Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Kasdav 2007
- Bu konu 7 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 17 yıl 7 ay önce Chevy_Killer_89 tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
21 Nisan 2007: 22:42 #925Chevy_Killer_89Katılımcı
Bu sene ki Kasdav Liseler Arası Muzik Yarısması’na okulmuz adına katıldık.
Yarısma oldukca guzeldi.Ancak şike, torpil vs oldugu için,tanımadıgımız insanların bile bizi tebrik etmesine ve bizi herkesin asırı derecede begenmesine ragmen finallere kalamadık.Çzüntümüz büyük oldu ama olsun,önemli olan katılmak ve 3000 insanın önünde çalmaktı,güzeldiVideomuzu sizlerle paylaşmak istedim.Video yu biraz reenkarnasyona ugrattıktan sonra kalitesinden biraz ödün verdi,idare edin
Grup Renkli Kabuslar
Cover:Iron Maiden – Wasting Love
Beste:Sen GiderkenGitar,vokal:Cem Çakmakoglu
Gitar,vokal:Caner Ekmekci
Bass,vokal:Aydın Dustegor
Davul:Abdullah Burak Aksu(yani ben ) -
22 Nisan 2007: 16:20 #12715piyuAnahtar yönetici
aferin valla apo
sesler tam gelmiyor ama sarkıda guzel olmus… bu arada temiz sesli olanı varsa dinlemek isterim…
ilk 5 dak seni goremedik dumandan….
-
22 Nisan 2007: 19:19 #12716Chevy_Killer_89Katılımcı
Abi orjinal video daha net,sesler daha kaliteli ama 8 sn lik falan ustune kayıt yapılmıs yanlıslıkla ortalarda,4-5 dk da sonlarda vardı boş güruntu, bosu bosuna 50 mb lik falan yer kaplıyordu,işte onları kesince ve düzenleyince kalitesi düştü…elimde bi çekim daha var,ama o bundan kat kat kötü…
Ama yakında amator kayıt falan yaparız herhalde,yaparsak paylaşırım
-
22 Nisan 2007: 22:44 #12717the_judgeKatılımcı
hangi okul geçen sene mustafa saffetle a.l. katıldı.adamımız brick in şe wall u burtual olarak söyledi çok ağır oldugu için elenmiş mor ve ötesinin solisti falan tebrik etmiş.okul grubu arkadaşlarımdır.zati solistinin ciddi bir grubu var dışarıda konser falan veriyolar.
-
22 Nisan 2007: 22:49 #12718piyuAnahtar yönetici
bu arada duyabildigim kadarı ile sesler davul (bas) agırlıklı geliyordu… elektrogitar filan cok silik geldi…
-
23 Nisan 2007: 00:57 #12719Chevy_Killer_89Katılımcı
Dogru davulun crossunun(bass davul)sesi baya acıktı,anfileri elletmiyorlardı zaten ama Cem kaş göz arasında actı,dikkat edersen cover dan sonra bir el uzanıyor anfiye ,hatta bizimkiler sikayet etmişerdi, gitarların sesi kısık diye
Bu arada abi sırf sen istedin diye sadece wasting love ı tekrar ekledim,bolunmemiş olarak,bu biraz daha iyi,1:31 ile 1:41 arasındaki ustune ayrı kayıt yapılmıs bolumu ozellikle kesmedim,kalitesi bozulmasın diye :
-
23 Nisan 2007: 02:21 #12720piyuAnahtar yönetici
yanlıs anlasma olmasın müzikten anlamam…sadece iyi bir dinleyiciyim… ben enstrumanların seslerinin net olarak ayırt edildigi sekilde ayarlı olursa seviyorum… yani sen davul seviyorsan dikkat et onu dinle… bas gitar seviyorsan dikkat et ve onu dinle seklinde…
bu arada üstüne kayıt olayı komik olmus… bende bir ara bir arkadasın nadide drag yarısı videosunu silmistim… affettirmek icin bayag ugrasmıstım….
-
23 Nisan 2007: 03:59 #12721Chevy_Killer_89Katılımcı
yok yok anladım dedigini ben evet o ayak çok komik olmuş 😆
yakında bass a el atmayı dusunuyorum zaten
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.