Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › Bu araç hakkında bilgi rica edece?im, Bilenler varsa lütfen
- Bu konu 13 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 18 yıl 6 ay önce
Pontiac301 tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
14 Nisan 2006: 14:13 #542
haldicKatılımcı Bu araçla ilgili bana bilgi verebilecek olan arkadaşlar var mı Alınabilir bir araç mı? Seceresi nedir,http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1834054
-
15 Nisan 2006: 00:48 #8749
acmecamaroKatılımcıaldiktan sonra hafif bir kaporta boya ve jant lastik almalisin,
bu haliyle de fena degil…ama senin arabadan beklentoin nedir ona gore degisir…
-
15 Nisan 2006: 01:42 #8750
haldicKatılımcıSen benim 76 eski sarı camaromu gördün, o duruma bir daha düşmek istemiyorum, 2 yıl adam gibi bineyim performansda beklemiyon sağlıklı bir motor ve bozulmamış bady 3-4 sene sonra ful toplama işim olabilir ilk anda böyle işçilikli işlerle uğraşamam,
teşekkürler, -
15 Nisan 2006: 01:58 #8751
kamaruKatılımcıWalla ben arabayı almadan bakınırken buna da bakmıştım. Çok fazla anlamam ama uğraştıracak bir araba gibi duruyordu. En azından kozmetik olarak. Görme fırsatın yoksa gördüklerimi söyleyebilirim.
-
15 Nisan 2006: 01:59 #8752
haldicKatılımcıyazdığımı okudum sanki sert dille yazıılmış gibi geldi bana, öyle bir kasıt yoktur arkadaşlar,
-
15 Nisan 2006: 02:01 #8753
haldicKatılımcıbu aletle ilgili paylaşacağınız herşey benim için artı olacaktır, yarın birilerine baktırmaya çalışacağım, izmirde de bir 74 kırmızı var onada baktırıyorum hangisi olursa, iyi çıkmazsa beklemeye devam
-
15 Nisan 2006: 02:03 #8754
acmecamaroKatılımcıufak tefek seyleri gormezden gelirsne bir iki sene biner dolasirsin bence,
butcene bagli, o fiyata da masrafsiz araba almayi hayal etmek hayalperestlik olur…. ama dedigim gibi fiyatinin arabasi… biner dolasirsin… -
15 Nisan 2006: 02:07 #8755
haldicKatılımcısaolun arkadaşlar, Kamaru senin gözlemin nedir, (o iğrenç rengi dışında)
Çzcan benim eskiyi topladımı ne oldu epeydir aramadım onu acme
-
15 Nisan 2006: 02:20 #8756
piyuAnahtar yöneticibu arac sanırım 15-20 gun bostancı’da durdu… uzaktan inceledim… kesin cant-lastik lazım… kaporta orta-iyi boya rengi degisik bir sarı…ama ben sevmedim…yani almayı dusunsem renk degistiririm.
vin koduna bakmak lazım kodu tutuyormu diye… ayrıca motor-sanzıman durumu ve masraf potansiyeli de arastırılmalı… sonucta bedava degil…
-
15 Nisan 2006: 02:25 #8757
acmecamaroKatılımcıben bi kere murat ustanin orada bakmistim, motor kodu T degildi..ama bir bakmak gerek….
bir de boya kabariklari hatirliyorum bir kac ay once son gordugumde…
Ozcan pek birsey yapmadi henuz…
-
15 Nisan 2006: 02:33 #8758
haldicKatılımcıYarın bunada baktırıyorum, http://www.araba.com/223489.html
Sarı olmazsa bu bu olmazsa sıradakiler hiçbiri olmazsa NOVA, ama bir tanesi kesin olacakÇzcan isterse eski arabayı belki geri alabilirim.
-
15 Nisan 2006: 02:38 #8759
kamaruKatılımcıben arabaya heralde 2-2,5 ay önce alıcı gözüyle bakmıştım. Buişlerden çok fazla anlamadığımı öncelikle belirtmem gerek.
Hatırladığım içinin çok yıpranmış olduğu. ıç paneller vinyl kaplı. ama berbat. siyah. orta konsol da kötü. özellikle kol dayama. Torpidoda da birşeyler vardı ama hatırlamıyorum. Sanıyorum göstergelerin bazıları çalışmıyordu.
Kısaca şöyle. ılanı ilk gördüğümde hıh işte idare edecek araba demiştim. Ama yanına gidince hiçte öyle değil. Hele o para etmez (benim paramla tabi)
Bir de şunu hatırlıyorum. Sahibi kafadan ben müşteri olmadan %10 gibi indirim yapmıştı. Yanlız dikkat sahibi satış işiyle uğraşıyor. Yani pazarlıkta dikkat et.
Hatırladıklarım bu kadar.
Umarım istediğin gibi bir araba bulursun en kısa zamanda
-
15 Nisan 2006: 02:54 #8760
haldicKatılımcıBilgiler için teşekkürler, eğer slmszsam görüş ve resimleri eklerim buraya
-
15 Nisan 2006: 13:23 #8761
Pontiac301KatılımcıEn sonunda vereceğim sana Novayı mis gibi biniceksin,uğraşma,
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.