Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) Amerikan Araba Camiası!!

21 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Angelus
      Katılımcı

Uzun süredir yazmayı düşŸünüyordum bugüne kısmetmişŸ hatta bu geceye nitekimm 1 senedir bu ortamlara takılıyor ve ortamdan arkadaşŸlarla buradan,oradan veya diğer yerlerden tanışŸıp takılıyoruz yeri gelince eğlenip çoşŸuyoruz … Fakkkaaattt halaa anlamadığım olay şŸu bu camiadan millet neden bu kadar birbirinin arkasından bu kadar çok konuşŸmaya meraklı? Yüzüne gülüp okşŸayıp yağlayıp arkasından saydırıyor?? Nedir abi bu olayın aslı astarı bi anlatın öğrenelim??? Bizde ona göre davranalım??

AHAAA ıŞTEEE KRALL LJIPLAKK!!!!!

gtagucu
      Katılımcı

Kim kimin arkasından konuşŸuyor ki? ǖğrenelim, ona göre davranalım??

ata recai
      Katılımcı

HEHEHHE KONUŞMAYAN VARMI ACABA ?

Anonim
      Ziyaretçi
      mustanggt wrote:
      HEHEHHE KONUŞMAYAN VARMI ACABA ?

ahahaha Abi ben varım ya direk söylüyorum sana 17” olmaz,tamponlarda boyanmaz. 😆
      Angelus sana gelince açık konuşŸ kim nedemişŸ atın lafı ortaya arkasında dur devamını getir.Söyle kim ne diyormuşŸ?Bu camia çok baba adamlar vardrı sen pek bilmezsin tabii ,rahatlıkla anlaşŸılıyor.

ata recai
      Katılımcı

cihannnn hııııı niye milletin arkasından konuşŸuyonn hııııı

Anonim
      Ziyaretçi
      mustanggt wrote:

Huyum benim böyle napayım. Hiç çaktırmıyorum ama dimi:lol: 😆 😆

ata recai
      Katılımcı
      Eleanor68 wrote:
      mustanggt wrote:

Huyum benim böyle napayım. Hiç çaktırmıyorum ama dimi:lol: 😆 😆

heheheh pişŸtt sakın ciddiye almayın saka saka cekirge 10 numara amerikancıdır yapmaz öyle seylerr

Angelus
      Katılımcı

Parçacılar tamircinin arkasından,tamirci müşŸterinin arkasından,müşŸteri hepsinin arkasından

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

ben fazla kişŸinin arkasından atıp tutmam ama 3 kuruşŸluk kapı kolunu vakti zamanında 40 lira diyen adama ve benzer adamların yüzüne karşŸı içimden çok sövmüşŸümdür kikiki

piyu
      Anahtar yönetici

Hakan tespitin kesinlikle ama kesinlikle dogrudur… yuzune bakıp yalan soyleyen cok gordum…

saglam adam sayısı (tanıdıklarım arasından) azdır ve bu az kisiler ile gorusur, konusurum… digerleri selam-selam gibidir…

gerci ülkemizde saglam adam(yani durust, aklı basında, dedigini bilen, dediginin arkasında duran, kıvırtmayan, çevirtmeyen, paranın degistirmedigi) az oldugundan bu bizim camiaya has degil…hayatın heryerinde gorebilirsin…

acmecamaro
      Katılımcı

Doagan senin icin soyle boyle diyorlar bak ona gore

Pontiac301
      Katılımcı

Amerikan camiasımı o da ne!!! ne camiası ya, ne camiası, bir halt yok,herkes kendi halinde tıstıs fora,,,

firrebird
      Katılımcı

aman hocam ne diyosun, bak ben çok takarım böyle olaylara..
      bak vaz bile geçebilirim amerikan almaktan

geyik bi tarafa, benim de bir süreden beri takip ettiğim ve öğrendiğim kadarı ile, böle bi durum maalesef ki söz konusu.. yani başŸıma gelmedi tabi ki ama en azından sözkonuymuşŸ..
      ama niye, neden, nasıl hiç bi fikrim yok. gerçekten işŸleri durduk yere zorlaşŸtıran saçma sapan bi olay..

çok uzun zamandan beri bu camianın içinde olan abilerim açıklayabilir mi bu durumu acaba; amerikan sahipleri neden böyle gereksiz işŸlerle uğraşŸmak zorunda kalıyorlar?
      nedir bu işŸin aslı astarı : ya da bir aslı astarı var mı : :

Angelus wrote:
      Uzun süredir yazmayı düşŸünüyordum bugüne kısmetmişŸ hatta bu geceye nitekimm 1 senedir bu ortamlara takılıyor ve ortamdan arkadaşŸlarla buradan,oradan veya diğer yerlerden tanışŸıp takılıyoruz yeri gelince eğlenip çoşŸuyoruz … Fakkkaaattt halaa anlamadığım olay şŸu bu camiadan millet neden bu kadar birbirinin arkasından bu kadar çok konuşŸmaya meraklı? Yüzüne gülüp okşŸayıp yağlayıp arkasından saydırıyor?? Nedir abi bu olayın aslı astarı bi anlatın öğrenelim??? Bizde ona göre davranalım??

AHAAA ıŞTEEE KRALL LJIPLAKK!!!!!

firrebird
      Katılımcı

Hah tamam, pontiac’ım bilirsen sen bilirsin
      Mesela ne oluyor da böyle oluyor ?? tecrübelerini bizimle paylaşŸ hesabıı

Pontiac301 wrote:
      Amerikan camiasımı o da ne!!! ne camiası ya, ne camiası, bir halt yok,herkes kendi halinde tıstıs fora,,,
      ebrar36
      Katılımcı

amerikan sevgisinin ciddi bir kültür işŸi olduğunu ispatlayamazsak ,zamanında ailesinin bir parçası gibi amerikanını sevmişŸ ustalarımızdan ders almazsak,ağbi buna bi jant bi filim atcan diyen züppeleri aramızda barındırırsak.parçacıda tamircide sokaktaki adamda arkamızdan daha çok konuşŸur…….

milsonas
      Katılımcı

ebrar36 abee ne güsell konuşŸmuşŸun haa 😀 vallaa öpüyom ellerini

Anonim
      Ziyaretçi

Züppe dedinde, geçenlerde arkamdan aynı bahsettiğin türden bir züppe altında 106 la arkadan kaptırmışŸ geliyor sağ şŸeritteyim dibime kadar girdi en nefret (ettiğim şŸey bu) 👿 sonra kıl payı solladı sollarkende salak arabanın dengesini bozdu az daha arabanın kontrolünü kaybediyordu. Kendi kendime bir iç geçirdim ulan altımda amerikan arabam olcaktı freni köklediğim gibi lavuğun dişŸleri benim arka tampona saplancak. 😈 Ama çok şŸanslı şŸu an Amerikanım yok hehe

transamumut
      Katılımcı

Amerikanı sevip ve gönül verenler olarak biz belirli bi çamia olmasakta aslında hepimiz bir çatının altında buluşŸuyoruz ama şŸu varki, yok şŸunun novası çöp,yok bunun camarosu pert daha bunun gibi bi sürü karalayıcı kelimelerle arabaları öldüren kişŸiler çok aramızda yalan yok herkesin yüzüne.Bu kelimeleri kulanassıya kadar kime ne şŸekilde yardımcı olabildik?olamadık nedeni mantık şŸu,parası olan yaptırır,tamam para gerekli ama namuslu ve dürüst ve sanatkar ustaları tarif etmek ve yönlendirmekte bizim işŸimiz olmalı.2 aşŸamaya gelince ağzımızın yandığı ustaları birbirimize diyerekten uyaralım.3 Millet birbirinin arabasına bok atarken kendi arabalrına hiç dönüp kusur arıyolarmı?cvp ı çok basit kesinlikle hayır.Şunu unutmayın biz altımızdaki arabaları araba diye görmüyoruz onlarla bütünleşŸmişŸiz yani bizim için onlar normal bi teneke ve dört tekerlikli ulaşŸım aracı değil onun için onlara bok atıldığı zaman o günümüz belkide kötü geçiyor.Her ne olursa olsun maddi olmasada manevi olarak yardımcı olalım birbirimize vede bok atmak yerine insanları şŸevke getirelim gün geçtikçe azalıyor sayılar,bir bir bitiyor amerikancılık.

burAAk
      Katılımcı

LJOK HAKLISIN!!!!!!Sonuna kadar senden yanayım…

emrekaan
      Katılımcı

ya ebrar 36 arkadaşŸımız demişŸ ki şŸu arabaya bir jant atıcaksın bir film yapıcaksın diyen züppereri aramızda bulundurdukça…
      iyi de bu insanın zevk meselesi. her jant tak film tak diyen züppe mi olluyo?
      ben bir amerikanım olduğunda gücüm yettiğince yükliyecem. çünki amerikan kası denen bir şŸey var. o kas gücünün artmasını istemek, modifiye etmektemi züppelik oluyor o zaman? neyse yaa bu konulara fazla dalmayalım. hepimiz burada aynı zevki paylaşŸıyoruz. kimimiz gıptayla bakıyor, kimimiz onu elde etmenin hayaliyle, sevinciyle. arkamızdan konuşŸanlar (ben küçük yerde yaşŸıyorum. arkamdan konuşŸan fazla değildir belki ama) kendileri yüzümüze söyleyecek cesareti bulamayanlar. ee neden cesaret bulamıyorlar, çünki haksız olduklarını biliyorlar. şŸöyle bir laf vardır bilirmisiniz:
      “bu işŸ
      (G)üven
      (ǖ)zveri
      (T)atmin
      ister

berkozler
      Katılımcı

amerikanlara özel bişŸey değil ben hayatın her yerinde her camiada görüyorum bunu…amerikancılardada görmek gayet doğal..bizim milletin huyu bu.

firrebird
      Katılımcı

dediğin çok da yanlışŸ değil aslında 😥
      haklısın, her camiada az çok var böyle durumlar..

camia, amerikancı camiası gibi küçük bir camia olduğunda bu tarz davranışŸların etkisi daha da bir hissediliyor, daha bir acıtıyor adamı

berkozler wrote:
      amerikanlara özel bişŸey değil ben hayatın her yerinde her camiada görüyorum bunu…amerikancılardada görmek gayet doğal..bizim milletin huyu bu.
21 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version