Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › sizce pickup do?ru seçimmi?
- Bu konu 16 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 17 yıl 9 ay önce burning_tires tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
13 Ocak 2007: 17:31 #841burning_tiresKatılımcı
slm arkadaşlar ben sınırlı bi bütçeyle amerikan toplamak istiyrm 😉 aklımda bi iki araba war (gerçi ikiside aynı tarz ama olsun ) chevrolet apache ve ford f 100 pickup. bu pickupları toplamanın herhangi bi binek amerikanı toplamaktan daha ucuz maliyetli olacağını düşünüyrm. çünkü araçlar sadece bi kabin ve kasadan oluştuğu için fazla masraflı değil bence. beni böyle düşündüren şey iç döşemelerin yalnız koltuk, halı ve tawandan oluşması(konsol ve kapı içleri sac)ve arka aksamın makaslı olması. çok güzel bi boya işçiliği,sade yuvarlağımsı hatlar ve şık krom jantlarla herkesin imrenerek bakacağı bi pickup sahibi olabilirim diye düşünüyrm acaba bu bu düşüncelerimde yanlışmıyım ? olay benim düşündüğüm kadar kolay değilmi sizce 😥 ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim yorumlarınızı bekliyrm 😯 şimdiden teşekkürler…
-
15 Ocak 2007: 01:01 #11978Mustafa YÜKSELKatılımcı
bütçeyi bulduğun arabaları durumlarını yazarsan muhakkak o arabaları tanıyan yada nekadar bütçeyle adam olacakları deneyimli küşülerce yazılabilir
-
15 Ocak 2007: 16:28 #11979burning_tiresKatılımcı
aslında bende bu işin yaklaşık kaça mal olacağını sizlere danışmak istiyrm. şöyle bi örnek veriyim: geçen sene bostancı sanayide yatan bi 59 apache bulmuştum. sahibinin dediğine göre yürürü çalışır vaziyetteydi. kaportasıda kapılar harici ii durumdaydı hatta yedek parça olarak 2 ön 2 arka çamurluk bile veriyodu. araca 4.500ytl istiodu. maliyet açısından karşılaştırıldığında pickup toplamanın binek bi amerikan toplamaktan bahse değer bi avantajı olurmu sizce? yoksa aynı paralara içime daha çok sincek bi AA toplayabilirmiyim?
-
15 Ocak 2007: 16:39 #11980burning_tiresKatılımcı
yanlış anlaşılmasın pickup ta benim içime siner, zewkle kullancağım bi AA olur.. ama ne biliim işte içime böle bi kuşku düştü offf ya amerikan olsun benim olsun 😈 😈
-
16 Ocak 2007: 03:24 #11981Mustafa YÜKSELKatılımcı
bu arabalara nekadar istersen harcarsın mühim olan cebinde ne var kısa vadede nekadar harcayabilirsin buna göre aracın elindeki son durumu kaba taslak çıkar ama genelde hesaplanan harcaa giderini kafadan iki le çarpmalısın.
mesela o pickup ı alsan olduğu gibi de binersin 2milyar masraf yapıp da 5 10 diye gider nekadar iyi okadar pahalı
-
16 Ocak 2007: 04:14 #11982burning_tiresKatılımcı
hmm anladım 😉 yani diosunki pickup yada değil , ne olursa olsun az harcamaylada binebilirim çok harcamaylada orası bana kalmış nası olsa aracı iyileştirme sürecinde cebimden çıkcak para hemen hemen aynı arkası makaslı olmuş olmamış 2 parça döşemsi fazlaymış diilmiş önemli diil yani 😥 ozmn ben apache ye f100 e fazla takılmıyim başka amerikanlarda düşiniim…. 😥 ama nası yaparım bunu sarı kızıma yaaa 😥 🙄 şunun güzelliğine bakın 😥
-
16 Ocak 2007: 04:47 #11983Mustafa YÜKSELKatılımcı
ben low rider ı pek sevmiyorum pickup yada arazi aracı yada vagonerde yüksek severim
önerim pickup daha az masrafla daha güzel gözükür araba hurda bile olsa 4 tane 33.5 15 lastik atarsın canavar gibi görünür ben bi ara cj almaya niyetliydim aynı mantık.
yerinde olsam yeniysem pickup yada kapalı kasa bi amerikan alırdım ama arazili
-
16 Ocak 2007: 05:53 #11984burning_tiresKatılımcı
off yaa kafam çok karışık 🙄 öncelikle istediim arabayı bi bulsam…. walla şubat tatilinde gitcem altınoluk’a gezcem ayvacık köylerini falan vurcam kendimi kaz dağlarına köy köy amerikan pickup arıycam 😆 😆 o tarafların köylerinde war die duydum 💡 sarıkız destanını yenidem yazcam kazdağlarına beaaaa 😈 heytt biri beni durdursun 😮
-
16 Ocak 2007: 18:56 #11985Mustafa YÜKSELKatılımcı
bu heyecan varken bence kimse durdurmasın çocuklarına şunları şunları yapmayı düşündüm yernine gençliiğimde hızlıydım şunları şunları yaptım demelisin
-
17 Ocak 2007: 05:14 #11986burning_tiresKatılımcı
inş. 😉 BEKLE SARIKIZIM BEN GELıYRMMMMMM 😈 😈 😈 😈 😈 😆 😆
-
17 Ocak 2007: 12:19 #11987Mustafa YÜKSELKatılımcı
hadi hayırlısı
-
17 Ocak 2007: 13:59 #11988LowriderKatılımcı
pick up ayda coupe öenemli değil. ilk önce sen hangi arabayı istediğine karar ver. sırf amerikan arabası almak için beğenmediğin ucuz bir aracı alma çünkü ucuza aldığın araba çok masraf cıkartıcak ve o modeli o aracı sevmiyorsan amerikan sevginde en kısa sürede amerikan nefretine döner
-
19 Ocak 2007: 02:09 #11989burning_tiresKatılımcı
yorumlarınız için çok teşekkürler ben düşündüm taşındım pickup ta karar kıldım. şöyle yuvarlak çamurluklu bişi bakıyrm sadece şase+ kaporta vaziyetinde bitane bulsam bile bana yeter 😆 görürseniz duyarsanız bana hbr werirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler dayanamıycam bi tane daha pickup resmi koycam herkes bu güzelliği görsün 😯
-
30 Ocak 2007: 19:09 #11990dehaKatılımcı
bence de pick-up toplamak dier amerikanlara nazaran daha kolay ve masrafsız,kaldıki kapı içleri+konsol saç olduundan fazla bir uuraş da istemeyecektir.Ancak yürüyen aksam ve arabanın çalışır durumda olan parçaları fazla kurcalanmamış olsun gerisi çokta önemli deil.(pick-up mış,sedanmış. . .)Ama sen kurcalanmamış bir pick-up alırsan her türlü, kendini zahmet konusunda garantilemiş olursun.Kolay gelsin.
-
15 Şubat 2007: 11:01 #11991burning_tiresKatılımcı
arkadaşlar ayvacık yolu üzerinde boş bi tarlada yatan bi pickup olduğunu öğrendim 🙄 ama gittim baktım yerinde yeller esiyodu 🙄 hemen yan taraftaki benzlikte çalışanlara sordum ne oldu pickup a diye. yoldan geçen bi kamyoncu görmüş beğenmiş sahibini falan bulmuş vergi borcunu kapatmış yüklemiş kamyonuna götürmüş 😥 budamı gol diil beee
-
15 Şubat 2007: 23:21 #11992overlandKatılımcı
ıkinci fotoğraftaki pick-up’ta ilk Türk otomobili Devrim’in birebir aynı ön görüntüsü var.Sahi , ilk Türk otomobilini tasarlarken hangi model ve tip AA’dan esinlendi bizim genç ve azimli Türk mühendisleri?(Yeni konu açsam daha mı iyi olurdu acaba??)
-
16 Şubat 2007: 14:00 #11993burning_tiresKatılımcı
ewt far çerçeveleri andırıyo biraz yeni konu başlığı altından sorunun tartışmaya açılması ve eğer devrim in üretimine dewam edilseydi ülkemiz şimdi otomotiv sektöründe ne konumda olurdu diye de sorulması güsel olur:D benim bildiğim kadarıyla bi çok arabanın yapısını inceleyip fikir edinmişler ama ne belirli bi marka söz konusu nede başka bişey…
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.