Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Ruhsatta saklı komedi
- Bu konu 23 yanıt içerir, 13 izleyen vardır ve en son 18 yıl 2 ay önce auyilmaz tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
3 Haziran 2006: 03:08 #614NOMADKatılımcı
Birçok aracın isminin ruhsatta hatalı yazıldığını görmüştüm bunlar unutulmuş bir harf hatası yada yerlerinin karışması olurdu ama en çok dumur eden 2 sini yazmak istedim, sizlerinde rastladığınız varsa yazın hep beraber gülelim.
KAMARA = CAMARO
CAVANNE SPOR = CHEVELLE -
3 Haziran 2006: 03:17 #9834XLR-VKatılımcı
Jaguar= jafuar
-
3 Haziran 2006: 05:07 #9835SzopenKatılımcı
2300cc
3500cc vb.
hehehe -
3 Haziran 2006: 10:19 #9836AnonimZiyaretçi
Bence Amerikandan anlamayanlar hergördükleri AA ya ŞAVROLE diyorlar onlar için hepsi aynı
-
3 Haziran 2006: 12:06 #9837ozzKatılımcı
bide mutlaka %90nın amcaoglunda bu mıztennklerden vardır 😆 😆
-
3 Haziran 2006: 22:44 #9838Mustafa YÜKSELKatılımcı
ehuehueheu
harbiden amca yada amca oğlunda oluyo hep valla bizim eve gelen misafirler bile diyodu…
-
4 Haziran 2006: 01:11 #9839XLR-VKatılımcı
Chevrolet, AA deyince genelde insanlarin aklina gelen bir marka aslinda Ford hatirlamasi dsha kolay ama niye bilmiyorum Chevrolet bilinen bir marka .
Size komik bir sey anlatayim (sadece Chevy’nin degil baska bir markanin da hemen hemen ayni seyi yasadigini anlatmak icin) .Dayim gectigimiz hafta son model VW almis .(Ben daha arabayi gormedim )
Bunu duyunca merak ettim sordum ne marka falan diye ama az cok da tahmin yurutmeye calisiyorum .En sonunda kamplumbaga arabasi varya hani ondan dediler
Abi bie gulmek tutttu anlatamam ama caktim tabii durumu yani tahmin ettigim gibi Passat mis araba .Ya hala VW yi kaplumabagadan ibaret zannedenler oluyor demek ki tipki her AA yi veya AA zannetiklerini bu Chevrolet dedikleri gibi .
Ama bu Chevy ok ama ne modeli desen canim Chevrotlet ya bildik derler birak Caprice Classic,Impala hatta Corvette ti -
4 Haziran 2006: 01:52 #9840AngelusKatılımcı
Kaplumbaga modeli vw nin bence ürettiği en iyi arabası…. özel amaçlar için üretilmiş ,hitler halk arabası yapın demiş halk için… suda ve karada yürüyen bir arabada yapın ordu için demiş yapmış alman müendis kızanlar…. Chevy neyse amerikan diince, kaplumbagada odur benim Almanlar için.. Merso falan traş … haa BMW nin motorları beğenirim yandan sepetli …SS ler için olan o ayrı..Yoksa BMW komple traşş…
-
4 Haziran 2006: 02:07 #9841XLR-VKatılımcı
Mercedes-Benz’i severim hatta keske AA olsaydi dedigim tek markadir gerci gectigimiz aylarda Mercedes Alman mi ,Amerikan mi diye bir baslik ta vardi .Her neyse evet haklsin BMW sadece overrated bir marka hele yeni modelleri ,I-Drive falan hikaye .
-
4 Haziran 2006: 02:16 #9842AngelusKatılımcı
BMW diince aklima gelen tek model….
Buda VW Kurbaga kaplumbagadan sonra …pek bir naturalistmişt canım bu vw nin mühendisleri 2. dünya savaşında.
“Kubie”, a 1944 Kubelwagen
-
4 Haziran 2006: 02:28 #9843AngelusKatılımcı
3 çeşit onurlu BMW daha…
Gerisi Traş BMW için…
Mercedes Benz e gelince maalesef hala tarzını bulamamış bir markadır.. Kime, nasıl ve niye hitap ettiğini.. Bir bakmışşın arap şeyhine,Türk müteahhite,Bulgar hırsıza….. Karaktersiz… Karakter olarak VW onu 25 kat sollamıştır… Zaten marka oluşunda hayır yoktur mersonun……
Mersomu,Jaguarmi desen Saab derim.. Çtesi yok…
-
4 Haziran 2006: 05:48 #9844SzopenKatılımcıXLR-V wrote:Mercedes-Benz’i severim hatta keske AA olsaydi dedigim tek markadir gerci gectigimiz aylarda Mercedes Alman mi ,Amerikan mi diye bir baslik ta vardi .Her neyse evet haklsin BMW sadece overrated bir marka hele yeni modelleri ,I-Drive falan hikaye .
Mercedes bende çok seviyorum, hatta amerikanları 70’e kadar severim, 70 den sonra merso. “0” araba alacak olsam Mercedes alırdım.
-
4 Haziran 2006: 13:20 #9845piyuAnahtar yönetici
hakan gecen hafta bahariye’de gordum bmw yanda sepet… amcada pis kıyafet uzun sac sakal motor les gibi duruyordu ama acayip karizmaydı…
bu kadar ilgileniyorsan tanıyorsundur belki de…
-
4 Haziran 2006: 23:57 #9846acmecamaroKatılımcı
wayy fuhrerimizin ekipmanlari heil
-
5 Haziran 2006: 02:41 #9847AngelusKatılımcıacmecamaro wrote:wayy fuhrerimizin ekipmanlari heil
Hadi canım sendemi nasyonel sosyalistsin Gamalı yıldız hesabı
-
6 Haziran 2006: 01:22 #9848redcj576Katılımcı
CJ5,CJ7 yerine
CC5,CC7 deli oluorum
-
6 Haziran 2006: 11:14 #9849Mustafa YÜKSELKatılımcı
cc de güzelmiş kupe kabriyolet
-
10 Haziran 2006: 21:33 #9850Tümer ARCANKatılımcı
arkadaşlar bmw motorları görünce paylaşmak istedim.bizim lise yıllarıydı. ortaokuluda beraber okuduğumuz bi arkadaş vardı efe diye.lisede adama russian derdik. hepimizin lakapları vardı. gururla söylemeliyim ki banada americana derlerdi.rengim heryerde aynı. neyse bu eleman çok kral bi arkadaş. harbiden altın kalpli. ama tipi görsen terrorist dersin. aynı da ruslara benziyodu zaten. üçgen vücut pis bi surat.anlatılmaz bi tip. 😆 bide o tipten bi espriler çıkardı ki espriye değil de bu tipten nasıl espri çıkar diye gülerdik hep. neyse uzattım. eleman o zamanlar rus motorları topluyodu mahallede. bende arada yardıma giderdim. kocamustafapaşa da bi küçük dükkan kiralamışlardı orada bi ije topladı. harleyinb yandan yemişi oldu motor.sonra biz aynı üni yi okumaya başladık.(ilginçtir ki ortaokuldan sonra sınavla aynı liseyi kazanıp, sonrada sınavla kocaeli üni. yi kazandık.) eleman sonra german olarak lakap değiştirdi. çünki yeni aldığı hurda bmw elemandaki tüm ural ije gibi tüm rus motorlarını unutturdu. 1970 lere ait bi bmw toplamaya başladı. bu resimlerden birinde ki 2 tane elemanın yanında poz verdiği motora çok benziyodu.ama hali görseniz, motoru evinde topladı.çok ilginç bi odası vardı. tamirhane gibi. bende çok yardımına gittim izmitte. elde bira koyardık ramsstein dc sini. sabaha kadar odada. piknik tüpünden yapılmış law silahı(ısıtmalı geçirmeler için) ağız da da alman cigarası.kafada miğfer(bu en komik olarak aklımda kalmış…) berlin şarkıları eşliğinde toplardık.çok matraktı. ben en son gittiğimde. şasiyi toparlıyoduk. motoru falan yerleştriyoduk şaft maft. daha çok işi vardı yani. neyse bir yada 2 ay sonra eleman okula gelcek buluşacaz. telde bana harleyin ses patentini çaldım moruk. sizin patent artık bende falan diye makara yapıyo.(ben öle sanıyodum tabi makara falan değilmiş) bu bi geldi okula ben knockout 😯 yere çok yakın iki egzoz üst üste. tek boru çıkıp ikiye ayrılıyo egzozlar.uçları 35 derece falan kesilmiş. manyak egzozlar. tamamen kendi tasarımı ama. bana 2 ay önceden böle böle bi egzoz yapıcam manyak bi ses alırım demişti tabi. neyse kaporta boya sıfır. arka amörtisör bunun eski bi motora ait daha kısa ve sert. o yüzden arka çamurluk lastiği kapamış böle… ön gidon chopper tarzı acaip bişey. elcikler falan full kromaj. elektrik tesisatının açıkta kalan tüm kablolarını da eleman prinç hortumlardan geçirmiş.(hortumların akibetini sormayın. banyo fıskiyelerinin hortumları. paslanmıyo da 😉 )arka yerde ön şahlanmış tıpkı amerikan chopper ları gibi bi aletle çıktı bu karşıma. neyse marşa bi bastık. motor nerdeyse rolantide harley gibi düzensiz bi patırtı ama tek tek sayıyo ve acaip tok bi ses. içim gitmişti. dumur oldum sesi duyunca. ama hiç binemedim. çünki arka seleyi iptal etmişti tek kişilik olmuştuç eleman deponun ve arka çamurluğun bitiştiği ortadaki çukur bölüme özel bi sele hazırlamış. bide motor var zaten boxer olup da v twin gibi ses çıkaran. harley görünümlü bmw bi alet yani. resimlerini çekersem gönderirim.
-
10 Haziran 2006: 22:34 #9851AnonimZiyaretçi
Geçenlerde bir Subaru gördüm onun eksozundanda çok tatlı bir ses çıkıyordu, bilmem acaba standart eksozmu yoksa modifiyemi ama çok hoşuma gitti gerçekten.
-
7 Eylül 2006: 20:39 #9852the.jackalKatılımcı
bizim volvo nunda ruhsatta sorun yok ama emniyetin plaka sorgulamasında volga diye çıkıyordu
-
7 Eylül 2006: 20:50 #9853XLR-VKatılımcı
Iyi Tuna diye cikmamis !
-
12 Eylül 2006: 16:46 #9854MemoKatılımcı
Benim Z4 içinde ruhsat 4 kişilik yazıyor. Aynı hata MG dede vardı
-
12 Eylül 2006: 20:46 #9855XLR-VKatılımcı
Adamlar seni dusunmusler .Nasil mi ? Onceleri kaynana koltugu varmis arabalarda en arka tarafta simdi sen de istersen cikma bir koltuk koyarsin bagaja al sana 4 kisilik araba :p
-
12 Eylül 2006: 23:16 #9856auyilmazKatılımcıMemo wrote:Benim Z4 içinde ruhsat 4 kişilik yazıyor. Aynı hata MG dede vardı
Bence dogru yazmislar, ben 4 kisi sigistigimizi hatirliyorum!!! 😯 Nasil diye hic sorma! Herhalde bizim gibileri gorerekten bu kaniya varmislardir. Kisa mesafelerde 4 kisilik oluyor, hakkini yemeyelim.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.