Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) zahmetsiz pahasız amerikan

14 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

haziran sonrası kredi ile 4liraya kadar araba alma niyetim var.
      aklımdakiler

international scout 800, 60-67-68-69 impala gibi araçlar var ne önerirsiniz ? bildiğiniz beni bekleyen araç varmıdır?

XLR-V
      Katılımcı

Dizayn olarak en cok ’68 impala begeniyorum ama en masrafsiz hangisi ise onu al derim .

riko
      Katılımcı

68 ımpalayı bende seviyorum.
      Gönül isterki fastback 427 SS olsun,o zaman tadından yenmez ama,paranın gözü kör olsun işŸte :)
      Gönlüne göre rast gelir inşŸallah.

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

masrafının az çıkacağını düşŸünerek 4×4 e öncelik vermek istiyorum çevrenizde bildiğiniz 4çeker varmı arkadaşŸlar.

zimazima
      Katılımcı

zahmetsiz + masrafsız araba = toyota.ayda ortalama yakıt dahil 200-250 koyman lazım bence en masrafsızına.birde kredi ile alacam diyosun ki hem arabanın masraf hem kredi ödemesi, hesabını iyi yap derim.4×4 otomobilden masrafsızmıdır?bence masraflıdır.şŸaşŸmazda yeşŸilçam sanayiinde bi dodge ram vardı.sahibinden.com’da ilanı olacak.fiyatıda bana makul gelmişŸti.bi bak istersen.

piyu
      Anahtar yönetici

zimazima tempest’ın sorduğu amerikan arabaları arasından en zahmetsiz ve en masrafsızı…

zimazima
      Katılımcı

ok piyu.ilk cümleyi okumayalım.gerisi amerikan araba hakkındaki düşŸüncelerimdi zaten.

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

o dodge 4000 lira etmez bence aynı dodge ise. :)

kredi 6 ayda ödenir 6 ayda arabaya o hali ile binersin sonra 4çekere 4 lastik atsan karizmayı kurtarır. sonra motordan başŸlar şŸanzuman diff döşŸeme boya 2 yılda bebeğe dönüşŸtürebilirsin, ama bi impala alsan her kusuru göze batar ve naletler dipsiz kuyu gibi nekadar istersen masraf yapabilirsin ve 4 4 lük olmadan daima karşŸzması çiziktir :S bu nedenle 4çekere öncelik veriyorum lastikler genişŸ olduğunda kabortada ezik bile olsa çok göze batmıyo binerken toplamak çok acı vermez :)

zimazima
      Katılımcı

walla ben 4×4 lere bi türlü ısınamadım.bi ara amerikan olsun çamurdan olsun diye jeep düşŸündüm ama kullandıktan sonra da sevmedim.o yüzden bu konuda objektif olamayacağım.

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

:)
      bakalım bi inter e niyetliyim olmazsa tempra falan alcam

XLR-V
      Katılımcı

Juve olmaz mi ? lol
      Tempest’e tempra da yakisir ama

66coupe
      Katılımcı

zahmetsiz ve masrafsız amerikan arabası olmazki
      o zaman senın japon alman lazım

piyu
      Anahtar yönetici

inter dediginden cengiz arsay’da var :) sanırım 500hp civarı acayip giden birseymis… benim ilk yarısa katılacaktı ama gelmedi…gozlerim yolda kaldı… :)

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

inter dediğim international , babamın arkadaşŸında 1100 var o hafta sonu 145hp olcak şŸimdi 80 falan ama ben scout800 arıyorum 1100 biraz fazlaca büyük ve yok memlekette :)

burda bi abimizde var bekir adı, and off da mahalli yarışŸlarada cj6 ile yarışŸıyodu ona ulaşŸamadım çalışŸıyorum. bide başŸka biyerde var onlara talip olucam ama onlar 4 silindir 500hp çıkartamazlar :) işŸte oldu oldu olmadı tempra :)

66coupe zahmetsizden kastım alındığında 1-2 yıl büyük bir masraf yapmadan binilebilecek bi amerikan. lastik vsvs tamam ama bi kaborta boya motor şŸanzzuman diff ler döşŸeme derken bi bakmışŸsın corvette parası gitmişŸ :)

zimazima
      Katılımcı

cj 6 galiba istersen bülbülderesi 2.ışŸıkların dibinde solda (hacı yolu sokağı kavşŸağı) bi rent a car (mahirsan olması lazım) lpg li mavi bitane var. fiyat konuşŸmadım ama güzel bişŸey.istersen bir bak.

14 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.