Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) Bu araç hakkında bilgi rica edece?im, Bilenler varsa lütfen

13 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      haldic
      Katılımcı

8) Bu araçla ilgili bana bilgi verebilecek olan arkadaşŸlar var mı Alınabilir bir araç mı? Seceresi nedir,

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1834054

acmecamaro
      Katılımcı

aldiktan sonra hafif bir kaporta boya ve jant lastik almalisin,

bu haliyle de fena degil…ama senin arabadan beklentoin nedir ona gore degisir…

haldic
      Katılımcı

Sen benim 76 eski sarı camaromu gördün, o duruma bir daha düşŸmek istemiyorum, 2 yıl adam gibi bineyim performansda beklemiyon sağlıklı bir motor ve bozulmamışŸ bady 3-4 sene sonra ful toplama işŸim olabilir ilk anda böyle işŸçilikli işŸlerle uğraşŸamam,
      teşŸekkürler,

kamaru
      Katılımcı

Walla ben arabayı almadan bakınırken buna da bakmışŸtım. LJok fazla anlamam ama uğraşŸtıracak bir araba gibi duruyordu. En azından kozmetik olarak. Görme fırsatın yoksa gördüklerimi söyleyebilirim.

haldic
      Katılımcı

yazdığımı okudum sanki sert dille yazıılmışŸ gibi geldi bana, öyle bir kasıt yoktur arkadaşŸlar,

haldic
      Katılımcı

bu aletle ilgili paylaşŸacağınız herşŸey benim için artı olacaktır, yarın birilerine baktırmaya çalışŸacağım, izmirde de bir 74 kırmızı var onada baktırıyorum hangisi olursa, iyi çıkmazsa beklemeye devam

acmecamaro
      Katılımcı

ufak tefek seyleri gormezden gelirsne bir iki sene biner dolasirsin bence,
      butcene bagli, o fiyata da masrafsiz araba almayi hayal etmek hayalperestlik olur…. ama dedigim gibi fiyatinin arabasi… biner dolasirsin…

haldic
      Katılımcı

saolun arkadaşŸlar, Kamaru senin gözlemin nedir, (o iğrenç rengi dışŸında)

ǖzcan benim eskiyi topladımı ne oldu epeydir aramadım onu acme

piyu
      Anahtar yönetici

bu arac sanırım 15-20 gun bostancı’da durdu… uzaktan inceledim… kesin cant-lastik lazım… kaporta orta-iyi boya rengi degisik bir sarı…ama ben sevmedim…yani almayı dusunsem renk degistiririm.

vin koduna bakmak lazım kodu tutuyormu diye… ayrıca motor-sanzıman durumu ve masraf potansiyeli de arastırılmalı… sonucta bedava degil…

acmecamaro
      Katılımcı

ben bi kere murat ustanin orada bakmistim, motor kodu T degildi..ama bir bakmak gerek….

bir de boya kabariklari hatirliyorum bir kac ay once son gordugumde…

Ozcan pek birsey yapmadi henuz…

haldic
      Katılımcı

Yarın bunada baktırıyorum, http://www.araba.com/223489.html
      Sarı olmazsa bu bu olmazsa sıradakiler hiçbiri olmazsa NOVA, ama bir tanesi kesin olacak

ǖzcan isterse eski arabayı belki geri alabilirim.

kamaru
      Katılımcı

ben arabaya heralde 2-2,5 ay önce alıcı gözüyle bakmışŸtım. BuişŸlerden çok fazla anlamadığımı öncelikle belirtmem gerek.

Hatırladığım içinin çok yıpranmışŸ olduğu. ıç paneller vinyl kaplı. ama berbat. siyah. orta konsol da kötü. özellikle kol dayama. Torpidoda da birşŸeyler vardı ama hatırlamıyorum. Sanıyorum göstergelerin bazıları çalışŸmıyordu.

Kısaca şŸöyle. ılanı ilk gördüğümde hıh işŸte idare edecek araba demişŸtim. Ama yanına gidince hiçte öyle değil. Hele o para etmez (benim paramla tabi)

Bir de şŸunu hatırlıyorum. Sahibi kafadan ben müşŸteri olmadan %10 gibi indirim yapmışŸtı. Yanlız dikkat sahibi satışŸ işŸiyle uğraşŸıyor. Yani pazarlıkta dikkat et.

Hatırladıklarım bu kadar.

Umarım istediğin gibi bir araba bulursun en kısa zamanda

haldic
      Katılımcı

Bilgiler için teşŸekkürler, eğer slmszsam görüşŸ ve resimleri eklerim buraya

Pontiac301
      Katılımcı

En sonunda vereceğim sana Novayı mis gibi biniceksin,uğraşŸma,

13 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.