Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › AmerikanAraba.com
- Bu konu 7 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 18 yıl 7 ay önce
firrebird tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
1 Nisan 2006: 03:28 #528
piyuAnahtar yöneticiArkadaslar site ile ilgili bazı güzel bilgileri aktarmak istedim… kısmen referans kısmen istatistiki bilgi… hosuma gittiginden paylasmak istedim…
Oncelikle üye sayımız : 2526 (tümü aktif degil dogal olarak)
Gunluk sayfa görüntüleme (page view diye gecer) : 10.000+ (nazar degmesin, bazı gunler 15.000 ustu bile var…)Son 3 ay sayfa görüntüleme (page view)
Ocak : 291.121
Şubat : 253.756
Mart : 367.363Bilmeyenlere bilgidir… http://www.Alexa.com sitesi bir tur referans sitesidir. Arama motorlarına kayıtlı websitelerinin populerliklerini olcer…buna göre tum dünyadaki Turkce sayfalar icerisinde Otomobil kategorisinde (buraya dikkat lutfen alt kırılımlı bir sayfanın istatistikleri degildir…Turkce Otomobil sayfaları icerisinde) 8. en iyi sıradayız…
Merak edenlere link asagıda…
Alexa istatistikler…Bu sayfada önemli olan istikrarlı olmaktır… 3 aylık periyodlarda sitelerin populerlikleri guncellenir, bu sıralamada da tonla kriter var…
mesela listede kimler var…
1.milliyet – arabam.com
2.mynet – otomobil
3. oto klup turkiye
4.otomobil gazetesi
5.basgaza
6.galeriden.com
7.ototurk.com
8.AmerikanAraba.com
9.Clup Japon
10.geceucusu.combunun gercekci olmadıgını dusunenlerde olabilir ama benim icin bir kriterdir…(internet camiasında da kaale alınır)
-
1 Nisan 2006: 03:32 #8568
piyuAnahtar yöneticibunun yanında milyonlarca site icersinden ise….dunya sıralamasında (tum dillerde tum siteler)
343.214 uncu sıradayız… (ve surekli artıyor…)
-
1 Nisan 2006: 03:46 #8569
XLR-VKatılımcıCok guzel bir bilgi ,tesekkurler bizleride bu konuda haberdar ettigin icin .Bu hizla sanirim butun dunyadaki American Araba meraklilarinin bildigi bir adres olacak
-
1 Nisan 2006: 03:50 #8570
piyuAnahtar yöneticiYurtdısından cok ziyaretci var fakat bunların siteyi ziyaret amacları dili anlamadıklarından dolayı sooooyle bir bakıp gecmek veya eger bulabilirse foto galerisinde keyifle surf yapmak ile sınırlı… olsun onlarda gelsin
-
1 Nisan 2006: 03:53 #8571
XLR-VKatılımcıBoyle giderse herhalde English Section falan da eklemek gerekecek siteye o zaman cok daha fazla insan siteye uye olur ve forumlara katilir
-
1 Nisan 2006: 18:27 #8572
Mustafa YÜKSELKatılımcıel ele verelim arkadaşlar ileriye taşıyalım siteyi veeeeeeee doğan reklamdan çok paralar kazansın üyelere filmleri falan bedavaya versin nihahahahahahah
-
1 Nisan 2006: 23:28 #8573
piyuAnahtar yöneticivalla suanda para kazanmadan dahi cd’leri bedava dagıtıyorum… gonlum zengin… gecen 1 yarıstan kalan kendime ayırdıgım 1/43 diecast otomobil var 3-4 tane onları bile dagıtıcam gelecek haftalarda… tshirtler filan da var…
maksat herkese değişik birşeyler verebileyim… maksat katılımı arttıralım… amaç atraksiyon…
-
3 Nisan 2006: 01:44 #8574
firrebirdKatılımcıvalla çok güzel olmuş yaa, çok başarılı..! keyiflendim akşam akşam yaawww
harbiden yaa, site ingilizce olarak da görüntülünebiliyor olsa bayaa bi toz atıcaz gibi gözüküyo
zamanla o da olcaktır die düşünüyorumbilgi paylaşımı için de ayrıca teşekkürler tabi..
haydiii, devaamm hız kesmedeeennn
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.