Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Kiralık amerikan aranıyor
- Bu konu 11 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 18 yıl 4 ay önce firrebird tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
23 Haziran 2006: 02:39 #634piyuAnahtar yönetici
Arkadaşlar bir reklam çekimi için klasik üstü açık amerikan aranıyormuş. Mavi-Lacivert renklerinde…
ilginiyorsanız handan@212production.com adresinden irtibata geçebilirsiniz. Ulasamıyorsanız bende irtibat cep telefonu da var…
-
23 Haziran 2006: 13:11 #10288firrebirdKatılımcı
Çstü kapalı bordo Nova versek olur mu acaba, kabul ederler mi?
Doğan, abi aklında olsun; ben de düşünüyorum kiraya vermeyi benim çocuğu.. ama bu kiralama işlerinde racon nasıl işliyo pek bilgim yok
-
23 Haziran 2006: 14:58 #10289acmecamaroKatılımcı
kiralama islerinde racon soyle:) arabani iraya veriyorsun, aldigin para ile arabanin on takimina ve dosemesine verilen zarari onariyorsun
saka degil, mesela wanted cikolata reklamindaki camaro benim arkadasimin arabasi, ontakimi bitirdiler..ve iceriye kamera takmak izin klips gibi bisey kullanmislar dosemede de ufak biseyler oldu…eger sakin sakin bir yerde 10 dakika gorunecekse az para alirsin…cok gorunurse de susuz sabunsuz kullanirlar arabani…
-
24 Haziran 2006: 18:13 #10290firrebirdKatılımcıacmecamaro wrote:kiralama islerinde racon soyle:) arabani iraya veriyorsun, aldigin para ile arabanin on takimina ve dosemesine verilen zarari onariyorsun
saka degil, mesela wanted cikolata reklamindaki camaro benim arkadasimin arabasi, ontakimi bitirdiler..ve iceriye kamera takmak izin klips gibi bisey kullanmislar dosemede de ufak biseyler oldu…eger sakin sakin bir yerde 10 dakika gorunecekse az para alirsin…cok gorunurse de susuz sabunsuz kullanirlar arabani…
evet abi, benim korkum da o; kiraladıktan sonra bide arabanın orasından burasından abuk sabuk arızalar çıkarsa hiç gerek yok yani.. biz araba daha iyi olsun diye uğraşıyoruz, harcadığımız emek&vakit¶ vs iki tane klipçinin elinde heba olcaksa bu kiralama işi anlamsız olur.
kiralama öncesinde sıkı bi anlaşma yapmak, adamlara sıkı sıkı tembihlemek lazım anlaşılan -
25 Haziran 2006: 00:55 #10291AngelusKatılımcıfirrebird wrote:acmecamaro wrote:kiralama islerinde racon soyle:) arabani iraya veriyorsun, aldigin para ile arabanin on takimina ve dosemesine verilen zarari onariyorsun
evet abi, benim korkum da o; kiraladıktan sonra bide arabanın orasından burasından abuk sabuk arızalar çıkarsa hiç gerek yok yani.. biz araba daha iyi olsun diye uğraşıyoruz, harcadığımız emek&vakitǶ vs iki tane klipçinin elinde heba olcaksa bu kiralama işi anlamsız olur.
kiralama öncesinde sıkı bi anlaşma yapmak, adamlara sıkı sıkı tembihlemek lazım anlaşılanBoşver sen kirayı falan ilk önce ön sol tekeri bir düzelttir bak araba sağa çeker sonra
-
26 Haziran 2006: 13:05 #10292firrebirdKatılımcıAngelus wrote:Boşver sen kirayı falan ilk önce ön sol tekeri bir düzelttir bak araba sağa çeker sonra
yawww eğri felan diil benim ne sağ tekerim ne sol tekerim, alla alla yaawww
-
26 Haziran 2006: 13:45 #10293Mustafa YÜKSELKatılımcı
eğridir eğridir
düzeltmek gerek eğri değilse kuyruğu yamktur nihohohoh
kardeş o mecaz hani ehliyet alınınca ıslatılır ya o hesap
-
26 Haziran 2006: 14:19 #10294firrebirdKatılımcıTemPest wrote:eğridir eğridir
düzeltmek gerek eğri değilse kuyruğu yamktur nihohohoh
kardeş o mecaz hani ehliyet alınınca ıslatılır ya o hesap
hahaha, biliyom kardeş biliyom
ee ıslatcaz artık en kısa zamanda, ıslatalım da benim jant bi düzelsin hele -
27 Haziran 2006: 02:01 #10295Mustafa YÜKSELKatılımcı
şu ankarada olmam bu muhabbetlere büyük engel hele rakı balık organizasyonlarna katılamamak :'(
şu glüp olayı olsa aslında motorcular gibi doğa gezisi yaosak iki gün lük falan hoş olur
-
27 Haziran 2006: 02:43 #10296AngelusKatılımcı
Off offff…… akalım doğaya börtü böceğe….. Mikrokosmosa hoşgeldin
-
1 Temmuz 2006: 21:35 #10297firrebirdKatılımcı
aslında her ne kadar biz de istanbul’da olsak da organize olmak baya zor oluyo, hele ki iş-güç yada başka bir nedenden dolayı yoğunluğun varsa..
mesela en son ki rakı-balık organizasyonunun üstünden rahat bi 3 ay geçti sanırım..organize olabildekten sonra gerisi kolay, sen kendini istanbul’a atabil yeter ki kalma yerini falan sorun etme, ayarlarız bi şekilde
TemPest wrote:şu ankarada olmam bu muhabbetlere büyük engel hele rakı balık organizasyonlarna katılamamak :'(şu glüp olayı olsa aslında motorcular gibi doğa gezisi yaosak iki gün lük falan hoş olur
-
1 Temmuz 2006: 21:37 #10298firrebirdKatılımcıAngelus wrote:Off offff…… akalım doğaya börtü böceğe….. Mikrokosmosa hoşgeldin
akalım abi akalım, böle piknik felan açık hava bol gıda hesabııı 😉
ama sen konserlerden başını kaldıramıyosun ki
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.