Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) anti system of a down sitesi, mutlaka okuyun….

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      acmecamaro
      Katılımcı

http://www.anti-soad.org/index.php

system of a down grubunun ermeni grubu oldugunu, (ermeni olmalarinda sakinca yok) ve sozde soykirim ile ilgili saki sozleri oldugunu, Turkiye ve turklere hakaret eden bir grup oldugunu biliyormuydunuz?
      Zaten sevmezdim ibneleri iyice kil oladum simdi…

Angelus
      Katılımcı

Sevmem zaten s.o.a.d. ‘ı. ılginç olan adamlar her türlü kanalı dertlerini anlatmak için kullanırken ve başŸarılı olurken bizim ipnelerde tuzu tuzu veya züpiirstar diyip uyuyolar. ..

acmecamaro
      Katılımcı

eksi sozluge yazmislar, sozluktekilerin de yaris banane modunda, yada fasist suclamalari yapmislar.

Ben bu gun bunu farkettim ki aptal yarismalarla, dizilerle gencligi koyun haline getirmisler… milletine kufreden grubu savunan adamlar var yahu…

Angelus
      Katılımcı

Maalesef öyle. Millette büyük bir vurdumduymazlık ve aman bana necilik var. Tabi bu birdenbire olmadı zamanla ufak ufak aşŸılanıp koyun moduna getirildi halk.. .Maalesef Eylul 80 sonrası politikalar. ıhtilalci bir general eğer bir universitede alkışŸlanıyorsa bu olay bitmişŸ demektir…..

acmecamaro
      Katılımcı

Gerci 80de ihtilal olmasaydi ne olacakti? hatirliyorum hergun insanlar oluyordu, kahveler bombalaniyordu, gece sokaga cikma yasagi vardi vs….

onemli olan bu ortami kimler neden hazirladi? bu gun neler oluyor?

80 oncesi donemde insanlarin cani o kadar yandi ki anne babalar cocuklarina etliye sutluye karismamayi tembih eder oldu, hakkini aramak fikrini beyan etmek yerine orta yolun yolcusu ol da arada kayna politikasi, bu tayyipcilerde, kurtler de bu yuzden azdi bu kadar… ortalama Turk insani notralize oldukca meydan bunlara kaldi…

Chevy_Killer_89
      Katılımcı

Bu yuzden bu lanet grubu sevmiyorum ve dinlemiyorum….

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

bende ilk tanıdıımdan beri kınıyorm bu grubu kınnnnnnnnnnnnnnn

anti soap çıym

emrekaan
      Katılımcı

ben bunu 3-4 aydır biliyordum.. <ama işŸte elalem sırf müzii için dinlio.. ben elli kere söyledim ama dinleyen kiim..

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.