Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › I Explorer 7 problemi
Bilgisayarlarımız IE 7 ye update oldu ve problemler olmaya başladı bende özellikle forumlarla ilgili. Böyle bir problemle karşılaşan varmı?
Evet bende IE7 de problem yasadigim icin browser olarak Opera kullaniyorum . IE7 IE7 yazan yere clickle daha onceden de bu var. Bu arada Opera daha iyi en azindan IE7 gibi 2de 1 hata mesaji vermiyor
hmm opera yükledim problem çözüldü..
ben siteye evden giremiyordum firefox yükledim hala giremiyorum bide opera deniim
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
Gönderiliyor…