Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) Chrysler Amiral Gemisi :)

• Bu konu 5 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce atila tarafından güncellenmiştir.
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      hacebit
      Katılımcı

yok böyle bir tasarım yaw daha arabanın tamponunu görsem hemen ben chrysler im diye bağırıyor alet.. ama iç tasarımını pek sevmedim .. çok fazlasıyla sade yapılmışŸ… amerikan tarzı bu olsa gerek..

yorumsuz..

Daha Fazlasını Burada Bulabilirsiniz..

Szopen
      Katılımcı

biraz yüksek duruyo az daha alçak olsa… içi konusunda güzelmi çirkin mi karar veremedim…

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

çok kımıl kımıl olmuşŸ ağırlık yok gibi :S

hacebit
      Katılımcı

dışŸtan Chrysler in son donem tasarımlarını yansıtıyor.. ama içi çok boşŸ geldi bana.. konsolda biraz daha detaylı bir çalışŸma yapılabilirdi gibi geliyor bana.. Startus un konsol bile buna gore daha moderndi

XLR-V
      Katılımcı

DIs gorunus fena degil ama biraz hantal ve Rolls Royce etkisi var ki bu hosuma gitmedi .Dogrusu 300M cok daha dinamik ve cekici bir etksi var keza 300C ki bu amiral gemisi olduguna gore cok daha fazla dizaynina onem verilmeliydi .
      Ic olarak aynen o sekilde piyasaya cikacaktir demek 100% yanlis olur neticede bu arac sadece bir konsept ve bende o kadar sevmedim . Koltuk dizayni,buttonlar pek iyi gorunmuyor ama bunlar aynen bu sekilde cikacagini sanmiyorum .Su an uretilen 300 serisi cok daha hos

atila
      Katılımcı

XLR-V ye katılıyorum Crysler’den çok Rolls Royce’e benziyor ve bana görüntüsü çok hantal geldi-Güzel arabalar dururken bile gidiyormuşŸ gibi görünür ama bu arabada o hava yok, daha çok hiç yürümeyecekmişŸ gibi;)

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version