Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › 1980 silveradomu 1976 camaromu?
- Bu konu 27 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 18 yıl 5 ay önce 76camaro tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
29 Mayıs 2006: 13:20 #604berkozlerKatılımcı
arkadaşlar kendimi bildim bileli amerikan arabası fanatiğiyim ve sonunda bir tane almaya karar verdim…şimdi sizlerden ricam karar aşamasında fikirlerinizi almak..2 seçeneğim var biri 1976 model camaro bu aracı beğendim http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1666879..tabii aracı görmedim henüz bir diğeride tesadüfen bulduğum 1980 silverado pickup.pickup orjinal ve çok temiz yanlız 10000ytl son fiyat diyor.350lik motor V8..hertür konuda fikrinizi bekliyorum.Not:amaç sadece haftasonu gezi arabası.modifiye vs henüz düşünmüyorum.teşekkürler
-
29 Mayıs 2006: 13:23 #9646berkozlerKatılımcı
camaro burada http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1666879 pardon hata için:(
-
29 Mayıs 2006: 20:58 #9647Mustafa YÜKSELKatılımcı
araç iyidir diridir sahibi sanırım gün içerisinde arabadan bahseder site üyesi oda
aramıza hoşgeldin
bide başlıığı güncele falan açsaydn daha iyi olurdu
-
29 Mayıs 2006: 21:00 #9648berkozlerKatılımcı
saol hoş bulduk..ilk başlık acemilikten oldu…teşekkürler
-
29 Mayıs 2006: 21:19 #9649Mustafa YÜKSELKatılımcı
bende zamanında ve hala yanlış yerlere yazabiliyorm
silverado linki çalışmıyo
-
29 Mayıs 2006: 21:36 #9650berkozlerKatılımcı
abi silveradonun linki yok zaten o hatalı oldu.adam çekmiş benzinciye asmış üstüne satılık ne zamandır duruyor..geçen gittim bir baktım çok temiz yanlız lpg var bilemiyorum zararı olmuşmudur motora.onun haricinde klimasına kadar herşeyi faal..araç06 plaka adam geçen sene 12000 dolara almış.binemediğinden satıyor.
-
29 Mayıs 2006: 21:41 #9651gtagucuKatılımcı
Zevk için kullanılacaksa bence camaro, iş için kullanmadıktan sonra Silverado’nun pek bir manası yok. Al Camaroyu bin gez havan olsun. ıleride atarsın içine bir 350 motor ağlatırsın asfaltı 😉
Kamyonet’te mi daha karizmatik olursun Camarodamı?
-
29 Mayıs 2006: 21:44 #9652Mustafa YÜKSELKatılımcı
iyi bakmak lazım adamı bulup aracı öalıştır bi gazla derim
-
29 Mayıs 2006: 21:48 #9653Mustafa YÜKSELKatılımcı
ben yollayana kadar GTAgücü yazmış bile
gayet iyi bir yaklaşım camaro al sen hem kasada hafif parasız kalınca az basarsın az yakarsın
-
29 Mayıs 2006: 23:05 #9654Tümer ARCANKatılımcı
arkadaşım hoş geldin aramıza. bende kesinlikle camaro diyorum.daha havalı. Amerikan pick up ve suv larının da ayrı bi havası var tabi ama muscle dedinmi havası tartışılmaz. hem bu muscle lar abd de ne zamana kadar devam eder belirsiz. belki 10 seneden sonra bi muscle arasan da zor bulursun. o zaman fazla fazla binersin amerikan kamyonetlerine. hazır bolca mevcutken camaro diyorum.
-
30 Mayıs 2006: 01:02 #9655XLR-VKatılımcı
Bence de camaro ki ben ekseriytle SUV veya 4×4 leri tercih ederim tek kapi coupelere gore ama sadece 1 hakkin varsa al camaro yu bak keyfine derim .
Cunku spor bir aracin karizmasi baska olur dusuncese ucuz caponlara bile kizlar ne bicim bakiyor bu USA V8 in sesini bile duysalar nasil bakarlar -
30 Mayıs 2006: 03:46 #9656Pontiac301Katılımcı
bu camaroyu iyi bilirim,eğer bunu alıcaksan hiç araba alma daha iyi, tut kenarda paranı yada 15 doların varsa benimkini al;) hiç olmazsa saçma sapan işlerle uğaşmasın;) zaten onun altında bir paran varsa alınıcak camaro yok, haaa mesela gider bu arabayı 10 milyara alırsın, ama kaporta boya motor şanzıman döşeme elektrik tesisatı,ön takım vs vs vs dediğinde araba sana birden 15 dolardan fazla para hacatır, birde 6 dolarda alışın, oldumu sana minimum 21 dolar, oda minimum yani dikkatini çekerim, o yüzden sen sen ol, imkanın darsa hiç girişme, yada bir kere al , periyodik bakımlarını yaptır ve devam et bin;) gerisi hikaye, alır yaparım mantığı ile artık işler yürümüyor;)
-
30 Mayıs 2006: 05:27 #9657kamaruKatılımcıPontiac301 wrote:bu camaroyu iyi bilirim,eğer bunu alıcaksan hiç araba alma daha iyi, tut kenarda paranı yada 15 doların varsa benimkini al;) hiç olmazsa saçma sapan işlerle uğaşmasın;) zaten onun altında bir paran varsa alınıcak camaro yok, haaa mesela gider bu arabayı 10 milyara alırsın, ama kaporta boya motor şanzıman döşeme elektrik tesisatı,ön takım vs vs vs dediğinde araba sana birden 15 dolardan fazla para hacatır, birde 6 dolarda alışın, oldumu sana minimum 21 dolar, oda minimum yani dikkatini çekerim, o yüzden sen sen ol, imkanın darsa hiç girişme, yada bir kere al , periyodik bakımlarını yaptır ve devam et bin;) gerisi hikaye, alır yaparım mantığı ile artık işler yürümüyor;)
her iki arabanında durumunu bilmem birşey diyemem. Ama şunu söyleyebilirim. Alırken mümkün olduğunca iyi durumda olanı tercih et. Heleki sadece hafta sonlarında keyif yapacaksan….. Bundan 2-3 ay evvel ben de seninle aynı konumdaydım. Ne alayım diye bakınıp duruyordum. Seninle aynı amaç için. Sonunda biraz fazla verip iyi durumda bir Camaro aldım. Marş motorunda küçük bir problem vardı. Yeni aldığın arabanın, sadece hafta sonu zevk için, marşa basınca çalışmaması kadar kötü bir duygu yoktur heralde…..
Neyse 30 YTLye hallettik. Ama tamirhaneye gitmek, uğraşmak tamamen moral bozucu. Ondan sonrada hiçbir problemim olmadı. Şimdi düşünüyorumda iyi durumda bir Camaro almakla gerçekten doğru bir karar vemişim. Eğer her hafta tamirhaneye gidip uğraşsaydım şimdi bu kadar zevk alıyor olmazdım. ınsan ister istemez demoralize olur. Zevk için aldığı birşey azap haline gelir. ıster istemez soğur.
Şimdi biliyorum ki ne zaman, nereye istersem gidebilirim. Zaman zaman işe giderken de kullanmıyor değilim. Artık sadece hafta sonları kesmiyor
Sonuç olarak diyeceğim şudur ki; Biraz fazla verip (ki pontiac301 e tamamen katılıyorum sonunda aynı hesaba gelecektir, eğer sen kendin herşeyini yapmıyorsan) iyi durumda bir Camaro almak en iyisi. Tabi burada “ıYı DURUMDA” tırnak içerisinde. Bahsettiğimiz araçlar 30-35 yaşında. Bir de iyi durumda olmayanı düşünemiyorum. Bütçe uygunsa kafadan iyi bir araç saç derim.
Bence Silveradonun tek olumlu tarafı daha genç olması
-
30 Mayıs 2006: 09:57 #9658acmecamaroKatılımcı
yaaa iste bak ne guzel dediniz, herseyi sifirlanmis gicir gicir modifiyeli z28 satiyoruz burada 25 bine usd ye pahali diye soyleniyosunuz, alin bakalim bi de uzerine masraf yapin alt alta toplayin, bir de istediginiz gibi olmusmu ona bakin 10000ytl ye alacadin arabada 20 bin usd lik masraf cikar, yada oldugu gibi binersin, tik diyen yerini gosterirsin, cocuga harclik verir gibi her hafta 30-40 50 odersin sanayide bir ustaya…1-2 sene biner lanet eder satarsin sonra da …
bak bakalim arabalara, ona gore haber ver bize de…
-
30 Mayıs 2006: 12:19 #9659berkozlerKatılımcı
hepinize çok teşekkürler fikirleriniz için…bende çoğunluk gibi camarodan yanaydım silverado falan aklımın ucunda yoktu tesadüfen gördüm çok temiz ve dipdiri sahibini tanıyan arkadaşlarım arabanın hiçbir problemi olmadığını adamın ara sıra marmarise gidipo geldiğini falan söyledi..şu amda bir kuruş masrafı olmamasışçok iyi bakılmış olması hoşuma gitti..amcada güzel süslemiş.belki fotolarını çekip koyarım ilerde..camaro tutkunu olmasam çoktan almıştım zaten bende:)))ayrıca linkteki camaroyu tanıyan mehmet(301) arkadaşımdan arabayla ilgili biraz daha bilgi alabilirmiyim resimlerde ‘iyi’ gözüküyor..senin arabayı en azından foto bazında nerde görebilirim.bu arada acmecamaro arkadaşım senin araban çok şık çok güzel..maslaktada çok hayranı var ama o kadar para harcarsam kendim yapmayı tercih ederim en azından araba bana özel zevkime özel olur,ayrıca yapmak toplamak zor olsada en az bu arabalara binmek kadar zevkli bence..kolayı sevseydik AMERıKANCI OLMAZDIK KARDEŞıııııMMM!!
-
30 Mayıs 2006: 12:28 #9660berkozlerKatılımcı
bu arada az buçuk elimden gelir tamir,onarım,bakım vs..en ufak şeyde USTAAA..diye ağlamam:)bu arada bir arkadaşım acmecamaroya soruyor pontiac lemans’ı var toplamak istiyor bana yardım edermi arabası çok güzel olmuş diyor..bende bedavaya neden etsin dedim:)sen yine sor dedi..ahanda sordum..
-
30 Mayıs 2006: 17:33 #9661redcj576Katılımcı
walla ben silverado derim.
LONG LIVE CHEVY TRUCKS!! -
30 Mayıs 2006: 18:24 #9662acmecamaroKatılımcı
eywallah berkozler,
yapmak binmek kadar zevkli bu trafikte zaten her istedigin zaman binemiyorsun kalabalik heryer…
hayirlisi olsun…
-
30 Mayıs 2006: 18:28 #9663acmecamaroKatılımcı
arkadasinin sorusunu simdi gordum acikcasi bu benim hobim, yani ufak tefek parca alisverisi disinda baskasinin arabasina is yapmiyorum, ama teknik bilgi ve yonlendirme konusunda yardim ederim tabii, bu sekilde yardimci oldugum cok arkadasim oldu, ayrica silindir kapagi islemek, karburator yenilemek gibi islerde de yardim ettigim kisiler oldu, ama komple restorasyon icin gercekten de vakit yetmyor, benim normal mesai saatlerinde yaptigim bir isim var bu islere sadece gece yada hafta sonu vakit ayirabiliyorum…
Ama yardim ederim. -
30 Mayıs 2006: 22:52 #9664Tümer ARCANKatılımcıberkozler wrote:hepinize çok teşekkürler fikirleriniz için…bende çoğunluk gibi camarodan yanaydım silverado falan aklımın ucunda yoktu tesadüfen gördüm çok temiz ve dipdiri sahibini tanıyan arkadaşlarım arabanın hiçbir problemi olmadığını adamın ara sıra marmarise gidipo geldiğini falan söyledi..şu amda bir kuruş masrafı olmamasışçok iyi bakılmış olması hoşuma gitti..amcada güzel süslemiş.belki fotolarını çekip koyarım ilerde..camaro tutkunu olmasam çoktan almıştım zaten bende:)))ayrıca linkteki camaroyu tanıyan mehmet(301) arkadaşımdan arabayla ilgili biraz daha bilgi alabilirmiyim resimlerde ‘iyi’ gözüküyor..senin arabayı en azından foto bazında nerde görebilirim.bu arada acmecamaro arkadaşım senin araban çok şık çok güzel..maslaktada çok hayranı var ama o kadar para harcarsam kendim yapmayı tercih ederim en azından araba bana özel zevkime özel olur,ayrıca yapmak toplamak zor olsada en az bu arabalara binmek kadar zevkli bence..kolayı sevseydik AMERıKANCI OLMAZDIK KARDEŞıııııMMM!!
haklısın problem dediğin AA nın problemi olsun. dünyada daha güsel bi problem varmıdır. Bende alacak olsam kendim uğraşmak isterdim. emeğimle adam olduğunu görmek isterdim. hem bilirsin o zaman; zayıf noktaları nelerdir. elektrik tesisatı nasıl çekilmiş? neresinde ne kullanılmış. yani o benim bebeğim sonuçta. yoksa sıfır araba alır gibi problemsiz problemsiz takılmak olurmu? bu işin zevki bu bence
-
30 Mayıs 2006: 22:55 #9665Tümer ARCANKatılımcı
berkozler. bana ister aptal de ister enayi. de hafta sonları yardımına gelebilirim. tek bi çıkarım olur bu işten o da AA ile uğraşmak. bende bişeyler kapmış olurum. bi elin nesi var iki elin sesi var. aklında olsun.( çok anladığımdan sölemiyorum ama garajda iki kişi bulunması herzaman avantajdır)
-
30 Mayıs 2006: 23:52 #9666berkozlerKatılımcı
eyvallah acmecamaro ve sağolasın american delisi…hiçde deli demiyorum bende arkadaşlarımın arabalarına yardım ede ede öğrendim az buçuk bişeyler,bu zaten delilik normal adam işi değil:)herkese teşekkürler ve isteyen herkes gelip arabamı kurcalayabilir hele bir alalımda:)))serkan yanımda le mansın sahibi çok sevindi benim için yeterli diyor acmecamaro ama bunun araba turşu benden demesi 3 lira verdim vermedi bana çok şükür,yoksa sıçmıştım.toplayacakmış seninki gibi yapacakmış))
-
30 Mayıs 2006: 23:55 #9667Tümer ARCANKatılımcı
sen sağolasın zevkle 😉
-
30 Mayıs 2006: 23:56 #9668acmecamaroKatılımcı
lacivertmi araba?
nereden almis arabayi? -
31 Mayıs 2006: 01:41 #9669piyuAnahtar yönetici
konusulan lacivert lemans ise 2 gece once sahrayıcedid’de gordum…sesi enfes geldi ama o kasaya ne yaparsan yap hızlı olması mumkun degil… 😉
hos duruyordu…
-
31 Mayıs 2006: 13:35 #9670berkozlerKatılımcı
le mans kırmızı tek kapı,heryeri çürük çarık 4 senedir tanıyorum ben tanıdığımda ondaydı araba zaten 4 sene önce on milyara satıyordu o sayede tanıştık:)toplanmaz gibi geliyor bana o araba ama neyse..yanlız sesi muhteşemdir değişik hırçın çatallı bir sesi var demekki hepsinin öyle.
-
1 Haziran 2006: 15:13 #9671acmecamaroKatılımcı
dan 68-69 lemans GTO front end kiti getir… onu fiberden ve hafif yap, arkasini da kaportaciya yaptir
-
2 Haziran 2006: 23:36 #967276camaroKatılımcı
berkozler;
meraba arkadaşım sanırım benim camaro’yla ilgileniyosun..nerelisin bilmiyorum..araba kuşadasında…görme imkanın varmı bilmiyorum..araba hakkında bilgiler ilanda yazıyo zaten…sadece haftanın bi kaç günü kullanıyom…bana sorun çıkarmadı sorunsuz olarak kullanıyorum..sanayiye gittiğimde ustaların hepsinin söylediğine göre motoru gayet iyi sıfır denebilir durumdaymış…bi gün biri kazalı dedi ama hemen sanayiye gittim baktırttım yok bişeyi dediler..zaten alırkende ustalara göstertmiştim ii durumda dediler..kasaya gelince ii durumda ama ben almadan önce boya atmışlar ama düzgün boya atılmamış…başka sorcağın bişey varsa yardımcı olayımm…….
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.