Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Ferrari Yangina Gelmişşş
- Bu konu 19 yanıt içerir, 13 izleyen vardır ve en son 18 yıl 3 ay önce auyilmaz tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
24 Temmuz 2006: 02:35 #666AngelusKatılımcı
23.07 ctesi aksamı 00:15 civarı bagdat caddesinde yanan ferrari.
-
24 Temmuz 2006: 05:43 #10571SzopenKatılımcı
acaba nie yandı ?
-
24 Temmuz 2006: 08:33 #10572sschevyssKatılımcı
en korktuğum şey Allah korusun
benim arbada yangın söndğrğcğde yok alıyım başı bitane en yakın zamanda -
24 Temmuz 2006: 11:33 #10573NOMADKatılımcı
yangını sondurmeden, plakayı mı sökmüşler? yoksa sıcaktanmı düşmüş? kasko mu? hımmmm ilginç.
-
24 Temmuz 2006: 13:58 #10574XLR-VKatılımcı
Bildigim kadariyla eski Italyan arabalarinda elektrik arizasi cok fazla olur.Yalniz enteresan olan Ferrari gibi bir arabada bunun olmasi yani kalitesi olan bir marka .Belki de arac sahibi aftermarket bir urun baglatti arabaya kotu bir oto elektrikciye ve buda aracin yanmasina sebep olabilir.
-
25 Temmuz 2006: 01:10 #10575hanpowerKatılımcı
motor yanmıs gibi gozukuyor!belkide sigara atmıstır arka koltuğa dusmusdur! 🙄 Allah korusun herkesi boyle tehlikelerden.
-
25 Temmuz 2006: 15:00 #10576Mustafa YÜKSELKatılımcı
araba çalışmamıştır benzin koklatırken yakmıştır kiminse geçmiş olsun diyim herkesin başına gelebilir
-
27 Temmuz 2006: 01:13 #10577piyuAnahtar yönetici
lpg sistemi sorun cıkarmıs olmasın heuehueheuh hani bir turkuz herseyi lpgleriz olayı ))
-
27 Temmuz 2006: 01:15 #10578XLR-VKatılımcı
Daha once akillinin birisi Ferrari ye LPG taktirmis sonra fabrika geri almis diye duymustum ama dogru mu atmasyon mu bilemiyorum .
-
27 Temmuz 2006: 01:21 #10579AngelusKatılımcıXLR-V wrote:Daha once akillinin birisi Ferrari ye LPG taktirmis sonra fabrika geri almis diye duymustum ama dogru mu atmasyon mu bilemiyorum .
Doğru belçikada eleman lpg taktırmaya götürüyor işin içinden çıkamıyorlar ve Ferrari fabrikayı arıyınca elemanlar işe uyanıp gelip arabayı alıyorlar.
-
27 Temmuz 2006: 11:39 #10580Mustafa YÜKSELKatılımcı
ama almaları kolay olmuyo pek adama baya para verip bildiiniz satın alıyolar arabayı euheuehueueheue
ne saygısızlık
-
7 Ağustos 2006: 11:53 #10581erhanerdolKatılımcı
aramızda kalsında bıle bile yakılan bi araba polislere bile yemedi ?? olay sırasında oralardaydık bızım kemaller yakmıs olması lazım herıfler .. satmak istiosan bu rabaları en guzel yol bu )
-
7 Ağustos 2006: 18:31 #10582MemoKatılımcı
Bende bilerek bi ferrari yakıldı diye duydum ama bu o mu diilmi bilmiyorum.
Siz geçen ay Metro City nin önünde yanan RR Vogue duydunuz mu? Alet 0 alınmış bir kaç binde birden yanmaya başlamış. Su an Borusan da ancak araç Grey Market olduğu için Borusan Bana ne Kardeşim demiş. Heralde uluslar arası hukukla mı çözülücek ne yapılıcaksa artık. Yani o kadar Corvetteler gelio gray market bereket bi sıkıntı yok. Sahi nasıl toparlanıyor garanti mevzuları bilen varmı???
-
7 Ağustos 2006: 21:24 #10583XLR-VKatılımcı
Eger aracta uluslararasi garanti varsa yani uretici firmanin , o zaman Borusan bana ne dese bile uretici firma bunun sartlarini yerine getirmek zorundadir …Yani Borusan firmasi burada hakli ama sayet arac onlardan alinsa ve garanti suresi icinde boyle bir sey olsa Borusan pek tabii ki distributor oldugu icin gerekeni yapmak durumunda .
Zaten , Borusan cikisli olmayan RR lar 2. elde cok daha fazla deger kaybetmekte …
Mesela , Rolex’in TR distiributoru OTAP tir ama butun Rolex lerde uluslararasi garanti vardir ama arabalarda bilgidim kadar boyle bir sey cok az sadece sinirli markalarda var -
8 Ağustos 2006: 03:23 #10584-aLicaN-Katılımcı
ya böyle böyle güzelim arabalar gidiyor düşünün arkadaşlkar daha ne arabalar yanark gitmiştir bizim başımızada gelmiş tabii ben ozamanlar portakalda vitamindim 56 chevymiz toplamak üzere kaportacıya çekiliyor sabah bi geliyorlar 56nın yanmış hali karşılarında durunca gayet dygusal anlar yaşanıyor…
-
8 Ağustos 2006: 03:43 #10585AYBARSKatılımcı
Çzüldüm ben şimdi 😥 .Hemde 355.Çok severim ben bu makinayı.
AYbars -
13 Ağustos 2006: 01:57 #10586auyilmazKatılımcıXLR-V wrote:Bildigim kadariyla eski Italyan arabalarinda elektrik arizasi cok fazla olur.Yalniz enteresan olan Ferrari gibi bir arabada bunun olmasi yani kalitesi olan bir marka .Belki de arac sahibi aftermarket bir urun baglatti arabaya kotu bir oto elektrikciye ve buda aracin yanmasina sebep olabilir.
Ustad F355’te cikan sorunlara ben daha hicbir otomobilde rastlamadim. Cok sacma sapan sorunlar cikartiyor. Maalesef inanmak istenilmesede boyle… Ama Ferraride begendigim modellerdendir kendisi, her ne kadar haftada bir sorun cikartsada…
Fotografa gelince, bazen yakmak en iyi cozum…
-
13 Ağustos 2006: 02:15 #10587XLR-VKatılımcı
Cok enteresan .Evet ilk ciktiginda bende cok begeniyordum ama benim en favori modelim olmadi hic bir zaman .
Aracin yakilmasi ise igrenc otesi bir sey bana sorarsan forum adabi ve siz arkadaslara ayip olmasin diye daha fazla yazmiycam bu “kumpas” ile ilgili . -
14 Ağustos 2006: 11:57 #10588MemoKatılımcı
Sigorta Sektörü bu göreceli olarak eski ama luks otolardan illlallah dedi resmen.
Milettin 10 senelik arabada 80-100 bin eurosu yatıyor satılmıyor araba sonra bi hasar geliyor çaycı tipli bir herif arabayla takla atıyor ve ya uçuruma uçuyor. Geneldede işe yeni alınmış şöför deniliyor bunlara sonra sonra araba perte çıkıyor müşteriye para ödeniyor.
Yakılmada nasıl para talep eder ondan emin değilim ama…. Mekanik ağrıza kasko kapsamında olmaz. Bilerek yakma nedeni ne olur bilmem..
-
14 Ağustos 2006: 21:40 #10589auyilmazKatılımcı
Ise yeni alinmis bir sofor bulunamadigindan…
Ben pek birsey diyemiyorum bu olaylara, arabinin turunu tuketiyorlar tek olan o, madem satacaksin, almayacaksin o arabayi! Ciddi sekilde temiz yuruyen bir otomobilide bu yolla perte yolluyorlar cok sagolsunlar… Ben bu adamlara zaten diyecek soz bulamiyorum, saydirasim geliyor icimden de neyse…
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.