Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › '64 Ford Galaxie 500 coupe
- Bu konu 16 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 18 yıl 7 ay önce DeSerT tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
2 Nisan 2006: 22:03 #531DeSerTKatılımcı
Nasıl bilirsiniz? Dün bir tane buldum , 390 motorlu 3 ileri düz şanzumanlı. Derleyip toplamak lazım fakat diri bir araba, orjinal kliması filanda var üstünde..
-
2 Nisan 2006: 22:20 #8605AnonimZiyaretçi
ıyi biliriz ,it gibi yürür.O nun motoru tahminimce standart olarak 300hp ye yakın olup çok babacan bir motrdur,o halde çift karburetör bile kaldırıyor denenmiş olup 120mph de roket çekmişdir. 😯 😯 😯
-
2 Nisan 2006: 22:40 #8606Pontiac301Katılımcı
aksesuar eksiği varsa alma bence, astarı yüzünden pahalıya çıkabilir, düz vitesi çöpe atar bir tane C6 koyarsın,ama tabi bilemem ciddi risk,
-
2 Nisan 2006: 22:54 #8607piyuAnahtar yönetici
ben bugune kadar ya cok guzel ya da cok tursusunu gordum… senin dedigin gibi orta karar hic gormedim…
Pontiac301’in dedigi aksesuar eksigini soyle detaylandıralım… Ford’larda (özellikle Mustang) incik boncuk diye tabir edilen yok direksiyon kapagı, yok kaput amblemi, yan yazılar, yan amblemler diye uzayıp giden bir liste var ve bunlar dısarıdan bakıldıgında ufak tefek gibi gozuksede gercekten cok yuksek rakamlar cıkartabiliyor… ben camaro’m icin amblem siparis vermistim boyutları 2cm*10cm gibi ufak bisi… fiyatı 50usd’nin ustundeydi… Ford’da boyle bir olay var…
Bu arada Galaxie Mopar değil hatırlatayım (imza cok iddialı ya )
-
2 Nisan 2006: 22:56 #8608DeSerTKatılımcı
Aksesuar eksiği var baya, boyada ister , içinede girişmek lazım , şanzumanı çöpe at zaten , motorda elden geçmek ister. Bide yürüyen aksam var tabi. Aldığım fiyatın 5 katını harcarım heralde.. ama çok sexy namussuz al beni al beni diyor…
-
2 Nisan 2006: 23:00 #8609DeSerTKatılımcıpiyu wrote:ben bugune kadar ya cok guzel ya da cok tursusunu gordum… senin dedigin gibi orta karar hic gormedim…
Pontiac301’in dedigi aksesuar eksigini soyle detaylandıralım… Ford’larda (özellikle Mustang) incik boncuk diye tabir edilen yok direksiyon kapagı, yok kaput amblemi, yan yazılar, yan amblemler diye uzayıp giden bir liste var ve bunlar dısarıdan bakıldıgında ufak tefek gibi gozuksede gercekten cok yuksek rakamlar cıkartabiliyor… ben camaro’m icin amblem siparis vermistim boyutları 2cm*10cm gibi ufak bisi… fiyatı 50usd’nin ustundeydi… Ford’da boyle bir olay var…
Bu arada Galaxie Mopar değil hatırlatayım (imza cok iddialı ya )
O fiyata mopar buldunda almadık mı
-
2 Nisan 2006: 23:00 #8610Pontiac301Katılımcı
uzak dur o zaman,ama tabi kenarda ezicek 20 doların varsa o zaman yapılmaz diye birşey yok, ama piyasada 10 dolara hazır arabalar var çiçek gibi,
-
2 Nisan 2006: 23:05 #8611piyuAnahtar yönetici
benim bu tip durumlarlar ilgili bazı dusuncelerim var…
mesela sana alma demem mumkun degil cunku alabilecek para varsa ben alırdım…bazı amerikanlar vardır ustune tonla para harca cıkan arac cok albenili olmaz ama bazı araclar vardır her yaptıgını gosterir…
bana gore degerli bir arac… eger yurumuyorsa yaklasma ya da cok iyi kontrol ettir ya da cok ucuza al… harcayacagın parayı cok fazla kafana takmayacaksan alınır…yavas yavas harcanır…ileride enfes bir klasik olur…
arabanın eksiklerini listeler para biriktirdikce sırayla yaparsın… cok ta keyifli olur… bence guzel proje… hatta bu sırada amerika ile baglantın varsa 2.el ucuz parcalar temin edip daha hızlı toparlayabilirsin…
dusunceler iste…
-
2 Nisan 2006: 23:10 #8612DeSerTKatılımcı
Arabanın 50 metre ilerisinde aynısından bir tane yapılmış vardı. Ama nasıl yapılmış anlatamam yani . Tek kelimeyle jilet;1.sınıf boya işçiliği , sedefli amblemler, arka çamurluk kapakları, kalite deri döşeme , yeni kromaj parçalar, delirdim görünce ,şeytan dedi git al diğerini yap öyle. Ordan girdi kanıma , yoksa ford a bulaşmaya pek niyetli değilim ben…
-
2 Nisan 2006: 23:13 #8613Pontiac301Katılımcı
gördüğün yapılmış olan koyu mavimiydi, ona ben bayıldım, anıttepede görmüştüm, ankara çok önemli bir yer, bizim buradaki gibi rutubet yemiş çöpler orda yok;)
-
2 Nisan 2006: 23:14 #8614piyuAnahtar yönetici
bu seye benziyor….
cok temiz 74 charger mı alırsın yoksa yıllardır yatan 69 chargerı mı alırsın?
kendi adıma 69 charger alırım… konu bu…
-
2 Nisan 2006: 23:16 #8615Pontiac301Katılımcı
hehehe 74 çöptür yahu;) 69 gene ölüsü bile para eder;) satar kurtulursun yeri geldimi:) ama hazırını almak alıp yapmaktan çok çok daha karlı ve ucuz,
-
2 Nisan 2006: 23:17 #8616DeSerTKatılımcıPontiac301 wrote:gördüğün yapılmış olan koyu mavimiydi, ona ben bayıldım, anıttepede görmüştüm, ankara çok önemli bir yer, bizim buradaki gibi rutubet yemiş çöpler orda yok;)
Hayır bu gök mavisiydi , içide beyaz deri. Bu arada ben anıttepede oturuyorum buralarda hiç galaxie görmedim. Neresinde gördün anıttepenin koordinatları verebilirmisin ?
-
2 Nisan 2006: 23:21 #8617Pontiac301Katılımcı
ben orda nişanlımla gezerken biranda yanımızdan selam vererek hortladı,sonrasında siyah bir 56 ile krem bir regal de gördüm,ben istanbullu olduğum için herhangi birşey diyemiyceğim ama nişanlım beytepede hacettepede okuduğu için zırt pırt geliyorum ankaraya beni görürsen durdur:) yeni kasa koyu gri 91 caprice 41 KR plaka;)
-
2 Nisan 2006: 23:21 #8618DeSerTKatılımcı
Charger olayı 70 de biter , sonrasına çiçek ek ancak 🙄 Çok ta haksızlık etmemeli aslında mopar mopar dır yaw..
-
2 Nisan 2006: 23:23 #8619Pontiac301Katılımcı
ama aynı arabayı yıllar evvel ankarada havaalanına giderken şehiriçinde sağ tarafta bir amerikan satan galeri vardı ordada görmüştüm, içide mavi deriydi arabanın, istanbuldan gitme bir arabaymış, sahibi selamiçeşme gimanın eski sahibi, vs vs vs
-
2 Nisan 2006: 23:24 #8620DeSerTKatılımcıPontiac301 wrote:ben orda nişanlımla gezerken biranda yanımızdan selam vererek hortladı,sonrasında siyah bir 56 ile krem bir regal de gördüm,ben istanbullu olduğum için herhangi birşey diyemiyceğim ama nişanlım beytepede hacettepede okuduğu için zırt pırt geliyorum ankaraya beni görürsen durdur:) yeni kasa koyu gri 91 caprice 41 KR plaka;)
Ok durdururum 😉
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.