Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) 1980 silveradomu 1976 camaromu?

27 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      berkozler
      Katılımcı

arkadaşŸlar kendimi bildim bileli amerikan arabası fanatiğiyim ve sonunda bir tane almaya karar verdim…şŸimdi sizlerden ricam karar aşŸamasında fikirlerinizi almak..2 seçeneğim var biri 1976 model camaro bu aracı beğendim http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1666879..tabii aracı görmedim henüz bir diğeride tesadüfen bulduğum 1980 silverado pickup.pickup orjinal ve çok temiz yanlız 10000ytl son fiyat diyor.350lik motor V8..hertür konuda fikrinizi bekliyorum.Not:amaç sadece haftasonu gezi arabası.modifiye vs henüz düşŸünmüyorum.teşŸekkürler

berkozler
      Katılımcı
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

araç iyidir diridir sahibi sanırım gün içerisinde arabadan bahseder site üyesi oda

aramıza hoşŸgeldin

bide başŸlıığı güncele falan açsaydn daha iyi olurdu

berkozler
      Katılımcı

saol hoşŸ bulduk..ilk başŸlık acemilikten oldu…teşŸekkürler

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

bende zamanında ve hala yanlışŸ yerlere yazabiliyorm

silverado linki çalışŸmıyo

berkozler
      Katılımcı

abi silveradonun linki yok zaten o hatalı oldu.adam çekmişŸ benzinciye asmışŸ üstüne satılık ne zamandır duruyor..geçen gittim bir baktım çok temiz yanlız lpg var bilemiyorum zararı olmuşŸmudur motora.onun haricinde klimasına kadar herşŸeyi faal..araç06 plaka adam geçen sene 12000 dolara almışŸ.binemediğinden satıyor.

gtagucu
      Katılımcı

Zevk için kullanılacaksa bence camaro, işŸ için kullanmadıktan sonra Silverado’nun pek bir manası yok. Al Camaroyu bin gez havan olsun. ıleride atarsın içine bir 350 motor ağlatırsın asfaltı 😉

Kamyonet’te mi daha karizmatik olursun Camarodamı?

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

iyi bakmak lazım adamı bulup aracı öalışŸtır bi gazla derim

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

ben yollayana kadar GTAgücü yazmışŸ bile

gayet iyi bir yaklaşŸım camaro al sen hem kasada hafif parasız kalınca az basarsın az yakarsın

Tümer ARCAN
      Katılımcı

arkadaşŸım hoşŸ geldin aramıza. bende kesinlikle camaro diyorum.daha havalı. Amerikan pick up ve suv larının da ayrı bi havası var tabi ama muscle dedinmi havası tartışŸılmaz. hem bu muscle lar abd de ne zamana kadar devam eder belirsiz. belki 10 seneden sonra bi muscle arasan da zor bulursun. o zaman fazla fazla binersin amerikan kamyonetlerine. hazır bolca mevcutken camaro diyorum.

XLR-V
      Katılımcı

Bence de camaro ki ben ekseriytle SUV veya 4×4 leri tercih ederim tek kapi coupelere gore ama sadece 1 hakkin varsa al camaro yu bak keyfine derim .
      Cunku spor bir aracin karizmasi baska olur dusuncese ucuz caponlara bile kizlar ne bicim bakiyor bu USA V8 in sesini bile duysalar nasil bakarlar

Pontiac301
      Katılımcı

bu camaroyu iyi bilirim,eğer bunu alıcaksan hiç araba alma daha iyi, tut kenarda paranı yada 15 doların varsa benimkini al;) hiç olmazsa saçma sapan işŸlerle uğaşŸmasın;) zaten onun altında bir paran varsa alınıcak camaro yok, haaa mesela gider bu arabayı 10 milyara alırsın, ama kaporta boya motor şŸanzıman döşŸeme elektrik tesisatı,ön takım vs vs vs dediğinde araba sana birden 15 dolardan fazla para hacatır, birde 6 dolarda alışŸın, oldumu sana minimum 21 dolar, oda minimum yani dikkatini çekerim, o yüzden sen sen ol, imkanın darsa hiç girişŸme, yada bir kere al , periyodik bakımlarını yaptır ve devam et bin;) gerisi hikaye, alır yaparım mantığı ile artık işŸler yürümüyor;)

kamaru
      Katılımcı
      Pontiac301 wrote:
      bu camaroyu iyi bilirim,eğer bunu alıcaksan hiç araba alma daha iyi, tut kenarda paranı yada 15 doların varsa benimkini al;) hiç olmazsa saçma sapan işŸlerle uğaşŸmasın;) zaten onun altında bir paran varsa alınıcak camaro yok, haaa mesela gider bu arabayı 10 milyara alırsın, ama kaporta boya motor şŸanzıman döşŸeme elektrik tesisatı,ön takım vs vs vs dediğinde araba sana birden 15 dolardan fazla para hacatır, birde 6 dolarda alışŸın, oldumu sana minimum 21 dolar, oda minimum yani dikkatini çekerim, o yüzden sen sen ol, imkanın darsa hiç girişŸme, yada bir kere al , periyodik bakımlarını yaptır ve devam et bin;) gerisi hikaye, alır yaparım mantığı ile artık işŸler yürümüyor;)

her iki arabanında durumunu bilmem birşŸey diyemem. Ama şŸunu söyleyebilirim. Alırken mümkün olduğunca iyi durumda olanı tercih et. Heleki sadece hafta sonlarında keyif yapacaksan….. Bundan 2-3 ay evvel ben de seninle aynı konumdaydım. Ne alayım diye bakınıp duruyordum. Seninle aynı amaç için. Sonunda biraz fazla verip iyi durumda bir Camaro aldım. MarşŸ motorunda küçük bir problem vardı. Yeni aldığın arabanın, sadece hafta sonu zevk için, marşŸa basınca çalışŸmaması kadar kötü bir duygu yoktur heralde…..

Neyse 30 YTLye hallettik. Ama tamirhaneye gitmek, uğraşŸmak tamamen moral bozucu. Ondan sonrada hiçbir problemim olmadı. Şimdi düşŸünüyorumda iyi durumda bir Camaro almakla gerçekten doğru bir karar vemişŸim. Eğer her hafta tamirhaneye gidip uğraşŸsaydım şŸimdi bu kadar zevk alıyor olmazdım. ınsan ister istemez demoralize olur. Zevk için aldığı birşŸey azap haline gelir. ıster istemez soğur.

Şimdi biliyorum ki ne zaman, nereye istersem gidebilirim. Zaman zaman işŸe giderken de kullanmıyor değilim. Artık sadece hafta sonları kesmiyor

Sonuç olarak diyeceğim şŸudur ki; Biraz fazla verip (ki pontiac301 e tamamen katılıyorum sonunda aynı hesaba gelecektir, eğer sen kendin herşŸeyini yapmıyorsan) iyi durumda bir Camaro almak en iyisi. Tabi burada “ıYı DURUMDA” tırnak içerisinde. Bahsettiğimiz araçlar 30-35 yaşŸında. Bir de iyi durumda olmayanı düşŸünemiyorum. Bütçe uygunsa kafadan iyi bir araç saç derim.

Bence Silveradonun tek olumlu tarafı daha genç olması

acmecamaro
      Katılımcı

yaaa iste bak ne guzel dediniz, herseyi sifirlanmis gicir gicir modifiyeli z28 satiyoruz burada 25 bine usd ye pahali diye soyleniyosunuz, alin bakalim bi de uzerine masraf yapin alt alta toplayin, bir de istediginiz gibi olmusmu ona bakin 10000ytl ye alacadin arabada 20 bin usd lik masraf cikar, yada oldugu gibi binersin, tik diyen yerini gosterirsin, cocuga harclik verir gibi her hafta 30-40 50 odersin sanayide bir ustaya…1-2 sene biner lanet eder satarsin sonra da …

bak bakalim arabalara, ona gore haber ver bize de…

berkozler
      Katılımcı

hepinize çok teşŸekkürler fikirleriniz için…bende çoğunluk gibi camarodan yanaydım silverado falan aklımın ucunda yoktu tesadüfen gördüm çok temiz ve dipdiri sahibini tanıyan arkadaşŸlarım arabanın hiçbir problemi olmadığını adamın ara sıra marmarise gidipo geldiğini falan söyledi..şŸu amda bir kuruşŸ masrafı olmamasışŸçok iyi bakılmışŸ olması hoşŸuma gitti..amcada güzel süslemişŸ.belki fotolarını çekip koyarım ilerde..camaro tutkunu olmasam çoktan almışŸtım zaten bende:)))ayrıca linkteki camaroyu tanıyan mehmet(301) arkadaşŸımdan arabayla ilgili biraz daha bilgi alabilirmiyim resimlerde ‘iyi’ gözüküyor..senin arabayı en azından foto bazında nerde görebilirim.bu arada acmecamaro arkadaşŸım senin araban çok şŸık çok güzel..maslaktada çok hayranı var ama o kadar para harcarsam kendim yapmayı tercih ederim en azından araba bana özel zevkime özel olur,ayrıca yapmak toplamak zor olsada en az bu arabalara binmek kadar zevkli bence..kolayı sevseydik AMERıKANCI OLMAZDIK KARDEŞıııııMMM!!

berkozler
      Katılımcı

bu arada az buçuk elimden gelir tamir,onarım,bakım vs..en ufak şŸeyde USTAAA..diye ağlamam:)bu arada bir arkadaşŸım acmecamaroya soruyor pontiac lemans’ı var toplamak istiyor bana yardım edermi arabası çok güzel olmuşŸ diyor..bende bedavaya neden etsin dedim:)sen yine sor dedi..ahanda sordum..

redcj576
      Katılımcı

walla ben silverado derim.
      LONG LIVE CHEVY TRUCKS!!

acmecamaro
      Katılımcı

eywallah berkozler,

yapmak binmek kadar zevkli bu trafikte zaten her istedigin zaman binemiyorsun kalabalik heryer…

hayirlisi olsun…

acmecamaro
      Katılımcı

arkadasinin sorusunu simdi gordum acikcasi bu benim hobim, yani ufak tefek parca alisverisi disinda baskasinin arabasina is yapmiyorum, ama teknik bilgi ve yonlendirme konusunda yardim ederim tabii, bu sekilde yardimci oldugum cok arkadasim oldu, ayrica silindir kapagi islemek, karburator yenilemek gibi islerde de yardim ettigim kisiler oldu, ama komple restorasyon icin gercekten de vakit yetmyor, benim normal mesai saatlerinde yaptigim bir isim var bu islere sadece gece yada hafta sonu vakit ayirabiliyorum…
      Ama yardim ederim.

Tümer ARCAN
      Katılımcı
      berkozler wrote:
      hepinize çok teşŸekkürler fikirleriniz için…bende çoğunluk gibi camarodan yanaydım silverado falan aklımın ucunda yoktu tesadüfen gördüm çok temiz ve dipdiri sahibini tanıyan arkadaşŸlarım arabanın hiçbir problemi olmadığını adamın ara sıra marmarise gidipo geldiğini falan söyledi..şŸu amda bir kuruşŸ masrafı olmamasışŸçok iyi bakılmışŸ olması hoşŸuma gitti..amcada güzel süslemişŸ.belki fotolarını çekip koyarım ilerde..camaro tutkunu olmasam çoktan almışŸtım zaten bende:)))ayrıca linkteki camaroyu tanıyan mehmet(301) arkadaşŸımdan arabayla ilgili biraz daha bilgi alabilirmiyim resimlerde ‘iyi’ gözüküyor..senin arabayı en azından foto bazında nerde görebilirim.bu arada acmecamaro arkadaşŸım senin araban çok şŸık çok güzel..maslaktada çok hayranı var ama o kadar para harcarsam kendim yapmayı tercih ederim en azından araba bana özel zevkime özel olur,ayrıca yapmak toplamak zor olsada en az bu arabalara binmek kadar zevkli bence..kolayı sevseydik AMERıKANCI OLMAZDIK KARDEŞıııııMMM!!

haklısın problem dediğin AA nın problemi olsun. dünyada daha güsel bi problem varmıdır. Bende alacak olsam kendim uğraşŸmak isterdim. emeğimle adam olduğunu görmek isterdim. hem bilirsin o zaman; zayıf noktaları nelerdir. elektrik tesisatı nasıl çekilmişŸ? neresinde ne kullanılmışŸ. yani o benim bebeğim sonuçta. yoksa sıfır araba alır gibi problemsiz problemsiz takılmak olurmu? bu işŸin zevki bu bence

Tümer ARCAN
      Katılımcı

berkozler. bana ister aptal de ister enayi. de hafta sonları yardımına gelebilirim. tek bi çıkarım olur bu işŸten o da AA ile uğraşŸmak. bende bişŸeyler kapmışŸ olurum. bi elin nesi var iki elin sesi var. aklında olsun.( çok anladığımdan sölemiyorum ama garajda iki kişŸi bulunması herzaman avantajdır)

berkozler
      Katılımcı

eyvallah acmecamaro ve sağolasın american delisi…hiçde deli demiyorum bende arkadaşŸlarımın arabalarına yardım ede ede öğrendim az buçuk bişŸeyler,bu zaten delilik normal adam işŸi değil:)herkese teşŸekkürler ve isteyen herkes gelip arabamı kurcalayabilir hele bir alalımda:)))serkan yanımda le mansın sahibi çok sevindi benim için yeterli diyor acmecamaro ama bunun araba turşŸu benden demesi 3 lira verdim vermedi bana çok şŸükür,yoksa sıçmışŸtım.toplayacakmışŸ seninki gibi yapacakmışŸ))

Tümer ARCAN
      Katılımcı

sen sağolasın zevkle 😉

acmecamaro
      Katılımcı

lacivertmi araba?
      nereden almis arabayi?

piyu
      Anahtar yönetici

konusulan lacivert lemans ise 2 gece once sahrayıcedid’de gordum…sesi enfes geldi ama o kasaya ne yaparsan yap hızlı olması mumkun degil… 😉

hos duruyordu…

berkozler
      Katılımcı

le mans kırmızı tek kapı,heryeri çürük çarık 4 senedir tanıyorum ben tanıdığımda ondaydı araba zaten 4 sene önce on milyara satıyordu o sayede tanışŸtık:)toplanmaz gibi geliyor bana o araba ama neyse..yanlız sesi muhteşŸemdir değişŸik hırçın çatallı bir sesi var demekki hepsinin öyle.

acmecamaro
      Katılımcı

http://www.vfnfiberglass.com

dan 68-69 lemans GTO front end kiti getir… onu fiberden ve hafif yap, arkasini da kaportaciya yaptir

76camaro
      Katılımcı

berkozler;
      meraba arkadaşŸım sanırım benim camaro’yla ilgileniyosun..nerelisin bilmiyorum..araba kuşŸadasında…görme imkanın varmı bilmiyorum..araba hakkında bilgiler ilanda yazıyo zaten…sadece haftanın bi kaç günü kullanıyom…bana sorun çıkarmadı sorunsuz olarak kullanıyorum..sanayiye gittiğimde ustaların hepsinin söylediğine göre motoru gayet iyi sıfır denebilir durumdaymışŸ…bi gün biri kazalı dedi ama hemen sanayiye gittim baktırttım yok bişŸeyi dediler..zaten alırkende ustalara göstertmişŸtim ii durumda dediler..kasaya gelince ii durumda ama ben almadan önce boya atmışŸlar ama düzgün boya atılmamışŸ…başŸka sorcağın bişŸey varsa yardımcı olayımm…….

27 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version