7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Angelus
      Katılımcı

Beyler,

Ford Probe hakkında bilgisi olan arkadaşŸlar varmı? Nasıl arabadır necidir vs. vs..

piyu
      Anahtar yönetici

1995 özellikler…

– 1,991 cc 2 liters 4 in-line front transverse engine wişŸ 83 mm bore, 92 mm stroke, 9 compression ratio, double overhead cam and four valves per cylinder
      – Unleaded fuel
      – Fuel economy EPA highway (l/100km): 7.1
      – Multi-point injection fuel system
      – 59 liter fuel tank
      – Power: SAE and 86 kW , 118 HP @ 5,500 rpm; 127 ft lb , 172 Nm @ 4,500 rpm

1996 özellikler…
      – 2,497 cc 2.5 liters 6 V 60ǂ° front transverse engine wişŸ 84.5 mm bore, 74.2 mm stroke, 9.2 compression ratio, light alloy block, light alloy head, double overhead cam, automatic valve adjustment and four valves per cylinder
      – Premium unleaded fuel
      – Fuel economy EPA highway (l/100km): 8.7
      – Main 59 liter fuel tank
      – Power: 122 kW , 164 HP @ 5,600 rpm; 160 ft lb @ 4,000 rpm

1997 özellikler
      – 1,991 cc 2 liters 4 in-line front transverse engine wişŸ 83 mm bore, 92 mm stroke, 9 compression ratio, cast iron block, light alloy head, double overhead cam, automatic valve adjustment and four valves per cylinder
      – Unleaded fuel
      – Fuel economy EPA highway (l/100km): 7.1
      – Main 59 liter fuel tank
      – Power: 88 kW , 118 HP @ 5,500 rpm; 127 ft lb @ 4,500 rpm

bu durumda 96 araman lazım

piyu
      Anahtar yönetici

esasında tam olarak 95 ve 97’de v6 yokmu emin degilim…

Bodystyles: 2-Dr Hatchback;
      Engines: 2.5L V 6; 2.0L Inline 4;
      Transmissions: 4 Speed Automatic; 5 Speed Manual;
      Drivetrains: Front Wheel Drive;

Memo
      Katılımcı

YA benim USA da bir arkımda vardı. Ford Countur (Bizdeki Mondeo) ile aynı motorlar kullanılıyor. ǖyle ahım şŸahım bir performans v6 larında bile yok ben 1978 Datsun ile çok rahat geçerdim. USA da bile rağbet görmez. TR de çok zorlanabilirsin.

ǖnden çekişŸ (zewksiz) ama ikinci nesil kasaların görünüşŸleri hoşŸ bence. Biraz japon varide denebilir.

Angelus
      Katılımcı

Adanada bizim sokaga atmışŸlar bir tane 1 senedir yatıyo araba .Daha önce gelip geçerken görüyordum aleti Toyota Celica zannettigimden pas vermiyordum.. ǜzerinde V6 turbo makina var… Oldukça makul bir fiyata geliyor alette ,parça, alet edevat ve usta dertlerinden korkuyorum…

NOMAD
      Katılımcı

Amerikada 80 lerde başŸlayan ve 90 lı yılların sonlarına kadar yaşŸanan yaşŸanan japon -amerikan ortaklıkları çok ilginç araçlar ortaya çıkardı.

Ford-Mazda ortak çalışŸmasıyla gelişŸtirilmişŸ bir araç olan probe, mazda motoru ve alt yapısına sahiptir, MX-6 ve mazda 626 çok fazla ortak noktası vardır.

Memo
      Katılımcı

Ya ben yeni kasada Turbo motor bilmiyorum eminmisin turbodan. 93 ten sonrakilerin GT si V6 2.5 lt 93 öncesinin GT si 4 silindir 2.2 turbo ama öle aman aman bir performans yok. Bak walla yok…

Angelus
      Katılımcı
      Memo wrote:
      Ya ben yeni kasada Turbo motor bilmiyorum eminmisin turbodan. 93 ten sonrakilerin GT si V6 2.5 lt 93 öncesinin GT si 4 silindir 2.2 turbo ama öle aman aman bir performans yok. Bak walla yok…

Arabanın yanlarda ve arkasinda turbo yaziyor.. ama bilmiyorum içinde varmi yokmu??

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version