Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) Kiralık amerikan aranıyor

11 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      piyu
      Anahtar yönetici

ArkadaşŸlar bir reklam çekimi için klasik üstü açık amerikan aranıyormuşŸ. Mavi-Lacivert renklerinde…

ilginiyorsanız handan@212production.com adresinden irtibata geçebilirsiniz. Ulasamıyorsanız bende irtibat cep telefonu da var…

firrebird
      Katılımcı

ǜstü kapalı bordo Nova versek olur mu acaba, kabul ederler mi? :)

Doğan, abi aklında olsun; ben de düşŸünüyorum kiraya vermeyi benim çocuğu.. ama bu kiralama işŸlerinde racon nasıl işŸliyo pek bilgim yok

acmecamaro
      Katılımcı

kiralama islerinde racon soyle:) arabani iraya veriyorsun, aldigin para ile arabanin on takimina ve dosemesine verilen zarari onariyorsun :)

saka degil, mesela wanted cikolata reklamindaki camaro benim arkadasimin arabasi, ontakimi bitirdiler..ve iceriye kamera takmak izin klips gibi bisey kullanmislar dosemede de ufak biseyler oldu…eger sakin sakin bir yerde 10 dakika gorunecekse az para alirsin…cok gorunurse de susuz sabunsuz kullanirlar arabani…

firrebird
      Katılımcı
      acmecamaro wrote:
      kiralama islerinde racon soyle:) arabani iraya veriyorsun, aldigin para ile arabanin on takimina ve dosemesine verilen zarari onariyorsun :)

saka degil, mesela wanted cikolata reklamindaki camaro benim arkadasimin arabasi, ontakimi bitirdiler..ve iceriye kamera takmak izin klips gibi bisey kullanmislar dosemede de ufak biseyler oldu…eger sakin sakin bir yerde 10 dakika gorunecekse az para alirsin…cok gorunurse de susuz sabunsuz kullanirlar arabani…

evet abi, benim korkum da o; kiraladıktan sonra bide arabanın orasından burasından abuk sabuk arızalar çıkarsa hiç gerek yok yani.. biz araba daha iyi olsun diye uğraşŸıyoruz, harcadığımız emek&vakit&para vs iki tane klipçinin elinde heba olcaksa bu kiralama işŸi anlamsız olur.
      kiralama öncesinde sıkı bi anlaşŸma yapmak, adamlara sıkı sıkı tembihlemek lazım anlaşŸılan

Angelus
      Katılımcı
      firrebird wrote:
      acmecamaro wrote:

evet abi, benim korkum da o; kiraladıktan sonra bide arabanın orasından burasından abuk sabuk arızalar çıkarsa hiç gerek yok yani.. biz araba daha iyi olsun diye uğraşŸıyoruz, harcadığımız emek&vakitǂ¶ vs iki tane klipçinin elinde heba olcaksa bu kiralama işŸi anlamsız olur.
      kiralama öncesinde sıkı bi anlaşŸma yapmak, adamlara sıkı sıkı tembihlemek lazım anlaşŸılan

BoşŸver sen kirayı falan ilk önce ön sol tekeri bir düzelttir bak araba sağa çeker sonra :)

firrebird
      Katılımcı
      Angelus wrote:
      BoşŸver sen kirayı falan ilk önce ön sol tekeri bir düzelttir bak araba sağa çeker sonra :)

yawww eğri felan diil benim ne sağ tekerim ne sol tekerim, alla alla yaawww :)

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

eğridir eğridir :D

düzeltmek gerek eğri değilse kuyruğu yamktur nihohohoh

kardeşŸ o mecaz hani ehliyet alınınca ıslatılır ya o hesap

firrebird
      Katılımcı
      TemPest wrote:
      eğridir eğridir :D

düzeltmek gerek eğri değilse kuyruğu yamktur nihohohoh

kardeşŸ o mecaz hani ehliyet alınınca ıslatılır ya o hesap

hahaha, biliyom kardeşŸ biliyom :D
      ee ıslatcaz artık en kısa zamanda, ıslatalım da benim jant bi düzelsin hele :D 8)

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

şŸu ankarada olmam bu muhabbetlere büyük engel hele rakı balık organizasyonlarna katılamamak :'(

şŸu glüp olayı olsa aslında motorcular gibi doğa gezisi yaosak iki gün lük falan hoşŸ olur

Angelus
      Katılımcı

Off offff…… akalım doğaya börtü böceğe….. Mikrokosmosa hoşŸgeldin :)

firrebird
      Katılımcı

aslında her ne kadar biz de istanbul’da olsak da organize olmak baya zor oluyo, hele ki işŸ-güç yada başŸka bir nedenden dolayı yoğunluğun varsa..
      mesela en son ki rakı-balık organizasyonunun üstünden rahat bi 3 ay geçti sanırım..

organize olabildekten sonra gerisi kolay, sen kendini istanbul’a atabil yeter ki ;) kalma yerini falan sorun etme, ayarlarız bi şŸekilde ;)

TemPest wrote:
      şŸu ankarada olmam bu muhabbetlere büyük engel hele rakı balık organizasyonlarna katılamamak :'(

şŸu glüp olayı olsa aslında motorcular gibi doğa gezisi yaosak iki gün lük falan hoşŸ olur

firrebird
      Katılımcı
      Angelus wrote:
      Off offff…… akalım doğaya börtü böceğe….. Mikrokosmosa hoşŸgeldin :)

akalım abi akalım, böle piknik felan açık hava bol gıda hesabııı 😉
      ama sen konserlerden başŸını kaldıramıyosun ki :P :D

11 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.