Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › kargosu 2.350$ tutuyo
- Bu konu 7 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 17 yıl 7 ay önce
Angelus tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
15 Ocak 2007: 17:03 #844
burning_tiresKatılımcıarkadaşlar yabancı bi sitede satılık hurdalara bakıyrdum çalışır vaziyette bi chevrolet buldum. kaportasının durumuda çok kötü diildi:) fiyatı 800 dolardı. (açık arttırma ile satılıo) 1000$ a falan bitmiştir iş. yine aynı sitedeki shipping firmalarından birine mail attım bu aracı new jersey den istanbula getirmek ne kadar tutar die sordum 😆 2350$ dolar dediler. aslına bakılırsa insanın tam olarak sahip olmak istediği aracı o fiyatlara elde etmesi güzel bi olay. ama yinede ahh çekilmeden geçilmio bu olaydan çünkü o ve ona benzer araçlardan türkiyede de bol bol olsaydıda hepimiz alsaydık 800’e 1000’e toplasaydık bi güsel
ayrıca 2350 ye getirilsede iş bitmio türkiyedeki bi takım formalitelerinde maliyeti çıkıo insanın karşısına son olarak; bu formalitelerin nekadar tuttuğunu bilen warmı yawww 🙄 -
15 Ocak 2007: 22:12 #12025
AnonimZiyaretçievet türkiyeye girişideki işlemler ve vergiler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen. Bir de burning sendeki hurtalık sitelerinin adreslerini verirsen sevinirim.
-
15 Ocak 2007: 23:12 #12026
burning_tiresKatılımcısitenin adını reklam olmasın diye özelden yolladım:) bu formaliteler hakkında bi çok forum okudum ama kesin bi bilgi yok galiba ortalıkta
bu iş çok mu zor ki yaaa:( -
16 Ocak 2007: 04:52 #12027
AngelusKatılımcıÇok pahalı çoookkkk … Vergilendirmede 500$ a fatura bile alsan emsal değerlerine bakıp vergilendiriyorlar .. Sonra oluyor o 1.000$ 10.000$
-
16 Ocak 2007: 05:36 #12028
burning_tiresKatılımcıvergilendirmede motor hacmi falanda dikkate alınıodur dimi kesin
ben söliim o iş yaş 🙄 en azından benim gibi kendi parasını kazanmayan öğrenci milleti için 😆 😆 yaw yok mu benim derdime bi çare şu koca memlekette 😆 aliim bi tane ii kötü bişi. ben toplayamayıp hayrını göremezsem çoluğum çocuğum torunum görür 😆 15-20 seneye kadar hurdalarıda bulunmaz canını yediklerimin 😥 -
22 Nisan 2007: 13:44 #12029
_sinan_Katılımcıkargosu bişey değil önemli olan gümrükden geçişki , oda çok zor , yani geçer geçmesine ama umuğun gibi ucuz olmaz , tam bilmiyorum ama bi tanıdığım ufak bi arabasına (1.4 – 1.5 fln ) 14.000 istemişler ki araba okadar etmiyo , orda orda gümrüğün orda bırakmış
, yapıcak bişey yok , keşke olsa.. -
22 Nisan 2007: 20:36 #12030
BigBlockBirdKatılımcıaraba parcalarini 8 takla atarak,gümrüktekilerle papaz olarak geciriyoruz. Koskocaman arabayi gümrükten ne sekillerde gecirirsin düsünemiyorum bile…
-
23 Nisan 2007: 21:20 #12031
AngelusKatılımcıBigBlockBird wrote:araba parcalarini 8 takla atarak,gümrüktekilerle papaz olarak geciriyoruz. Koskocaman arabayi gümrükten ne sekillerde gecirirsin düsünemiyorum bile…Benim memurum işini bilir
Bırak arabayı tank bile sokarsın istersen.. 😆
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.