Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › 14 Temmuz W.A.S.P. konseri
- Bu konu 34 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 18 yıl 2 ay önce
Angelus tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
8 Haziran 2006: 14:18 #623
AngelusKatılımcıHep beraber oradayız… Cümle cemaat bekleriz..
Tüm zamanların en görkemli frontman’lerinden biri olan Blackie Lawless’ın grubu, Heavy Metal tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olan Amerikalı grup W.A.S.P.; 22 yıllık kariyeri dahilinde ilk defa Türkiye’ye geliyor.
W.A.S.P. ile birlikte o gün sahne alacak ve ismi henüz açıklanmamış olan bir büyük grup daha var…
Çlkemizden ise Taylan Ayık bu organizasyonda ön grup olarak sahne alacak.
Toybox Productions tarafından organize edilecek olan konser 14 Temmuz 2006 tarihinde ıstanbul Maslak’taki Refresh The Venue’de gerçekleşecek.
-
8 Haziran 2006: 15:26 #10133
Mustafa YÜKSELKatılımcıgidelim gidelim gidelim
ama bi ihtimal o tarihe istifa etmemis olabilirim
-
8 Haziran 2006: 23:47 #10134
Knife-PartyKatılımcıEvet bencede bu organizasyonu vakti olanlar kaçırmasın W.A.S.P gerçekten efsanedir..
-
9 Haziran 2006: 00:13 #10135
Mustafa YÜKSELKatılımcıhem efsanedir hem bidaha gelmezler
yarın çacuun baba kimleri dinliyodun sen dedi misal sende söledin sonra bu çocuk konserine gittinmi dicek yok diceksin neden gelmedimi tr ye dicek geldi diceksin neden gitmedin diicek ağlicaksın
-
9 Haziran 2006: 14:29 #10136
auyilmazKatılımcı“Param yoktu cocuum gidemedik, senin gibi Amerikanimi he deyince toplayamiyorduk.” dersin, lafi gomersin.
Efsane bir gruba benziyorda, ben daha once hic dinlemedim desem kizmazsiniz sanirim…
-
9 Haziran 2006: 18:34 #10137
Mustafa YÜKSELKatılımcıne kızcaz yav bende çok dinlemem zaten
-
9 Haziran 2006: 18:43 #10138
AngelusKatılımcıBlackie Lawless dinlenmez zaten dinletir.
-
9 Haziran 2006: 19:58 #10139
Mustafa YÜKSELKatılımcıyav bu sıralar iisi grupları getiriyolar
sanırım yakında acdc motörhead veeeee priest gelcek
-
10 Haziran 2006: 14:37 #10140
Chevy_Killer_89KatılımcıLimp Bizkit ve Red Hot Chili Pappers hiç fena olmaz…
10 Haziran 2006: 16:07 #10141
ebrar36Katılımcı40 yaşını geçtim ama hala bu müzikten geçemedim……
-
10 Haziran 2006: 20:06 #10142
ConnKatılımcıGeçen yıl Manowar’a gitmeyeniniz var mı?
-
11 Haziran 2006: 00:54 #10143
piyuAnahtar yöneticimanowar halen hiç sıkılmadan tüm şarkılarını tekrar tekrar dinlediğim ve neredeyse tum sözlerini eksiksiz bildigim bir grup olmasına ragmen konserlerin maalesef hicbirine gitmedim/gidemedim… neden bilemiyorum…
kim ne amaclı dinliyor bilemiyorum ama manowar dinlediğimde yaptığım işe inanılmaz konsantre olabiliyorum… ış bittiğinde geçen zamanın nasıl gectigini, bu kadar cok isi bu kadar kısa zamanda nasıl yapabildigime kendi kendime bile şaşıyorum…
-
11 Haziran 2006: 02:59 #10144
ConnKatılımcıAl benden de o kadar. ılk kez 87’de yaktım balatayı Manowar’la… Yakış o yakış. Bu sanırım AA hastalığı gibi bir şey. (Broşers of true metal, proud and standing tall)
“Şimdiki gençlik” ne dinliyor acaba?
-
11 Haziran 2006: 03:01 #10145
AngelusKatılımcıConn wrote:Al benden de o kadar. ılk kez 87’de yaktım balatayı Manowar’la… Yakış o yakış. Bu sanırım AA hastalığı gibi bir şey. (Broşers of true metal, proud and standing tall)“Şimdiki gençlik” ne dinliyor acaba?
Bir Guyana ve Bridge of Deaş yeter… Artar bile ….
-
11 Haziran 2006: 03:14 #10146
auyilmazKatılımcıAcik soyleyeyim Manowar dinliyorum.
Zaten herkes fikrini belirtmis, adamlarda yapiyor yani…Simdiki genclik acayip seyler dinliyor!
Ben eskilerden vazgecemedim, nereden bulur bulur eskileri dinlerim.Aslinda kendime bir muzik formu mu desem, kalibi mi desem, yani kendimi koyabilecegim bir muzik sekli bulamadim, guzel geleni defalarca dinliyorum.
-
11 Haziran 2006: 08:05 #10147
Tümer ARCANKatılımcışimdiki gençlik olarak sayılırmıyım bilmem ama 22 yaşıma yeni bastım.deep purple, queen, frank sinatra,(nasıl yazıldığını tam bilmiyorum)
whitney housten, bazen elvis. ama her tür. mesela müzeyyen senar, zeki müren, güsel olan herşey.türe bakmam sevdiğimi dinlerim. ama genellemeye pek uygun değilim müzik konusunda. 😉 (şimdiki gençlik açısından yani) türk pop ta yeni çıkan yeni olan hemen hemen hiç bi şarkıyı dinlemem.çünki gereksiz.(eskici değilim o kadar da ama kalite yüzde 99.9 unda sıfır. king tv sağolsun içine etti türk pop müziğinin neyse şu an da child in time dinliyorum sabahın 6 sında. hehehe 😆 -
12 Haziran 2006: 00:59 #10148
Mustafa YÜKSELKatılımcıben manowar konserine param olmadıı için gidemedim
-
12 Haziran 2006: 01:51 #10149
acmecamaroKatılımcıBen de hep yaslandigim icin gidemiyorum bu konserlere…
Bizim zamanimizda orijinal album bile bulunmazdi, plakci kasetci dukkanlari vardi, yeni cikan albumler camda listede yazardi, yada sansliysan metal hammer yada kerrang bulurdun bi yerden, oradan plagi gelmis olanlari bulup plakcidan kaset alip siparis ile kayit ettirirdin, bazen bi hafta beklenirdi kaset icin… sonra 90lik kasetler cikti hele hele tdk basf vs. markalar super karizma yapardi hey gidi gunlerSimdi hersey elimizin altinda ama eski hevesler yok artik, yaslandik…
-
12 Haziran 2006: 18:08 #10150
Mustafa YÜKSELKatılımcıacmecamaro gel bi eskilerden kim akldı yapalım
bekliyorm konsere işten kaçabilirsem ben gitcem kafaya koydum -
12 Haziran 2006: 19:40 #10151
auyilmazKatılımcıKim kalmis eskilerden?
Bende geleyim su konsere, kulagimin pasi silinsin… Once hanimefendiden izin koparmak lazim.acmecamaro’ya hak veriyorum, hersey elimizin altinda ama eski heyecani yakalayamiyoruz artik, bizden gecmis be…
-
12 Haziran 2006: 20:00 #10152
AngelusKatılımcı Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için -Dartanyan… -
13 Haziran 2006: 00:04 #10153
Mustafa YÜKSELKatılımcıevet arkadaşalar hadi hadi
bakın insanlar yürümekten sıkılır çoğu zaman ama arkadaşlarıyla saatlerce yürüyebilirler
-
13 Haziran 2006: 01:14 #10154
acmecamaroKatılımcıway be nasil gaza geldim simdi
love machine miydi bu heriflerin guzel bir sarkisi vardi…. -
13 Haziran 2006: 01:37 #10155
auyilmazKatılımcıTemPest tamamdir, acmecamaro’yu gaza getirdik, bunu basardiysak gerisi kesin gelir!
Bu gazla simdi nitro/su karisiminda kullanilacak switchin kac psi degerinde baslamasi gerektiginide bulur!Hatta hatta usendigi boru bukme, dondurme olayina bile girebilir…
Evet dogru tahmin love machine…
Lady, have you known me,
The perfect L.O.V.E. Machine?
There goes (Virgo’s?) my Leo’s rising,
Venus make me King!
That chain of broken hearts,
They all belong to me!
Magic runs şrough my fingers,
One touch you’ll see!
…………… -
13 Haziran 2006: 12:57 #10156
Mustafa YÜKSELKatılımcıarkadaşlar geriye benim cumaya izin alıp ucuz ulaşım yolu falan bulmam gerek
bide kalacak yer sıkıntım var tabii
-
13 Haziran 2006: 16:25 #10157
auyilmazKatılımcıKocaeli’ne gelirim dersen misafirim olursun.
-
13 Haziran 2006: 23:19 #10158
Mustafa YÜKSELKatılımcıyav ben istanbula zor gidicem gidersem
hiç biyer bulamazsam arkın ablası var onda kalırım emniyet lojmanları levent teki konser alanına yakınmı?
-
15 Haziran 2006: 15:35 #10159
AngelusKatılımcıYakın yakın .. 15-20 dk dolmusla maksimum
-
16 Haziran 2006: 00:48 #10160
Mustafa YÜKSELKatılımcıoh oh iyi
ana aklma geldi okadar amerikanınız var dolmuşla yolluyosunuz
-
16 Haziran 2006: 02:19 #10161
AngelusKatılımcıAmerikanla 3-5 dk
-
17 Haziran 2006: 20:34 #10162
DeSerTKatılımcıBizden geçti ayağını geçin bi kere. Bunu derseniz zaten geçmiş olsun size. 60 yaşınıza geldiğinizde de kollarınızda dövmeleriniz , altınızda amerikanınız , rock konserlerinde sürttüğünüzü görmek dileğiyle…
-
17 Haziran 2006: 21:58 #10163
AngelusKatılımcıBilet Fiyatları
90 YTL VIP – SAHNE ÇNÇ (Sınırlı Sayıda)
50 YTL NORMAL BıLET – Tam
40 YTL NORMAL BıLET – Çğrenci (Sınırlı Sayıda)
Kapı: 55 YTL Normal Bilet
( Aldığım bilgilere göre headliner’i W.A.S.P.’ın TWISTED SISTER (I wanna Rock!!!) veya SEBASTIAN BACH… )DünyaÇ¢â¬â¢nın en önemli ve saygın Heavy Metal topluluklarından W.A.S.P., sürpriz co-headliner ve öngruplar ile birlikte ilk defa TürkiyeÇ¢â¬â¢de.
( http://www.liveinistanbul.com )1982 yılında kurulan, bugüne kadar 15 albüme imza atan ve dünyaÇ¢â¬â¢nın birçok ülkesinde kapalı gişe konserler veren efsane topluluk, Blackie Lawless önderliğinde yoluna devam ediyor.
Vokal ve gitarda Blackie Lawless, solo gitarda Doug Blair, bas gitarda Mike Duda ve davulda Mike DupkeÇ¢â¬â¢den oluşan kadro, unutulmaz sahne şovları ve klasikleşen şarkılarıyla Avrupa turnesi kapsamaında bu sefer TürkiyeÇ¢â¬â¢deki hayranlarıyla buluşacak.
Grup müzik yaşantısı boyunca I Wanna Be Somebody, Blind in Texas, Wild Child ve Animal gibi birçok hite imza attı. Grubun frontmanÇ¢â¬â¢i Blackie LawlessÇ¢â¬â¢ın yarattığı teatral sahne şovları grubun en büyük özelliği.
Birçok müzik otoritesi tarafından sahne şovu olayını yaratan insan olarak gösterilen Blackie Lawless hala ilk günkü gibi. TürkiyeÇ¢â¬â¢de belki de şimdiye kadar hiç yaşanmamış bir konser tecrübesi olacak.
Bugüne kadar Monsters Of Rock, Donington gibi kült festivallerde çıkan; Metallica, Iron Maiden, Black Sabbaş, Bon Jovi gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşmış bir isimle aynı atmosferi solumak ve onun hayal dünyasında yolculuğa çıkmak herkes için büyük ve değişik bir deneyim olacak.
-
18 Haziran 2006: 04:03 #10164
piyuAnahtar yöneticiSebastian Bach Skid Row’un solist’i dimi???
bak onlarında asmıs 4-5 sarkısı vardır bayılırım…
-
18 Haziran 2006: 17:19 #10165
AngelusKatılımcıpiyu wrote:Sebastian Bach Skid Row’un solist’i dimi???bak onlarında asmıs 4-5 sarkısı vardır bayılırım…
Evet o sebastian bach skid row soliti.. daha önce 2 defa geldi…Bir daha gelecek galiba…
-
5 Eylül 2006: 01:11 #10166
AngelusKatılımcıKonser ertelenmişti Blackie’nin rahatsızlığından ötürü… 10 Eylul pazar Maslak venue’de
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.