Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) Bu gece televizyonda Otoloji programındayım

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #833
      optik
      Katılımcı

      Herkese selam,

      Bir süredir siteye işŸlerimin yoğunluğu dolayısıyla giremiyordum, o nedenle hepinize ancak şŸimdi iyi seneler diyebiliyorum. Daha önceki mesajlarımdan beni bir kısmınız hatırlayabilir sanıyorum, yeni arkadaşŸlar hatırlayamasa da.

      Geçtiğimiz hafta bir tv kanalından gelen grup “Otoloji” adlı otomobil programı için atölyemde çekim yapmışŸtı. LJekimler bu akşŸam (6 ocak 2007-Cumartesi) saat 20.30-21.00 gibi “tektv” de yayınlanacak. “tektv” maltepe üniversitesine bağlı çalışŸıyor. Kablolu yayında akşŸamları izlemek mümkün. Ayrıca on-line yayınları için http://www.teknolojitelevizyonu.com linkine girip sağ üst köşŸedeki “canlı yayın” butonuna basmak yeterli. Otoloji programının yönetmeni Uğur ǖzarslan dinamik ve enerjik düşŸünceleri olan bir arkadaşŸ. Atölye halimle çekilen programın görüntülerini ben de merak ediyorum. Atölyemde yapılan airbrush custom çalışŸmalarını görmek isteyenler için iyi bir fırsat.

      GörüşŸmek üzere….

    • #11938
      Bluesman
      Katılımcı

      Selam, airbrush üzerine atölyeniz mi var? çok merak ettim, hobimi yoksa işŸ olarak uğŸraşŸıyormusunuz?

    • #11939
      piyu
      Anahtar yönetici

      işŸ olarak yapıyor… istanbul moda’da (optik’in adına cevap verdim ama merak etmissindir diye…detayları kendisi tekrar aktarır) ayrıca forum’un arama bölümünden optik diye ararsan gönderdiğŸi mesajlarda detayları bulabilirsin…

    • #11940
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      bu yayının kaydı varmı ben siteye zorlukla girebiliyorum bu aralar dolayısıyla kaçırdım :S

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version