8 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      secooom
      Katılımcı

74 Chevrolet Camaro 5.7 V8 toplamak istiyorum sizce nasıl olur yada nerede kimlere danışŸabilirim şŸimdiden teşŸekkürler

yuki
      Katılımcı

ben de şŸu an bir 74 camaro topluyorum,
      Ankara da olsaydın seni tüm ekiple tanışŸtırırdım

secooom
      Katılımcı

tanımak isterdim memnunmusun yani istediğin gibi oluyomu emeğinin paranın karşŸılığı ortaya çıkıyomu?

piyu
      Anahtar yönetici

selamlar,

Camaro toplayan üyelerimiz var… genelde cok ilgilenirsen ya da kendinde isin icine girersen sonucta memnun kalırsın… yok uzaktan bakarım dersen cok zorlanırsın… problem ve harcanan para bitmez…

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

evet bencede en iyisi adım adım arabanın yanında olman bu hem arabanın sağlığı hem senin ruh sağlığın için önemli

secooom
      Katılımcı

şŸu an ilgilendiğim arabanın fiyatı piasadak diğer araçlara göre çok ucuz geliyo 10 000 ytl gibi bi fiyatıvar biraz tedirginim açıkçası

yuki
      Katılımcı

zaten piyasa aşŸağı yukarı 8-10 bin arası tabii daha önceden toplanmışŸları bu fiata bulamazsın, zaten toplayıp adam akıllı arabanın her yerini açacaksan iyi durumda bir camaro almana gerek yok çünkü nasıl olsa o kadar detaya girdiğinde aynı masrafı yaparsın, hiç olmazsa alırken ucuza kapatmışŸ olursun yeterki büyük darbesi devriği olmasın makinanın
      ben bizzat başŸında ilgileniyorum zaten piyunun dediği gibi başŸka türlü de olmaz bu işŸin zevki de olmaz kimse de doğal olarak senin kadar titizlenmez işŸi yaparken

piyu
      Anahtar yönetici

ayrıca buna ek olarak kafası çalışŸan bir adamın ustaların (ne kadar usta olursa olsun) etrafında durup mekanikten anlamasan da o ne bu ne dediginde istesen de istemesen de yavas yavas ogreniyorsun…

ogrendikce daha dikkatli bakıyorsun… daha da keyifli oluyor…

benim teknik bilgim 0’dı… sürekli bu şŸekilde ustaları daraltarak ufak tefek bisiler ogrendim… en kotu ihtimalle arabana cok yakın oldugundan nerede ne yapacagını biliyorsun…

mesela benim camaro’mu kardesim kullanıp stop ettirir ve sonra çalışŸtıramadığında, ben gelip tek marşŸta çalışŸtırdığımı bilirim… her amerikanın bazı konularda hassasiyetleri oluyor… ilgilendikce tanıyorsun… daha sonra ona göre kullanıyorsun…

ek olarak bazen usta’lar insiyatif kullanamaz, işŸi sallar orada duruma el koyarsın… mesela camında sorun var, sokuldu yapılacak…o sırada ufak bir curuk gordun…usta onu yapmaz aynen camı yapar sonra kapatır… ama sen o ufak curugu temizletir ya da temizler sonra birturlu pastan korur ve kapatırsın… yararı herzaman sana olacaktır…

secooom
      Katılımcı

haklısınız 20 sene 66 biscayne kuyllanıldı babamındı 97 senesinde satıldı ona çok güveniyorum bu konuda ama destek çıkmıcağını söylüyo tabi kapının önüne gelince dayanamaz o ayrı bi konu önümüzdeki hafta ortasında kesinleşŸicek umarım alırım ve sizlerle bağlantıya geçerek güzel işŸler yaparız tekrar teşŸekkurler

8 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version