koldan vites -sevmesem de- amerikanlara özgü birşey, tercih etmem o ayrı tabi bu arada koldan vitesi konsoldan vitese çevirmiş olan var mı aramızda merak ettim doğrusu
Sadece ve sadece konsol, koldan vitesten nefret ediyorum. Tadi tuzu yok… Tabii olay F1 sanziman tipiyse durum baska, ama direksiyon yanindaki o kocaman kolu sevmiyorum.
araba 4 kapı yada türevi bir modelse koldan, spor bir modelse yerden vites olmalı..
neden bilmiyorum koldan vites daha bir hoş geliyor bana, ön koltuğun bütün olması cezbediyo sanırım. aile adamı mıyım neyim
koldan yada yerden, her türlü amerikan işte gerisi boşş 😉
Koldan vitesi hiç kullanmadım ama AA denince aklıma hep koldan vites gelir ki buda bende bi sempati uyandırmasına neden oluyor. Diğer taraftan, bildiğim kadarı ile koldan vitesin mekanizması daha karmaşık olduğu için zamanla boşluk yapıyormuş (bilmem doğrumu) : bu yüzden bu mekanizmanın yerine daha basit ve hızlı olan yerden vitese geçilmiş
boşluk çok az yapmıştı bizim icat ama insaf 67 den beri aynı mekanizma 1 kez sökülüp takılmış sonra bide biz söküp taaktık babak bi ayarladı hiç boşlukta yoktu ibreden vitesin üstüne tam geliyodu..
koldan olunca sadece sağ elinle kullanıyosun arabayı vites değiştirirken hem direksiyonu hem kol tutuyosun harika bi his
soruma cevap istiyorum koldan 6 ileri yapılabilirmi ????