı araba çekişe geldi benzin pompasına wd 40 sıktım az benzin yakmaya başladı .Şanzımanın dişler bitmişti bir sıktım yeni dişler açıldı . Hava filtresine sıktım tertemiz oldu. Sagolasın WD 40 sagolasın WD 40 i icat eden pek muhterem zihniyet..Not: WD 50 yi 4 gözle bekliyoruz..
Arkadaslar sitenin imajı sarsılıyor 😈
millet okuyup bilimum yere sıkacak… sonra ugras dur…
benim saçlar fena şekilde dökülmeye başladı bunu bi kafama sıkayım ben piyu bakalım ne olucak ….
-
21 Haziran 2007: 00:03 #14258
kamaruKatılımcıfaceless wrote:……benim saçlar fena şekilde dökülmeye başladı bunu bi kafama sıkayım ben piyu bakalım ne olucak ….Benim saçlar zaten dökük
dur ben de çıkacakmı diye deneyeyim -
21 Haziran 2007: 00:12 #14259
kamaruKatılımcıHay allah şimdi de bunlardan kurtulmak için WD40 kullanmak gerekecek
-
21 Haziran 2007: 01:57 #14260
illetyusKatılımcıEvet sayin uyeler, skor dakika dakika degisiyor……
Su anda, faceless’ in dengeli pasini iyi degerlendirip one gecen taraf kamaru. 😈Olayi severek izliyor, merakla takip ediyoruz……Bakalim kim once lastik patlaticak 😆 😆 😆
-
21 Haziran 2007: 02:37 #14261
illetyusKatılımcı………
-
21 Haziran 2007: 02:53 #14262
zimazimaKatılımcıahanda benim göbek 😳 walla ben hiç düşünmemiştim, hemen bir pıst yapiim sonucu aktarırım 😆 ehehe smiley işi oldu teşekkür ederim bende kopyala yapıştırmı denemedim, çekiştirmeyimi denemedim daha neler çok kolaymış yaw ehehe çok sevindim bu smiley işine, sağol XLR-V.XLR-V söylememiş olsa WD40 bu işi çözdü diyecektim ama pinokyoyu geçerim sanırım
yaşasın smileyler eyoeyo 😮 😯 😆 😡 😳 😥 👿 😈 🙄 😉 ❗ ❗ : 💡 ➡ -
21 Haziran 2007: 03:34 #14263
illetyusKatılımcıHayydaaa……. 😆
Adam baya mutlu olmus baksaniza, ecuk bucuk ne bulduysa yapistirmis.
Keske daha once soyleseydik 😆 😆 😆Ama sen su gobek isini ihmal etme azizim.
Bana haber verde ise yariyorsa bende fazla buyumeden onlem aliim 😆 -
21 Haziran 2007: 03:40 #14264
XLR-VKatılımcı -
21 Haziran 2007: 17:44 #14265
AngelusKatılımcıGöbek olayı çok basit içki ve mezeyi bırakacaksın aynen iniyor aşağıya.
-
21 Haziran 2007: 18:09 #14266
illetyusKatılımcı🙄 ….Peki onlari nasil birakabiliciiz bir fikrin varmi… 😆 😆
-
21 Haziran 2007: 20:26 #14267
AngelusKatılımcıilletyus wrote:🙄 ….Peki onlari nasil birakabiliciiz bir fikrin varmi… 😆 😆Cevap yukarıda WD 40
her derde devaaaaa.. -
21 Haziran 2007: 21:29 #14268
illetyusKatılımcıGuzeeelllllll……
Hey allahim !
Bir bocek ilaci kilikli teneke kutunun Amerikancilari soktugu hale bak,
tozuttukmu desem, siyirdikmi desem anlamadim. 🙄Sicaktandir, sicaktan… 😆 😆
NOT :
Dogan’in harbiden sesi cikmiyo arkadaslar !
Bu sessizlik tehlikeli olmaya basladi.
Siteyi toptanmi kapaticak ne : -
22 Haziran 2007: 01:12 #14269
rikoKatılımcıWD 40 topiği diye girmiştim ama, pardon yanlış geldim galiba
Bu WD 40 dedikleri böyle bişeymi oluyo yoksa ???
-
22 Haziran 2007: 01:34 #14270
zimazimaKatılımcıhep skyce nin yüsünden 😈 bi 75 camaro gelin arabası olursa dedi herşeye geyik yaklaşmaya başladık.(haha şaka alınma skyce böyle daha eğlenceli olduk). smiley olayına harbi çok sevindim siz yapıyodunuz benim çok hoşuma gidiyodu ama yapamadığım için çok canım sıkılıyodu ehehe en çokta bunu seviyom 😈
-
22 Haziran 2007: 05:12 #14271
illetyusKatılımcıriko wrote:WD 40 topiği diye girmiştim ama, pardon yanlış geldim galibaBu WD 40 dedikleri böyle bişeymi oluyo yoksa ???
Tamda bu dediginden iste.
Ama bu geyik tam olarak soyle bi kivama geldiginde paska bir topik acicez…. -
22 Haziran 2007: 05:17 #14272
illetyusKatılımcızimazima wrote:hep skyce nin yüsünden 😈 bi 75 camaro gelin arabası olursa dedi herşeye geyik yaklaşmaya başladık.(haha şaka alınma skyce böyle daha eğlenceli olduk).Hissst ses etme kardes !
Zaten surda hepi topu bi tane “sesi cikan” bayan uyemiz var onuda kusturmeyelim bari.
Hem fenami iste, Amerikan muhabbetinde geyik olmadan olmaz…… -
22 Haziran 2007: 22:01 #14273
skyceKatılımcızimazima wrote:hep skyce nin yüsünden 😈 bi 75 camaro gelin arabası olursa dedi herşeye geyik yaklaşmaya başladık.(haha şaka alınma skyce böyle daha eğlenceli olduk). smiley olayına harbi çok sevindim siz yapıyodunuz benim çok hoşuma gidiyodu ama yapamadığım için çok canım sıkılıyodu ehehe en çokta bunu seviyom 😈Ahanda kafama taş geldiiii,
Yok canım neden alınayım, haklısınız bir bakıma, benim bu civataların gevşemesinde sıcaklar kadar payım var. Tüm sorumluluğu üstleniyorum. Hatta Piyu sesimi kesmek için WD40’ı bana sıksa yeridir diyorum.
Ammaaaaa, şunu da gözardı etmemek lazım ki, Bu wd40 olayını en fazla ‘paslanmaya karşı kullanılır, kullandıktan sonra o yüzeyi yağlamak lazım’ bilgisinden daha fazla genişletmek gibi bir bilgi paylaşımından öteye gidemezdik ki zaten. Ne yani hangimiz bu WD40’ın kimyasal bileşenlerini tartışabiliriz ki, biri kalkıp anlatsa kaçımız cevap verebiliriz veya versek bile kaçımızın işine yarar bu bilgi ve kaçımızın ilgisini çeker ki
: Olayı bu hale getirmek daha eğlenceli ve daha akılda kalıcı. Bu WD40’ın üreteni veya satıcısı olsam sponsor olurdum valla bu siteye. Yani bu olay ancak 1-2 cümleyle kapanacak bir topic olacakken ne güzel işte hepimizi güldüren bi konuya dönüştü.
Sonra benim topiğin uzun süreli bir serüven olacağı daha ben ilk mesajımı yazdığımda belliydi. Çünkü giriş kısmı için herkes bilgisini yazdı, ve süper fikirler çıktı ortaya, ve gelişme kısmında ilgiyi canlı tutmak ve olayın detayına ve gırgırına destek vermek lazım dı ki heyecan sürsün, allaha bin şükür o da olmakta, ama asıl sonuç önemli onu da bekliyoruz hepberaber, kah yeni fikirlerle, kah eğlenceyle. Ne güzel işte ben çok mutluyum bu durumdan. Belki bu serüvenin bi 2.sini de çekeriz. Belli mi olur. Bi de araya reklam alsaydık tam süper olacaktı aslında. Acemiliğime denk geldi. Mesela bi çiçekçi falan, iyi olurdu kanımca 💡
Yani bütün bu cıvıklığa ben sebep olduysam, sizi elegüne rezil ettiysem, AA karizmasını sarstıysam, frenler tutmuyosa, balatalar gevşemişse, şanzumanı da dağıttıysam, küsüp gideyimmi yani…ıçinizde varmış ben ne yapayım… -
22 Haziran 2007: 22:38 #14274
rikoKatılımcıilletyus, bence topik kıvama gelmiş, tamamdır yani
skyce, sen bizim içimizdeki potansiyeli açığa çıkardın, bastırılmiş geyik çevirme arzusu aniden parlayıverdi (fenada olmadı, arada lazım tabi)
-
22 Haziran 2007: 23:07 #14275
kamaruKatılımcıskyce wrote:…..Bu wd40 olayını en fazla ‘paslanmaya karşı kullanılır, kullandıktan sonra o yüzeyi yağlamak lazım’ ……Kesinlikle süper bi buluş bu WD40.
Baksanıza sitenin bile pasını aldı, cilaladı 😈 😈
-
22 Haziran 2007: 23:55 #14276
skyceKatılımcıHemen şunu da belirtmem lazım ki,
Bu tür eğlencelerin sınırını koruyamazsak ve işi hep bu şekilde sürdürmek niyetine girersek, sonrasında gerçekten birileri üzülebilir. Ve yine daha önceki msglarımda şaka yollu anlatmaya çalıştığım gibi Piyu’nun sayesinde tanıştığımız bu güzelim nezih ortamı çok dengeli bir ölçüde korumamız gerektiğini düşünüyorum.
-
23 Haziran 2007: 00:46 #14277
illetyusKatılımcıBunca zamandir nice yapilan espri ve imali sakalarin yuzde biri kadarinin bile yanlis anlasilip anlasmazlik ve husumetin cikmadigi, en basitinden en ust seviyeye kadar her sorulan soruya ve acilan konuya olgunlukla ve “onemseyerek” gereken ciddiyeti gosterenlerin cogunlukta oldugu bir siteye ve boyle bir paylasim ortamina sahibiz. Bunun ispati ise bu ortamin basladigi tarih ve bugune kadarki izledigi grafik cizgisidir. Basta bu dengeyi ve kaliteyi olanca titizligi ile korumaya caba gosteren site kurucusu Piyu’ ya, ardindan bu bilinci idrak edebildigi icin uyeligi ve katilimlari uzun soluklu olan ve yine bu ortami korumaya yardimci olan uyelere tesekkur etmek gerekir.
Acilan en ciddi konulara ve sorulara karsilik olarak, bu ortama yakisan seviye ve kaliteyi korumak sarti ile icerisinde alinabilecek, kullanilabilecek bilgilerin bulundugu ama renklendirilmis ve esprilerle donatilmis cevaplar verilmesi, kime, neden ve ne derece zararlidir…..Soyle bir dusundugumuzde, calisma hayatimizin gunluk akisi icerisinde en ciddi ve kritik durumlarda bile ortami yumusatmak ve daha sevimli hale getirmek icin espriler, sakalar yapmiyormuyuz…
Acilan bir konu uzerine, yayinda olan binlerce sitede yasandigi gibi inatlasma, zitlasma ve hatta cirkin kavgalara varacak seviyedeki tatsizliklarla sayfalarini artirmaktansa, “geyik” le bile olsa, neseli ve huzur icinde sayfa artisi yasamak cok daha guzel degilmi sizcede…….
-
23 Haziran 2007: 02:15 #14278
illetyusKatılımcıkamaru wrote:Baksanıza sitenin bile pasını aldı, cilaladı 😈 😈+ 1
-
23 Haziran 2007: 11:04 #14279
piyuAnahtar yöneticiarkadaslar muhabbetinizde herhangi bir sorun yok… devam etmenizde de hicbir sakınca yok… zaten yazanlar sadece sohbet (konu sınırlamasız)’a yazmıyor… diger mesajlara da yazıyor… bu durumda sohbet bolumunu arada hos sohbet olsun diye acma sebebimde karsılanmıs oluyor…
zaten herkes (suana kadar) nerede ne yapacagını cok iyi biliyor…. 😉
-
24 Haziran 2007: 13:55 #14280
illetyusKatılımcıYa peki bu WD-40 denen sey, boyle havalarda sogutma yapabiliyomu ?
Mesela deodorant filan gibi kullansak etkili olurmu acaba…..
-
24 Haziran 2007: 21:16 #14281
skyceKatılımcıilletyus wrote:Ya peki bu WD-40 denen sey, boyle havalarda sogutma yapabiliyomu ?Mesela deodorant filan gibi kullansak etkili olurmu acaba…..
hmmm,Olabilir. WD40 denen spreyi buzlukta 1 gece beklettikten sonra bi sık bakalım ne oluyo? 😉
Sonucu da bildir bize ama : -
24 Haziran 2007: 21:59 #14282
rikoKatılımcıŞimdi CNN Türk’te altyazı geçti..
ıstanbul’dan birisi, bilinmeyen bir nedenle, buzlukta beklettiği bir tüpü sıkınca, tüpün soğuktan genleşerek aniden patlaması sonucu ıstanbul semalarında yörüngeye oturmuş, Yunanistan hava sahasına girerse vurularak indirilmesi söz konusuymuş, Ankara’da acil olarak kriz masası, sandalyesi falan oluşturulmuş, acaba tanıyan varmı bu sitede -
24 Haziran 2007: 22:09 #14283
skyceKatılımcıriko wrote:Şimdi CNN Türk’te altyazı geçti..
ıstanbul’dan birisi, bilinmeyen bir nedenle, buzlukta beklettiği bir tüpü sıkınca, tüpün soğuktan genleşerek aniden patlaması sonucu ıstanbul semalarında yörüngeye oturmuş, Yunanistan hava sahasına girerse vurularak indirilmesi söz konusuymuş, Ankara’da acil olarak kriz masası, sandalyesi falan oluşturulmuş, acaba tanıyan varmı bu sitedeZUHAHAAHAAAA, dur bi dakika nasıl yaaaaa 💡 💡
ılletyuusssss ses verrrr, allaaaaam naaaptım ben yine… 😳
-
24 Haziran 2007: 22:16 #14284
XLR-VKatılımcıMyşbusters’ta buna benzer bir deneme yaptilar .Yanlis hatirlamiyorsam bira kutusu ile ilgili bir deneme yaptilar .
Bu arada WD40 uzerinde bir tane cubuk var bu ne ise yariyor bilen var mi ? -
24 Haziran 2007: 22:17 #14285
illetyusKatılımcıJupiterden siteye…Jupiterden siteye…
Acik hizli oldu gelirken manzara neyin goremedim ama, burasi bayagi hos biyer. Jupiter’ e bagli sirin bir sahil meteorundayim su an.
Burda bi arkadas buldum, oda gecen sene bir NOS tupune binip gelmis buraya……. -
24 Haziran 2007: 22:19 #14286
illetyusKatılımcıXLR-V wrote:Bu arada WD40 uzerinde bir tane cubuk var bu ne ise yariyor bilen var mi ?Hani su, puskurtuceen yere odaklamak icin tupun nozuluna takmaya calistigin ama her lazim oldugunda kaybolan seyimi soruyon…..
-
24 Haziran 2007: 22:22 #14287
skyceKatılımcıOnu ben ilk mesajımda belirtmiştim. O çubuğu kaybetmemek lazım çok önemli bi aparat. Yeri doldurulmaz yani.
Elinin ulaşamayacağı, fare deliği gibi olan yerlere onun sayesinde ulaşabiliyorsun. Başka yolu yok. Ben kaybettim siz kaybetmeyin. Pipet falan denedim olmuyo. 🙄
Onun kapakta yeri var, bir dene, puzzle gibi olacak hemen yerine..
Bu soruyu ciddi mi sordun gerçekten
: -
24 Haziran 2007: 22:25 #14288
skyceKatılımcıilletyus wrote:Jupiterden siteye…Jupiterden siteye…Acik hizli oldu gelirken manzara neyin goremedim ama, burasi bayagi hos biyer. Jupiter’ e bagli sirin bir sahil meteorundayim su an.
Burda bi arkadas buldum, oda gecen sene bir NOS tupune binip gelmis buraya…….Offf ya hayattasın…Şükürler olsun da.. 💡
Nasıl ineceksin aşağıya.
Hay yarebbim yaaa, bi daha akıl vermeyeceğim kimseye.. -
24 Haziran 2007: 22:47 #14289
illetyusKatılımcıValla burdan manzara guzel….
sizleride yukaridan goruyom…Himmm riko! arkadasinin sacini cekme bakiim…Ha nediyordum, Sai Baba ya burda cok yakiniz, hemen camiyi donunce sagda bu aksam yemege caardi muhterem zat, hemen donmek olmaz simdi….Beni merak etmeyin, gelirim bi ara.
Skyce…ne dedim ben sana koparma bakiim o cicekleri….Hepinizi goruyom burdan ona gore.! -
24 Haziran 2007: 23:28 #14290
rikoKatılımcıilletyus, hazır gittin takıl bari bir hafta kadar, önümüzdeki hafta 40 derece falan olucakmış buralar. (bir kutu WD 40 ta benmi atsam buzluğa acaba)
-
24 Haziran 2007: 23:30 #14291
illetyusKatılımcıGelirken guzelde kafa yapiyo aklinda olsun…Mis gibi iniyorsun buraya.
Gerci nerenin ! ustune inecegini pek kestiremiyosun ama o kadar olur artik -
24 Haziran 2007: 23:55 #14292
illetyusKatılımcıriko’ ya :
Baba deminden beri bakiyomda sen bi gidip bi geliyon……
Hayirdir seni isinlayan makina soguk galiba tekleme mi yapiyo, burayami gelmeye cabaliyon naapiyon…..
Bak soliim WD 40 siz olmaz bu is……. -
25 Haziran 2007: 00:07 #14293
rikoKatılımcıYa gelicemde, dönüş için WD 40 atmayı unutmuşum dolaba, onun soğumasını bekliyorum, kalırız sonra oralarda . (sen aldınmıydı yanına dönüş için yedek) ??
-
25 Haziran 2007: 00:14 #14294
illetyusKatılımcısen gelis icin al yeter, burda bi pinar basi dedikleri yer var dogal WD40 kayniyo…
Sai baba yla onu konusuyoduk deminden beri, kaynaginda kutulayip satsakmi diye…. -
25 Haziran 2007: 00:15 #14295
skyceKatılımcıyahu benim adım şöför nebahat,
Seni oraya nasıl yolladığımı bilmesem de, getirmesini biliyorum neyseki. Riko birbirinize sahip çıkın oralarda, ne olur ne olmaz, çok içmeyin yinede. Gurbettesiniz, elin memleketinde sesinizi çok yükseltmeyin. Dikkatli olun aman haaa. Laf söz olmasın.
Siz bana da bi sucuk koparın ağaçtan, ben kahvaltıya yetişir sizi alırım.
Sağlam kalmaya bakın siz. Emi ❗
Lazımsınız daha.
Haydi iyi eğlenceler. -
25 Haziran 2007: 00:18 #14296
rikoKatılımcıilletyus wrote:sen gelis icin al yeter, burda bi pinar basi dedikleri yer var dogal WD40 kayniyo…
Sai baba yla onu konusuyoduk deminden beri, kaynaginda kutulayip satsakmi diye….Tabi yaa, demin gogıl’dan baktım,WD nin açılımı World dışı (Dünya dışı) anlamında imiş, demek adamlar Jüpiterden getiriyorlar 💡
-
25 Haziran 2007: 00:20 #14297
illetyusKatılımcıAnladin sen onu……….. 😉
az daha kokla bak zihnin acilmaya basladi 😈
-
25 Haziran 2007: 00:22 #14298
illetyusKatılımcıskyce wrote:Haydi iyi eğlenceler.Nereye be kardes…..Ne guzel geyik cevirme yapiyoduk surda…Daha karpuz kesceedik.
-
25 Haziran 2007: 11:51 #14299
AngelusKatılımcıilletyus wrote:skyce wrote:Haydi iyi eğlenceler.Nereye be kardes…..Ne guzel geyik cevirme yapiyoduk surda…Daha karpuz kesceedik.
Off geyik çevirmeyi yapmadan önce üzerine biraz wd 40 sık öyle çevir dadından yenmiyy.. 😆
-
25 Haziran 2007: 11:56 #14300
illetyusKatılımcıNerdesiniz Angelus bey kardesim….
Biri yer biri bakar olmaz buyur soole. -
25 Haziran 2007: 15:22 #14301
AngelusKatılımcıilletyus wrote:Nerdesiniz Angelus bey kardesim….
Biri yer biri bakar olmaz buyur soole.,,
Sorma otobandan bir çıktım bir baktım mardin deyim..Sonra Antep,Antakya, Adana,Mersin… Kafa iyiyken gaza gelip otobana çıkmıyacaksın ……Tekila bu şişede durduğu gibi durmuyor..
-
26 Haziran 2007: 00:53 #14302
illetyusKatılımcıNeeeediyorsun sen….
Demek Tekilayi tek basina ictin haa…Hic yakistiramadim vallahi !
Oole tek basina icersen yoluda kaybedersin rotayida be aabi. -
28 Haziran 2007: 01:54 #14303
rikoKatılımcıilletyus wrote:Neeeediyorsun sen….
Demek Tekilayi tek basina ictin haa.ılletyus, Tekila tek başına içilir zaten, iki kişi içilenine “çiftila” deniyo.
-
28 Haziran 2007: 05:50 #14304
illetyusKatılımcıCok aradim ama Ciftila pek bulunmuyo bu aralar piyasada, idare edicez artik naapalim…..
-
28 Haziran 2007: 14:48 #14305
AngelusKatılımcıilletyus wrote:Cok aradim ama Ciftila pek bulunmuyo bu aralar piyasada, idare edicez artik naapalim…..Sıcaklar yaramamış pek size
-
28 Haziran 2007: 15:17 #14306
illetyusKatılımcıWD-40 bile kesmiyo baba bu sicakta…Walla bi fena oldukki sorma.
-
28 Haziran 2007: 21:26 #14307
rikoKatılımcıBu WD 40 hakkında bir araştırma yaptım, hatta muhtarlıktan adreslerini bulup evlerine gittim.
Haklarında çıkan bu kadar süpekilatif haber karşısında onlarda şaşkın .“ailece şok içindeyiz, hakkımızda çıkan asılsız dedikodular bizleri şaşkına çevirdi, hepimiz birbirimizden şüphelenmeye başladık, artık ne olduğumuzu, ne işe yaradığımızı kendimiz bile karıştırmış durumdayız,kendi halimizde basınçlı sprey kutularken bir anda gelen şöhretin bedelini ağır ödüyoruz, bizi amacımızın dışında çeşitli işlerde kullanan başta illetyus olmak üzere tüm A.A. camiası,er geç adalet karşısında hesap vereceklerdir” falan filan dediler.
ışte WD ailesinin röportaj sırasında çekilen resimleri
[img]http://www.dartmouş.edu/~brdcast/pimages/WD40.gif[/img]
-
28 Haziran 2007: 21:27 #14308
AngelusKatılımcıilletyus wrote:WD-40 bile kesmiyo baba bu sicakta…Walla bi fena oldukki sorma.Benim gibi yapcan Tuz-Limon- Tekila = FıESTA
WD40 ne ise araba için Tekilada o benim için
http://www.turkishpub.com/tekila/tekila.asp
-
28 Haziran 2007: 22:56 #14309
illetyusKatılımcıDemek bu yuzden senin sakallar dik dik cikiyordu…. ❗
Bak, cok tekila iciyon noluyo gordunmu 😈
-
28 Haziran 2007: 23:09 #14310
skyceKatılımcıriko wrote:Bu WD 40 hakkında bir araştırma yaptım, hatta muhtarlıktan adreslerini bulup evlerine gittim.
Haklarında çıkan bu kadar süpekilatif haber karşısında onlarda şaşkın .“ailece şok içindeyiz, hakkımızda çıkan asılsız dedikodular bizleri şaşkına çevirdi, hepimiz birbirimizden şüphelenmeye başladık, artık ne olduğumuzu, ne işe yaradığımızı kendimiz bile karıştırmış durumdayız,kendi halimizde basınçlı sprey kutularken bir anda gelen şöhretin bedelini ağır ödüyoruz, bizi amacımızın dışında çeşitli işlerde kullanan başta illetyus olmak üzere tüm A.A. camiası,er geç adalet karşısında hesap vereceklerdir” falan filan dediler.
Bu topiği ve WD40’ı korumam altına alıyorum. Gelsinler benden hesap sorsunlar önce… 😈 Bu topic benim topiğin eki konumunda olup, başta ılletyus olmak üzere tüm AA kahramanlarının alın teriyle bu şöhreti yakalamıştır. Bu zamanda kolaymıymış öyle şöhret olmak. Bedeli neyse öderiz seve seve 🙄 Yazık değilmi şu küçücük çocuklara baksanıza nasıl masum duruyolar resimde. 😥 Hiç mi içi sızlamıyo bu haberi çıkaran taklit waxların canım, olmaz ki bu kadar da 💡
-
28 Haziran 2007: 23:14 #14311
illetyusKatılımcıBu ekide uzatiyozmu millet ?
Haydi hepberaber……
-
28 Haziran 2007: 23:42 #14312
kamaruKatılımcıriko wrote:Bu WD 40 hakkında bir araştırma yaptım, hatta muhtarlıktan adreslerini bulup evlerine gittim.
ŞOK ŞOK ŞOK
WD 40 ailesinin gerçek yüzü
AZZ SONRA….
-
28 Haziran 2007: 23:43 #14313
XLR-VKatılımcıAMSOIL yag kullanan var mi ?
Bu da 2. bir WD40 oldugu soyleniyor -
28 Haziran 2007: 23:46 #14314
illetyusKatılımcıBir aile cetesi olarak yasadisi faliyetlerde bulunan WD-40 cetesi yakalanmistir…..Yapilan incleme sonucunda cok sayida disi siyrilmis civata ve orgutsel dokuman ele gecmistir. Konuyla ilgili aciklama yapan bir yetkili (kimse o yetkili hic gorulmemistir simdiye kadar) halkimizin huzuru icin gece gunduz operasyonlarimiz devam etmektedir kimse panige kapilmasin zart zort filan demistir.
-
28 Haziran 2007: 23:48 #14315
illetyusKatılımcıne soil……. 😈
Ben hic duymadim valla 😆 😆 😆
-
28 Haziran 2007: 23:52 #14316
kamaruKatılımcıKendilerini “kendi halinde basınçlı sprey kutu” olarak tanımlayan WD40 ailesinin gerçek yüzleri ortaya çıktı.
Emniyet güçlerinin yaptıkları araştırmalar ve takipler sonucunda bütün hortumlamalardan, soygunlardan sorumlu oldukları ortaya çıktı. masumane her derde deva bir ürün olarak girdikleri hemen her yerde soygunlar gerçekleştirdikleri, hortumlamalar yaptıkları bulunan deliller neticesinde ortaya çıktı.Yapılan üst araması neticesinde ele geçen deliller güvenlik güçleri kamerasından tespit edildi.
Yetkililer evlerinde, iş yerlerinde, özellikle amerikan arabalarında WD40 kullananların en kısa zamanda güvenlik güçlerine başvurmalarını istedi.
Kamaru
AmerikanAraba Haber -
29 Haziran 2007: 00:12 #14317
illetyusKatılımcıUzuyor uzuyor…..cekistirin beyler burasi da uziicak…..Cok da guzel olucak !
Piyu kardesim….seviyon dimi sende bizi
-
29 Haziran 2007: 00:21 #14318
kamaruKatılımcıAyrıca aile fertlerinden bazılarının kötü yola düştüğü de belgelendi
Kamaru
AmerikanAraba Haber -
29 Haziran 2007: 00:41 #14319
illetyusKatılımcıPUAHHEHEHHIEIHEIHEHIEIEHIHE…….
catlicam dur biraz……….
-
29 Haziran 2007: 00:52 #14320
rikoKatılımcıPuahaha, kamaru süper bir araştırmacı gazetecilik örneği
Yalnız WD 40 hakikaten her derde devaymış yaw, ahanda resmi
-
29 Haziran 2007: 00:56 #14321
kamaruKatılımcıYa bu kullanımı nasıl???
-
29 Haziran 2007: 00:57 #14322
illetyusKatılımcıAaa bak ben denemistim cok onceleri…….
Iyi hatirlattin valla….. 😈 -
29 Haziran 2007: 01:07 #14323
kamaruKatılımcımaalesef bazı işlere de yarayamıyor 😥 😥
-
29 Haziran 2007: 01:08 #14324
illetyusKatılımcıAdamina gore degisir ustat….. 😈
-
29 Haziran 2007: 01:13 #14325
ErmanKatılımcıwd 40
-
29 Haziran 2007: 01:14 #14326
ErmanKatılımcıwd 40 kulagınızın pasını da siler gözünüzün çapağını da..
-
29 Haziran 2007: 01:18 #14327
rikoKatılımcıYa ürünün öyle bir reklamını yaptıkki, fiyat patlaması yaşayacak valla.
Ben yarın bütün parayı yatıracam wd 40 a, kısa dönemde iyi prim yapacak gibi görünüyor -
29 Haziran 2007: 01:37 #14328
illetyusKatılımcıerman hocam, bulus guzel ama biraz daha dikkat gozunu seveyim
-
29 Haziran 2007: 11:01 #14329
AngelusKatılımcıAyrıca SPOR ve SPORCUNUN dostu
-
29 Haziran 2007: 11:08 #14330
AngelusKatılımcıUzaylılara karşı müşiş bir silah.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.