Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Amerikan Araba Camiası!!
- Bu konu 21 yanıt içerir, 14 izleyen vardır ve en son 18 yıl 6 ay önce
firrebird tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
21 Nisan 2006: 02:02 #555
AngelusKatılımcıUzun süredir yazmayı düşünüyordum bugüne kısmetmiş hatta bu geceye nitekimm 1 senedir bu ortamlara takılıyor ve ortamdan arkadaşlarla buradan,oradan veya diğer yerlerden tanışıp takılıyoruz yeri gelince eğlenip çoşuyoruz … Fakkkaaattt halaa anlamadığım olay şu bu camiadan millet neden bu kadar birbirinin arkasından bu kadar çok konuşmaya meraklı? Yüzüne gülüp okşayıp yağlayıp arkasından saydırıyor?? Nedir abi bu olayın aslı astarı bi anlatın öğrenelim??? Bizde ona göre davranalım??
AHAAA ıŞTEEE KRALL ÇIPLAKK!!!!!
-
21 Nisan 2006: 02:27 #9006
gtagucuKatılımcıKim kimin arkasından konuşuyor ki? Çğrenelim, ona göre davranalım??
-
21 Nisan 2006: 11:29 #9007
ata recaiKatılımcıHEHEHHE KONUŞMAYAN VARMI ACABA ?
-
21 Nisan 2006: 13:06 #9008
AnonimZiyaretçimustanggt wrote:HEHEHHE KONUŞMAYAN VARMI ACABA ?ahahaha Abi ben varım ya direk söylüyorum sana 17” olmaz,tamponlarda boyanmaz. 😆
Angelus sana gelince açık konuş kim nedemiş atın lafı ortaya arkasında dur devamını getir.Söyle kim ne diyormuş?Bu camia çok baba adamlar vardrı sen pek bilmezsin tabii ,rahatlıkla anlaşılıyor. -
21 Nisan 2006: 13:12 #9009
ata recaiKatılımcıcihannnn hııııı niye milletin arkasından konuşuyonn hııııı
-
21 Nisan 2006: 13:13 #9010
AnonimZiyaretçimustanggt wrote:cihannnn hııııı niye milletin arkasından konuşuyonn hıııııHuyum benim böyle napayım. Hiç çaktırmıyorum ama dimi:lol: 😆 😆
-
21 Nisan 2006: 13:21 #9011
ata recaiKatılımcıEleanor68 wrote:mustanggt wrote:cihannnn hııııı niye milletin arkasından konuşuyonn hıııııHuyum benim böyle napayım. Hiç çaktırmıyorum ama dimi:lol: 😆 😆
heheheh piştt sakın ciddiye almayın saka saka cekirge 10 numara amerikancıdır yapmaz öyle seylerr
-
21 Nisan 2006: 15:07 #9012
AngelusKatılımcıParçacılar tamircinin arkasından,tamirci müşterinin arkasından,müşteri hepsinin arkasından
… -
21 Nisan 2006: 15:25 #9013
Mustafa YÜKSELKatılımcıben fazla kişinin arkasından atıp tutmam ama 3 kuruşluk kapı kolunu vakti zamanında 40 lira diyen adama ve benzer adamların yüzüne karşı içimden çok sövmüşümdür kikiki
-
21 Nisan 2006: 15:35 #9014
piyuAnahtar yöneticiHakan tespitin kesinlikle ama kesinlikle dogrudur… yuzune bakıp yalan soyleyen cok gordum…
saglam adam sayısı (tanıdıklarım arasından) azdır ve bu az kisiler ile gorusur, konusurum… digerleri selam-selam gibidir…
gerci ülkemizde saglam adam(yani durust, aklı basında, dedigini bilen, dediginin arkasında duran, kıvırtmayan, çevirtmeyen, paranın degistirmedigi) az oldugundan bu bizim camiaya has degil…hayatın heryerinde gorebilirsin…
-
21 Nisan 2006: 16:12 #9015
acmecamaroKatılımcıDoagan senin icin soyle boyle diyorlar bak ona gore
-
21 Nisan 2006: 17:48 #9016
Pontiac301KatılımcıAmerikan camiasımı o da ne!!! ne camiası ya, ne camiası, bir halt yok,herkes kendi halinde tıstıs fora,,,
-
21 Nisan 2006: 23:24 #9017
firrebirdKatılımcıaman hocam ne diyosun, bak ben çok takarım böyle olaylara..
bak vaz bile geçebilirim amerikan almaktangeyik bi tarafa, benim de bir süreden beri takip ettiğim ve öğrendiğim kadarı ile, böle bi durum maalesef ki söz konusu.. yani başıma gelmedi tabi ki ama en azından sözkonuymuş..
ama niye, neden, nasıl hiç bi fikrim yok. gerçekten işleri durduk yere zorlaştıran saçma sapan bi olay..çok uzun zamandan beri bu camianın içinde olan abilerim açıklayabilir mi bu durumu acaba; amerikan sahipleri neden böyle gereksiz işlerle uğraşmak zorunda kalıyorlar?
nedir bu işin aslı astarı : ya da bir aslı astarı var mı : :Angelus wrote:Uzun süredir yazmayı düşünüyordum bugüne kısmetmiş hatta bu geceye nitekimm 1 senedir bu ortamlara takılıyor ve ortamdan arkadaşlarla buradan,oradan veya diğer yerlerden tanışıp takılıyoruz yeri gelince eğlenip çoşuyoruz … Fakkkaaattt halaa anlamadığım olay şu bu camiadan millet neden bu kadar birbirinin arkasından bu kadar çok konuşmaya meraklı? Yüzüne gülüp okşayıp yağlayıp arkasından saydırıyor?? Nedir abi bu olayın aslı astarı bi anlatın öğrenelim??? Bizde ona göre davranalım??AHAAA ıŞTEEE KRALL ÇIPLAKK!!!!!
-
21 Nisan 2006: 23:31 #9018
firrebirdKatılımcıHah tamam, pontiac’ım bilirsen sen bilirsin
Mesela ne oluyor da böyle oluyor ?? tecrübelerini bizimle paylaş hesabııPontiac301 wrote:Amerikan camiasımı o da ne!!! ne camiası ya, ne camiası, bir halt yok,herkes kendi halinde tıstıs fora,,, -
29 Nisan 2006: 15:41 #9019
ebrar36Katılımcıamerikan sevgisinin ciddi bir kültür işi olduğunu ispatlayamazsak ,zamanında ailesinin bir parçası gibi amerikanını sevmiş ustalarımızdan ders almazsak,ağbi buna bi jant bi filim atcan diyen züppeleri aramızda barındırırsak.parçacıda tamircide sokaktaki adamda arkamızdan daha çok konuşur…….
-
5 Mayıs 2006: 20:31 #9020
milsonasKatılımcıebrar36 abee ne güsell konuşmuşun haa
😀 vallaa öpüyom ellerini -
6 Mayıs 2006: 15:56 #9021
AnonimZiyaretçi Züppe dedinde, geçenlerde arkamdan aynı bahsettiğin türden bir züppe altında 106 la arkadan kaptırmış geliyor sağ şeritteyim dibime kadar girdi en nefret (ettiğim şey bu) 👿 sonra kıl payı solladı sollarkende salak arabanın dengesini bozdu az daha arabanın kontrolünü kaybediyordu. Kendi kendime bir iç geçirdim ulan altımda amerikan arabam olcaktı freni köklediğim gibi lavuğun dişleri benim arka tampona saplancak. 😈 Ama çok şanslı şu an Amerikanım yok hehe -
7 Mayıs 2006: 04:49 #9022
transamumutKatılımcıAmerikanı sevip ve gönül verenler olarak biz belirli bi çamia olmasakta aslında hepimiz bir çatının altında buluşuyoruz ama şu varki, yok şunun novası çöp,yok bunun camarosu pert daha bunun gibi bi sürü karalayıcı kelimelerle arabaları öldüren kişiler çok aramızda yalan yok herkesin yüzüne.Bu kelimeleri kulanassıya kadar kime ne şekilde yardımcı olabildik?olamadık nedeni mantık şu,parası olan yaptırır,tamam para gerekli ama namuslu ve dürüst ve sanatkar ustaları tarif etmek ve yönlendirmekte bizim işimiz olmalı.2 aşamaya gelince ağzımızın yandığı ustaları birbirimize diyerekten uyaralım.3 Millet birbirinin arabasına bok atarken kendi arabalrına hiç dönüp kusur arıyolarmı?cvp ı çok basit kesinlikle hayır.Şunu unutmayın biz altımızdaki arabaları araba diye görmüyoruz onlarla bütünleşmişiz yani bizim için onlar normal bi teneke ve dört tekerlikli ulaşım aracı değil onun için onlara bok atıldığı zaman o günümüz belkide kötü geçiyor.Her ne olursa olsun maddi olmasada manevi olarak yardımcı olalım birbirimize vede bok atmak yerine insanları şevke getirelim gün geçtikçe azalıyor sayılar,bir bir bitiyor amerikancılık.
-
7 Mayıs 2006: 13:40 #9023
burAAkKatılımcıÇOK HAKLISIN!!!!!!Sonuna kadar senden yanayım…
-
8 Mayıs 2006: 10:43 #9024
emrekaanKatılımcıya ebrar 36 arkadaşımız demiş ki şu arabaya bir jant atıcaksın bir film yapıcaksın diyen züppereri aramızda bulundurdukça…
iyi de bu insanın zevk meselesi. her jant tak film tak diyen züppe mi olluyo?
ben bir amerikanım olduğunda gücüm yettiğince yükliyecem. çünki amerikan kası denen bir şey var. o kas gücünün artmasını istemek, modifiye etmektemi züppelik oluyor o zaman? neyse yaa bu konulara fazla dalmayalım. hepimiz burada aynı zevki paylaşıyoruz. kimimiz gıptayla bakıyor, kimimiz onu elde etmenin hayaliyle, sevinciyle. arkamızdan konuşanlar (ben küçük yerde yaşıyorum. arkamdan konuşan fazla değildir belki ama) kendileri yüzümüze söyleyecek cesareti bulamayanlar. ee neden cesaret bulamıyorlar, çünki haksız olduklarını biliyorlar. şöyle bir laf vardır bilirmisiniz:
“bu iş
(G)üven
(Ç)zveri
(T)atmin
ister “ -
31 Mayıs 2006: 01:06 #9025
berkozlerKatılımcıamerikanlara özel bişey değil ben hayatın her yerinde her camiada görüyorum bunu…amerikancılardada görmek gayet doğal..bizim milletin huyu bu.
-
31 Mayıs 2006: 11:43 #9026
firrebirdKatılımcıdediğin çok da yanlış değil aslında 😥
haklısın, her camiada az çok var böyle durumlar..camia, amerikancı camiası gibi küçük bir camia olduğunda bu tarz davranışların etkisi daha da bir hissediliyor, daha bir acıtıyor adamı
berkozler wrote:amerikanlara özel bişey değil ben hayatın her yerinde her camiada görüyorum bunu…amerikancılardada görmek gayet doğal..bizim milletin huyu bu.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.