Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Kevin Donovan'in FTS (Dunyada ilk ve tek FTS)
- Bu konu 7 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 18 yıl 3 ay önce
Mustafa YÜKSEL tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
3 Ağustos 2006: 02:49 #676
XLR-VKatılımcıBu arac bildiginiz araclardan degil.Ok bu da modifiyeli bir araba ama bu dunyada tek .Ismi de FTS (Fleetwood Touring Sedan ) .Araba 95 model yilina ait LT1 stok makine ama modifiyeli .
Ben daha fazla konusmayayim siz en iyisi buraya bir clickleyin 😉
Arabanin sahibinide uye oldugum gruptan taniyorum ve kendisine sordum FTS’in tanitimini sitemizde yapabilir miyim dedim ve cok memnun oldu
Bu arada , enteresan bir not ta iletti …Daha once kendi arabasinin resimlerini Ebay de gormus baska birisi poster olarak satiyormus ve digeriyse Avustralya dan bir otomobil klubu kendisiyle kontak kurup, FTS in dergide yayinlanmasi icin izin istemis
USA ya bir gittigimde hem kendisiyle tanismak hemde FTS’i yakindan gormek cok isterim -
5 Ağustos 2006: 00:18 #10679
Mustafa YÜKSELKatılımcılt 1 inside huehueheue sade bi araç olmuş
hoşuma gittiçok iyimiş ya ama bişi eklicem erkek adam cılick lemez basar :p
-
5 Ağustos 2006: 00:23 #10680
XLR-VKatılımcıHa ha bir dahaki sefere oyle yazariz
Ilk bakista cok sade gibi duruyor ama gorunuse de bakmamak gerekir yoksa isin sonunda nal toplamak var yani -
5 Ağustos 2006: 00:25 #10681
Mustafa YÜKSELKatılımcıbenimde o çok hoşuma gitti aslında
böle sade bi sedan yanına gelicek bi civciv aragazı takmicaksın yeşil de uçucaksın rezil olucak gürleme sesinden de korkucak :danılarım depreşti oran sit de bi 325 e 4 kapı impala ile yapmıştık hey gidi günler hey :S
-
5 Ağustos 2006: 00:27 #10682
XLR-VKatılımcıTempest yani seni duyanda 50 yasinda falan sanacak ya ne oyle hey gidi gunler hey falan
-
5 Ağustos 2006: 00:31 #10683
Mustafa YÜKSELKatılımcıözledim gençliğimi 50 olmasada 23 oluyo :S
yaşlanmak istemiyoruuuuuuuuuuuuum
cadillac ı sevdim , genelde ısınamazdım ama hoş
-
5 Ağustos 2006: 00:37 #10684
XLR-VKatılımcıNe guzel iste bak daha 23
Hem akIl yasta degil bastadir (konuyla pek ilgisi yok ama olsun n’pim aklima bu geldi )
Yada soyle diyim S Loren gibi “her yasin belli bir guzelligi vardir” .Bu arada ben her zaman yastan cok fiziki gorunuse onem veririm yani sen istersen 100 yasinda ol eger 50 ve asagisini gosteriyorsan (nasil olur bilmiyorum) no problem .
Bir de nasil AA lar yasini hic gostermez (iyi bakilirsa yani problem bakimindan yeni arac nasil problemsizdir ), AA cida gostermez diyelim -
5 Ağustos 2006: 02:25 #10685
Mustafa YÜKSELKatılımcıevet haklısın aa lar yaş göstermez
görünüş herşedir
her yaşın bir güzelliği vardırben bu yaşımdan memnum imdaaaat zaman dursun bir pazar günü
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.