Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › BU ARABADAN ARIYORUM
- Bu konu 61 yanıt içerir, 13 izleyen vardır ve en son 16 yıl 10 ay önce kemalakel tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
18 Haziran 2007: 04:05 #980fehmiKatılımcı
BANA BU MıNÇBÇSTEN BULAN OLURSA YERıNı KENDı BELıRLESıN BEN O ARKADAŞTAN ALAYIM BEN MERSıNDE YAŞIYORUM BU MıNÇBÇSTEN TÇRKıYEDE OLDUKÇA FAZLAYDI AMA OTOMOBıL OLMADIÐI ıÇıN KLASıK SINIFINA GıRMEYECEÐı DÇŞÇNÇLÇP HEP HURDAYA ÇIKARTILMIŞ AMA TEK TÇK BÇYÇK ŞEHıRLERDE VAR ıMıŞ HURDACILARDA FıLAN VEYA RUHSAT PROBLEMı OLUPTA HURDAYA ÇIKARILAMAYANLAR OLABıLıR YERıNı BELıRLEYıP BANA ULAŞAN KıŞıYE 1500 YTL NAKıT OLARAK VERECEÐıM BURADA PARA TEKLıF ETMEMıN SEBEBı KıMSE YANLIŞ ANLAMSIN O ARKADAŞIMIZDA BELKı ıŞıNDEN GÇCÇNDEN KALACAK EMEK EDECEK BULMAK ıÇıN BEN ıNTERNETTEN ÇOK ARAŞTIRDIM TÇRKıYEDE ıNTTEN HıÇ BıR SONUÇ ALAMADIM ARABANIN ORJıNAL ADI FORD FALCON ECONOLıNE 1961 DEN 1967 YE KADAR OLAN BENıM ARADIÐIM KASA 0535 666 7412 -
18 Haziran 2007: 20:28 #14168fehmiKatılımcı
konuyu yanlış yere koyduğum için özür dilerim ARANAN ARABALAR KISMINA KOYMAM GEREKıYORMUŞ
-
19 Haziran 2007: 00:34 #14169rikoKatılımcı
Verdiğin link çalışmıyor, dur bir iki resim attırayım sana
Pick up
Minibüs
Panel van
-
19 Haziran 2007: 00:54 #14170fehmiKatılımcı
riko çok teşekür ederim kardeş ayrıca foruma foto koymayı becerememiştim sen benim yerime foto koymuş oldun onun içinde ayrıca tşkrler ardığım araba budur arkadaşlar
-
19 Haziran 2007: 02:14 #14171illetyusKatılımcı
Bunlardan bizim burda 2-3 tane vardi bi aralar….
Biraz arastiralim bakalim hala duruyormu ? 🙄 -
19 Haziran 2007: 02:35 #14172fehmiKatılımcı
illetyus kardeş heycanlandırdın beni hadi bakalım inşallah olur ben adana konya ve gaziantepteki tüm hurdacı trafik takipçisi eski yaşlı ustalara filan haber bırakabildiğim kadar bıraktım o bölgelere biraz fazla gidiyorum yayınevim var iş icabı seyahate çıkıyorum mümkün olduğunca her gittiğim yerlere haber bırakıyorum ilginiz için teşekürler BU MıNÇBÇS BANA O KADAR LAZIMKı MANEVı OLARAK ANLATAMAM HER RESMıNı GÇRDÇÐÇMDE ÇOK DUYGULANIYORUM
-
19 Haziran 2007: 04:54 #14173SzopenKatılımcı
Çok sevimli görünüyor, özellikle kırmızı pick up
-
19 Haziran 2007: 04:58 #14174fehmiKatılımcı
evet dostum gerçektende öyle yaaaaa
-
19 Haziran 2007: 15:40 #14175illetyusKatılımcı
Tamam bakicam gercekten, bende merak ettim hala duruyorsa haber veririm.
Eskiden beri bende gorurdum hep banada cok sempatik gelir bu model -
19 Haziran 2007: 16:12 #14176firrebirdKatılımcı
linke ilk başta ben de girmedim de
http://www.ford-econoline.com şeklinde girince açıyor..
çok tatlı, çok güzel resimler var sitede..riko wrote:Verdiğin link çalışmıyor, dur bir iki resim attırayım sana -
19 Haziran 2007: 18:31 #14177fehmiKatılımcı
firrebird ellerine sağlık kardeş linki düzeltmişssin şimdi dört gözle illetyus tan gelecek haberleri bekliyorum tamam duruyormuş dediğinde anında ordayım
-
20 Haziran 2007: 15:59 #14178fehmiKatılımcı
oldu olacak bide motor’un resmini koyayım barii V8
-
21 Haziran 2007: 10:42 #14179firrebirdKatılımcı
rica ederim abicim, ne demekk 😉
pendik sanayiinde daha eski yıllarda hakikaten hiç beklemediğiniz arabalar çıkabiliyordu karşınıza, şimdi artık eskisi gibi değil malesef..
sanayide uzun zamandan beri hurda halde duran bi minübüs vardı, verdiğin linkdeki resimleri ilk gördüğümde yahu dedim olabilir mi acaba!? dün baktım ama malesef, alakasız bi arabaymışyine pendik sanayinde aklımda 1,2 yer daha var.. bu minibüsün senin için ne kadar önemli olduğu yazdıklarından çok açık anlaşılıyor, umarım güzel bi haber çıkar bişekilde bi yerlerden
bu resimdeki de çok façaymış beeahh..bayaa potansiyelli bi arabaymış valla her şekle girebiliyo, süper..
fehmi wrote:firrebird ellerine sağlık kardeş linki düzeltmişssin şimdi
dört gözle illetyus tan gelecek haberleri bekliyorum tamam duruyormuş dediğinde anında ordayım -
21 Haziran 2007: 20:59 #14180fehmiKatılımcı
evet firrebird hak veriyorum tüm arkadaşlarım abii bulsan bulsan istanbulda bulursun diyorlar bende ara sıra istanbula gidiyorum cağaloğluna ama malum istanbul bir derya nerde neresini gezeceksin anca çıkarsa sizler gibi arkadaşların sayesinde bir elin nesi var misali internet aracılığıyla onlarca yüzlerce kişiye ulaşmak mümkün araba hakkında şekilden şekile girebiliyor sözünede hak veriyorum al sana ne şekle sokmuşlar bir foto daha bu amerikalılarda sınır yok valla ))))
-
22 Haziran 2007: 10:34 #14181firrebirdKatılımcı
valla süper..
uğraşma isteğin, şevkin, azmin olacak, paran olacak, zamanın olacak..
işte sonuç ortada.. -
22 Haziran 2007: 15:53 #1418255fordKatılımcı
arkadaşım satılık olup olmadığını bilmiyorum ama izmir bornovada suudi turizmin sahibinde ford falcon minibüs var açık garajında diğer amerikanlarıyla duruyor,bir tanede daha önce 2,sanayide duran plakasız daha sonra urla girişinde bir evin önünde gördüğüm hattan çıkma yakınen incelediğim için biliyorum eksiksiz tam parça arabası olacak bir araba vardı, urladakinin durup durmadığını bilmiyorum uzun zamandır o tarafa gitmedim,biraz araştırma yapar sonuçları burdan bildiririm.
-
22 Haziran 2007: 16:04 #14183fehmiKatılımcı
firrebird kardeş bizim buralarda bu kültür pek yok anca en fazla yapılan modifiye şahin leri doğan görünümlü yapmak varsa yoksa bu halkın çok küçük bir bölümünün ilgisini çekiyor bazan bakıyorum adamlar sıfır km araba alıyor modifiye etmek için heryerini kesip biçiyorlar geçenlerde benim bir arkadaş araba alıyordu 94 model toros aldığı adama diyorki temiz değilmi boya filan varmı diye soruyordu adam başladı gülmeye abii dedi mercedesmi alıyon 94 model araba kaç yerinin boyandığını bir alah bilir bide arabanın kendi ))))) yani senin anlıcağın bizde bu işler çok amatörce yapılıyor bilmiyorum hak verirmisin
-
22 Haziran 2007: 16:08 #14184fehmiKatılımcı
55 fford kardeş izmir karşıyakada çok samimi arkadaşım var senden ricam bana tam tarif etmen gerçi hemen söylersem gider oralara bakarda olursa msn den adresimi kaydedersen konuşlursak çok sevinirim fhmldg@hotmail.com sen bir bak kardeş eğer duruyorsa izmire gelme imkanım var sen bul ben gelirim 1 veya 2 gün içinde
-
22 Haziran 2007: 22:13 #1418555fordKatılımcı
arkadaşınız, bornova merkeze giderse kime sorsa gösterir suudi turizmi zaten suudi aracın sahibinin ismi eski bornavalıdır
-
23 Haziran 2007: 01:02 #14186illetyusKatılımcıfehmi wrote:yani senin anlıcağın bizde bu işler çok amatörce yapılıyor bilmiyorum hak verirmisin
Hic merak etmeyin burada da bu isleri profesyonel seviyede yapanlarin sayisi iki elin parmaklarini gecmez ama buradada cesitlilik fazla ve amatorluk yaygin oldugu icin “dogru olanin” bu sekilde oldugu zannedilir.
Ayrica aradiginiz model ile ilgili olabilecek tanidigim tum cevreye haber biraktim……Bende beklemedeyim, haber ciktigi zaman bildirecegim.
Umarim buluruz…. -
23 Haziran 2007: 01:39 #14187fehmiKatılımcı
ıLLETYUS kardeş güzel söylemişssin gerçi şunuda göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum memleketimizin durumu malum ekonomik olarak bazı şeyleri aşamıyoruz bu işlerde bol para harcamayı gerektiriyor o yüzden amatörce olmasınada hak vermiyor değilim türkiyedede parası bol olanlarda amerika ve avrupadakiler kadar güzel yapıyorlar yinede sizin kadar bu işleren anlamıyorum sizler benden biraz daha iyi biliyor ve yakından takip ediyorsunuz inşallah hqber bıraktığınız yerlarden birinden netice alırız (((bu arda bir foto daha atimm)))
-
23 Haziran 2007: 01:57 #14188illetyusKatılımcı
Dogru ama bu konuda “detay” bir nokta varki oda bir cok seyin yanlis olmasina, bilinmesine yada gelecekteki meraklilarinda yanlis yonlendirilmesine yol aciyor.
Tabii ekonomik sartlar bircok konuda kisitlayici hatta engelleyici olabiliyor ama isin aci tarafi, bir kaci disinda ekonomik yonu kuvvetli olanlarinda yaptigi o kadar sacma sapan ve yanlis uygulama varki….Arastirma ve ogrenme tembeli bir toplum oldugumuz bu konuda bariz bir sekilde ortaya cikiyor zaten.
Finansal imkani zayif olan kisinin ne yapabilecegi az cok belli ama diger taraftakilerin basit bir hava filitresine 400 dolar bayilip ardindan 100 beygir net aldim aabi demeleri dahasi bunu “inanarak” soylemelerine ne demeli…Haa bide cufcuf duduk takanlar var, onlarda sogan cucugu kadar motordan 500 Hp. filan aliyordur herhalde…….. -
23 Haziran 2007: 02:05 #14189fehmiKatılımcı
Tabii ekonomik sartlar bircok konuda kisitlayici hatta engelleyici olabiliyor ama isin aci tarafi, bir kaci disinda ekonomik yonu kuvvetli olanlarinda yaptigi o kadar sacma sapan ve yanlis uygulama varki….Arastirma ve ogrenme tembeli bir toplum oldugumuz bu konuda bariz bir sekilde ortaya cikiyor zaten.
BU DEDıÐıNDE SÇYLıYECEK HıÇBıŞEYıM YOK HAKLISIN AYRICA CUFCUF DÇDÇK OLAYINA NE KADAR GÇLDÇM ÇOK GÇZEL BıR TABıR OLMUŞ ))) BıZıM BURALARDA ÇOK YAYGIN CUFCUF ıNEK BÇÐÇRTÇSÇ FıLAN )))
-
23 Haziran 2007: 02:12 #14190illetyusKatılımcı
Tesekkur ederim ama bu konudaki bilinc, sadece benim dogru tespitte bulunmamla yada uc bes kisinin daha iyi “bilmesi” ile kalmasaydi keske….Gonul gercekten bu bilincin genele yayilmasini istiyor.
-
23 Haziran 2007: 02:21 #14191fehmiKatılımcı
BU KADAR LAFIN ÇZERıNE BU AMERıKAN ARABA SıTESıNE BıR TEŞEKKÇR BORÇLUYUZ HEM BıLıNÇ MESELESı VE ıLGıLı ALAKALI ANSANLARIN TOPLANIP FıKıR VE GÇRÇŞLERıNı PAYLAŞACAÐI ÇOK GÇZEL BıR SıTE OLUŞTURMUŞLAR EMEÐı GEÇENLERıN ELLERıNE SAÐLIK
-
23 Haziran 2007: 10:57 #14192piyuAnahtar yönetici
hahahaha tesekkurler… enfes olmus… eline saglık….
-
23 Haziran 2007: 19:00 #14193fehmiKatılımcı
RıCA EDERıM SıZLERıN ELLERıNE SAÐLIK
-
24 Haziran 2007: 13:11 #14194_sinan_Katılımcı
al abim sahibindende var bitane , fiyat birazx, tuzlu gibi ama tabi oda senin bileceğin iş
-
24 Haziran 2007: 18:59 #14195fehmiKatılımcı
ooo sinan kardeşim çok ama çok saol hemen şimdi mesaj atıyorum bu şahasa telefonunu vermemeiş ben bu arabayı bi şekilde alırım inşallah allah izin verirse fiyatı biraz dediğin gibi fazla çekmişte pazarlıkla bayya bir düşer umarım arabada temizmiş yaaa sinan ben o kadar baktım sahibindene araba com fian hatta googleye türkçe sayfalardan arattırdım nasılda bulamamışım HELAL OLSUN SANA BU ARABAYI ALABıLıRSEM Kı ALLAHIN ıZNıYLE ALIRIM SÇZÇM SÇZ ıLK BAŞTA SÇYLEDıÐıM ŞEYı HEMEN YERıNE GETıRıRıM BENıM MAıLıMı EKLERMıSıN LÇTFEN fhmldg@hotmail.com
-
28 Haziran 2007: 00:01 #14196fehmiKatılımcı
arkadaşlar ne ilginçtirki burnumun dibinde bana 40 km uzaklıkta bi tane buldum biraz dökük bayaa bi dökük olmasına rağmen iş görür en azından benim işimi görür bu gün çektik getirdik arabayı yakında fotolarınıda siteye koyarım inşallah aldığım halin ve ne hale geldiğinin fotolarını herkese ilgi alakasından dolayı çok ama çok teşekürler verdiğim parayıda duysanız çok gülersiniz arabanın plakası yok sadece
-
28 Haziran 2007: 22:51 #14197illetyusKatılımcı
Haydi hayirlisi…….
Gozunuz aydin.
-
29 Haziran 2007: 01:35 #14198rikoKatılımcı
fehmi, hayırlısı olsun, inşallah istediğin halede getirirsin kısa sürede.
-
30 Haziran 2007: 00:31 #1419955fordKatılımcı
resmi büyütürseniz iki otobüsün arasında falconu görebilirsiniz mavi metalik
-
30 Haziran 2007: 01:58 #14200piyuAnahtar yöneticifehmi wrote:arkadaşlar ne ilginçtirki burnumun dibinde bana 40 km uzaklıkta bi tane buldum biraz dökük bayaa bi dökük olmasına rağmen iş görür en azından benim işimi görür bu gün çektik getirdik arabayı yakında fotolarınıda siteye koyarım inşallah aldığım halin ve ne hale geldiğinin fotolarını herkese ilgi alakasından dolayı çok ama çok teşekürler verdiğim parayıda duysanız çok gülersiniz arabanın plakası yok sadece
fehmi yani yola çıkartamayacaksın ???
-
30 Haziran 2007: 02:50 #14201fehmiKatılımcı
sorma abii yaaaa çıkartacam çıkartacamda yaşım 34 heralde ömrümden ömür götürecek gibiye benziyor valla fotoları koyunca ne demek istediğimi anlarsın
))))) -
30 Haziran 2007: 02:52 #14202rikoKatılımcı
Fehmi, dürümevimi yapıcan yoksa ford’u
Neyse, fotoları bekliyoruz.
-
30 Haziran 2007: 02:56 #14203fehmiKatılımcı
valla rikoo acaip güzel fikirde işim gücüm var allaha şükür yoksa amerikanaraba diye bir dürümcü nostalji yapardı yanii biliyorsun bizim buralarda acılı adana yenmezsse olmaz hergün )))) dijitall foto makinası var arkadaşta onu alimde çekecem fotoları
-
30 Haziran 2007: 03:25 #14204AngelusKatılımcıriko wrote:Fehmi, dürümevimi yapıcan yoksa ford’u
Neyse, fotoları bekliyoruz.
Komple WD 40 sık acentadan çıkmış gibi olur… ılk günkü gibi…
-
30 Haziran 2007: 10:39 #14205piyuAnahtar yöneticifehmi wrote:sorma abii yaaaa çıkartacam çıkartacamda yaşım 34 heralde ömrümden ömür götürecek gibiye benziyor valla fotoları koyunca ne demek istediğimi anlarsın
)))))ben yurumez anlamında sormadım… plakası yok ise trafiğe çıkamayacaksın?
bildiğim kadarı ile hurdaya çıkmış araçların geri dönüşü yok !!!
-
30 Haziran 2007: 14:29 #1420655fordKatılımcı
(img)http://img526.imageshack.us/img526/9748/fotoc49fraf00701mc5.jpg(img)
-
30 Haziran 2007: 16:11 #14207theunforguvenKatılımcı
erdoğan ağabey küçük eklemiş. burada biraz daha belirgin. bornovadaki araç bu…
-
30 Haziran 2007: 23:36 #14208fehmiKatılımcı
öncelikle ilyetyus rico 55 for piyu firrebörd angelus hayırlı olsun dilekleriniz için teşekür ederim gerçi hayırlımı olacak yoksa başa bir belamı aldım orası birazx meçhul niye böyle diyorum derseniz aldığım arabaya vardiğim para çok komik dediğimden anlamış olmanız lazımm hehehe arabanın içine son 8 yıldır hiç kimse binmemiş ama heryerinden ot çıkmış inannın arkadaşlar hanımla papaz olduk ben bu aravbayı daha doğrusu bu teneke yığınını bahçeye koymam dedi gelen geçen bize güler bide arabayı koymakiçin bahçe kapısının üzerindeki demir parçayı ispralle kesmekte cabası piyunun dediklerine katılıyorum ama ben hurdaya çıkann arabalarında daha sonra tekrar plaka alınabileceğini sanıyordum yanlış biliyormuşum o sadece çekme plakada oluyormuş anlamadan bilmeden atladık bizde hemen heyecan yaptık arbanın nerdeyse sadece dış kaporta ve motoru duruyor geriye kalan teferruatlardan eser yok vites kolundan tutunda km gösterge panelinden gaz pedalına kadar aklınıza ne geliyorsa mahallenin çocukları bundan yıllar önce sökmüşler yanii sizin anlıyacağınız BU ARABADAN ARIYORUM topici hala geçerli inşallah bulursan,m plakası olan eli ayağı düzgün bişey alırım sahibinden com da bulan sinan arkadaşımlada mail yoluyla konuştuğumuz gibi bitane eli ayağı düzgün bir araba bulduk oda çok astoronomik rakam istiyor daha doğrusu adamı çok oynatmışlar adam benim ciddi olduğumdan şüpeli benide oynatıyor sandı ciddiye almadı fiyatını yükseltti üstüne üstlük sinanla bu kanıya vardık yanii biz neyse bu izmirdeki arabanın fotolarını hafiyee edasıyla yukardan biyerden fotolarını çeken şeunforguven gardaşımada sonsuz teşekürlerimi sunuyorum buraya arkadaşım gidecek şu an izmirde değil 1 hafta sonra izmirde olacak bi şansımızı deneyelim bakalım
-
1 Temmuz 2007: 01:13 #14209piyuAnahtar yönetici
uzun zamandır dusundugum bir hurda projesi var ama cokta afise etmemek lazım diye kendime saklıyordum… aynı renk aynı aractan olur ise aynı plaka ile kullanılabilir belki, nasıl olsa kimse motor sase numarasını okumayı bilmiyor 😈
-
1 Temmuz 2007: 01:18 #14210rikoKatılımcı
piyu, taksicilerin kullandığı bir taktik bu, aynı plaka ile çalışan taksiler var.
Olur tabi, niye olmasın
-
1 Temmuz 2007: 02:06 #14211fehmiKatılımcı
evet bencede olabilir haklısın
-
3 Temmuz 2007: 02:23 #14212piyuAnahtar yönetici
aramızda kalır umarım 😉
-
3 Temmuz 2007: 02:51 #14213fehmiKatılımcı
sadece forum üyelerinin arasında 😆
-
3 Temmuz 2007: 10:21 #14214Mustafa YÜKSELKatılımcıpiyu wrote:uzun zamandır dusundugum bir hurda projesi var ama cokta afise etmemek lazım diye kendime saklıyordum… aynı renk aynı aractan olur ise aynı plaka ile kullanılabilir belki, nasıl olsa kimse motor sase numarasını okumayı bilmiyor 😈
hurda belgeli aracım bloğu ve perçinle tutturulmuş şasi numarasıda aktarılırsa mis mis okusalarda bişi yapamazlar
-
3 Temmuz 2007: 13:52 #14215AngelusKatılımcıTemPest wrote:piyu wrote:uzun zamandır dusundugum bir hurda projesi var ama cokta afise etmemek lazım diye kendime saklıyordum… aynı renk aynı aractan olur ise aynı plaka ile kullanılabilir belki, nasıl olsa kimse motor sase numarasını okumayı bilmiyor 😈
hurda belgeli aracım bloğu ve perçinle tutturulmuş şasi numarasıda aktarılırsa mis mis okusalarda bişi yapamazlar
Yurdumda bol bol Chevrolet markalı Buick geziyor
-
4 Temmuz 2007: 00:39 #14216firrebirdKatılımcı
valla abicim hak vermemek mümkün diil…
güzel Türkiye’mde modifiye olayı maalesef şu iki ana grup altında toplanıyo;
1. senin de dediğin gibi doğan görünümlü şahinler.. “abi sen bunun yayları bi bakla kescen, bi de 15 jant atıcan bak nasıl duruyo” mantığı..
2. bi de arabanın önüne, arkasına, sağına, soluna abuk sabuk bişeye benzemeyen fiber yığınları takıp ciks ciks takılma mantığı..tabiki bu 2 ana grup kendi içlerinde kollara ayrılabiliyolar..
onun için biz bildiğimizden şaşmayalım..
şahsen benim için önemli olan yapılan herhangi bi işin (bu araba/amerikan alıp satmak/toplamak da olabilir, prof iş hayatında günlük yaptığım herhangi bir işte olabilir, herhangi bir iş işte ) içime sinmesi.. bu sitede bu forumlara yazan her arkadaşın da böyle düşündüğüne inanıyorum, forumlarda yazılanlarda bunun bir göstergesi zaten… 😉fehmi wrote:firrebird kardeş bizim buralarda bu kültür pek yok anca en fazla yapılan modifiye şahin leri doğan görünümlü yapmak varsa yoksa bu halkın çok küçük bir bölümünün ilgisini çekiyor bazan bakıyorum adamlar sıfır km araba alıyor modifiye etmek için heryerini kesip biçiyorlar geçenlerde benim bir arkadaş araba alıyordu 94 model toros aldığı adama diyorki temiz değilmi boya filan varmı diye soruyordu adam başladı gülmeye abii dedi mercedesmi alıyon 94 model araba kaç yerinin boyandığını bir alah bilir bide arabanın kendi ))))) yani senin anlıcağın bizde bu işler çok amatörce yapılıyor bilmiyorum hak verirmisin -
4 Temmuz 2007: 00:51 #14217firrebirdKatılımcı
birkaç günden beri siteye girememiştim..
girmeyeli gene bayağı bir gelişmeler olmuşarabayı bulabildiğine çok sevindim.. şu plaka olayı da olmasaymış.. ama ne demişler, minareyi çalan kılıfını hazırlar
ee bi de neydi, demokrasilerde çareler tükenmezzzbir şekilde uydurur, işleri yoluna sokabilirsin umarım.. bir de izmir tarafından zorla bakalım, gelişmeleri bekliyoruz
fehmi wrote:.. piyunun dediklerine katılıyorum ama ben hurdaya çıkann arabalarında daha sonra tekrar plaka alınabileceğini sanıyordum yanlış biliyormuşum o sadece çekme plakada oluyormuş.. -
4 Temmuz 2007: 03:46 #14218fehmiKatılımcı
firrebirt teşekür ederim sevindiğine vallaben artık hergün giriyorum müdavim oldum foruma nerdeyse eskiden yazılanlara göz atıyorum bide iş güç yok şu an tatildeyiz malum kitapçılık yapıyorum okullar tatil bizde tatil ufak tefek iş oluyor onuda bizim kızlar hallediyor büroda gerçi yine gündüzleri pek boş duramıyorum üzüm işide var biraz onla ilgileniyorum BU BıZıM ADMıN BENıM KAFAMDA IŞIK YAKMAMA SEBEB OLDU DÇŞÇNDÇÐÇM BıŞEY VAR EÐER PROBLEM OLURDA MAHKEMELıK OLURSAMDA HEMEN ADMıNı OKURUM hehehe 😆 😆 😆
-
4 Temmuz 2007: 03:51 #14219fehmiKatılımcı
PıYU yukarda söylediklerim şaka haa ciddiye alma aman! ama işin gerçeği düşündüğüm bişey var eğer şu izmir işi olmazssa
-
6 Temmuz 2007: 19:22 #14220rikoKatılımcı
ATV her öğlen hatırla sevgilim dizisinin tekrarını veriyor (dizi 60 lı yıllarda geçiyor)
Bu günkü bölümde Bolu Kıbrıscık’ta geçiyordu, öyle boş boş bakarken bi baktım, yolcu minibüsü Ford Econoline, yani Boluda bir tane var demekki -
7 Temmuz 2007: 02:14 #14221fehmiKatılımcı
riko çok saolasın teşekkür ederim nasılda yakalamışssın dizinin içinde dediğin gibi demekki boluda bitane var benim olduğum yerde çok amerikancı var bayaa hastaları yanii inanın bahsediyorum siteden bugün bahsettiğim bir yaşlı usta var buralarda namı biraz fazladır çok sevindi hadiiiyaa demek internet denen şeyin içinde toplanıyor bu amerikancılar ha diyede bir offf çekti ben bilgisayar işinden anlasam neler yazarım o siteye ahh bir bilsen dedii ve bir kaç anısını anlattı çok keyifliydi hemde dertli bundan 10 15 yıl önceleri ne amerikanları kesip kesip hurdacılara demir fiyatına sattılar valla hepsinde gönlüm kaldı onlar kesiyordu ben eriyordum filan dedi neyseee benim minübüsten konuştuk adamı ağzı açık dinledim valla falcon fordları gözümü bağlasınlar motorunu darmadağın edip geri toplarım dedii acaip zevkli bir sohbet oldu yaniii
-
8 Temmuz 2007: 16:49 #14222rikoKatılımcı
fehmi, işyeri komşumun babasının eskiden Topkapı da büyük arazi içinde evi varmış, sonradan istimlak edilmiş oralar, komşu birgün resimlerini gösterdi evin, belki 50 senelik resimler,bahçede iki tane Studebaker. Biri commander, hani şu mermi burunlu olan,kırmızı renk tek kapı , öbürüde çok eski model bir kamyonet, ama resimde ikiside cillop gibi.
Gözlerim açıldı bir anda ya naaptı baban bu arabaları dedim, “valla arızalandılar, o zaman parça bulamadı yaptıramadı, arabalar uzun süre yattı, sonra trafikten kaydını sildirip baltayla falan parçalayıp hurdaya sattı”dedi…
Babasını bulup kafa atmayı düşündüm bir an, ama adam rahmetli olmuş, töbe töbe… -
8 Temmuz 2007: 17:15 #14223Mustafa YÜKSELKatılımcı
ama öyle düşünmemek lazım insanlar bazen cidden bu gibi durumlarda sinirle çok kötü şeyler yapmışlar. sonuçda hepimiz insanız sinirlenince adam 20 30 yıl sonrasını düşünemiyo
-
8 Temmuz 2007: 17:50 #14224fehmiKatılımcı
valla riko yazıyı okurken yemin ederim heycanla okudum ama ((arabalar uzun süre yattı,sonra trafikten kaydını sildirdp baltayla falan parçalayıp hurdaya sattı dedi)) kısmına kadar bide biliyor gibi ahkam kesmek istemiyorum bunları yeni duymuştum Studebaker. Biri commander
-
8 Temmuz 2007: 18:34 #14225rikoKatılımcı
Yani biri Studebaker commander, öbürüde Studebakerin kamyoneti demek istemiştim
Bahsettiğim mermi burun Commander, şöyle bişey hocam
-
9 Temmuz 2007: 23:34 #14226fehmiKatılımcı
aaa güzelmiş valla bayağı sempatik duruyor bu araba arkadaşının babası parçalamasaymış şimdi altın değerindedir bunlar
-
31 Aralık 2007: 01:43 #14803kemalakelKatılımcı
Merhaba arkadaş,
Soruna ve arayışına belki biraz geç oldu kusura bakma.
Bahsettiğin minibüsten plakalı olarak oldukça orijinal sayılır bir tane biliyorum, istersen cevabına göre sana yazarım. Selamlar -
2 Ocak 2008: 16:44 #14227
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.