Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) GıTT, TR TUNING mart sayısında

19 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      trtuning_onur
      Katılımcı

GıTT TRTUNINGǢ€™TE

OPETǢ€™in reklam yıldızı GiTT ile ilgili bilmek istediğiniz her şŸey ve detaylı fotoğraflar, TürkiyeǢ€™nin en çok satan tuning dergisi TR TUNıNGǢ€™in mart sayısında. Ayrıca dev GıTT ve Cem Yılmaz posteri TRTUNINGǢ€™le birlikte herkese bedava.

TR TUNING DERGISI
      YAZI ISLERI
      Onur Ziya Demir

(Yönetimdeki arkadaşŸlar benimle irtibata geçerlerse sevinirim. Dergimizde hem araçlarınıza hemde buluşŸmalarınızdan görüntülere yer vermek bizi sevindirir.)
      onur@trtuning.com.tr

Pontiac301
      Katılımcı

Arabayı göztepe sanayi dıgıdık hasan yaptı,iyikide yapmışŸ çok yakışŸıklı oldu,

Chevy_Killer_89
      Katılımcı

Hasan Uysal, unlu 454 Vega yı yapan kisi …

piyu
      Anahtar yönetici

orjinalini verelim

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

orjinali daha güzel

XLR-V
      Katılımcı

Aynen oyle ,katiliyorum

emrekaan
      Katılımcı

ama orjinali o değil.. sanırım kaput ve arka spoyler k.i.t.t. in taklidi işŸte k.i.t.t. :

piyu
      Anahtar yönetici

taklit !!!

o orjinal 1984 Pontiac Transam’dır. Kitt zaten standart olmadığından farklı olmaları doğal…. ayrıca dışŸ görüntü haricinde bayağ farklılıkları var… ama özüne geldiğinde özü 1984 Pontiac Transam’dır…

gtagucu
      Katılımcı
      piyu wrote:
      taklit !!!

o orjinal 1984 Pontiac Transam’dır. Kitt zaten standart olmadığından farklı olmaları doğal…. ayrıca dışŸ görüntü haricinde bayağ farklılıkları var… ama özüne geldiğinde özü 1984 Pontiac Transam’dır…

Kitt 82TA’dan yapılmışŸ bir araç 😉 🙄

piyu
      Anahtar yönetici

üzmeyin ben arkadaslar… yapmayın etmeyin… kaputtaki sofor tarafına hava girisi sadece 84 yılında vardır ve kitt 84 transam’dan yapılır… biraz sonra kanıtları da geliyor…

(1.kanıt ustteki foto zaten…kaput havalandırmasını goreceksiniz)

piyu
      Anahtar yönetici

ilginc… arastırdım 82-84 arası diyor… biz bu aracı almadan arastırdıgımda sadece 84 diye bulmustum… tabiri caizse gıcık oldum….

Angelus
      Katılımcı

Kötü kazıklamışŸlar seni üstad Senin araba bence Tramsam görünümlü Camaro yada camarodan bozma transam

Pontiac301
      Katılımcı

amma çok 3 e binen var yahu bu ara makbulleşŸtimi nedir? bende alıcam şŸimdi ama 4 alıcam,güçlü kuvvetli olsun;)

gtagucu
      Katılımcı
      piyu wrote:
      üzmeyin ben arkadaslar… yapmayın etmeyin… kaputtaki sofor tarafına hava girisi sadece 84 yılında vardır ve kitt 84 transam’dan yapılır… biraz sonra kanıtları da geliyor…

(1.kanıt ustteki foto zaten…kaput havalandırmasını goreceksiniz)

Abi 1982 yılında yayına başŸlayan bir dizide 84 Ta nasıl kullanılsın ) dizi 4 sezon sürdü, ileriki sezonlarda 82 harici TA’lar iç çekimler ve aksiyon sahneleri çekimlerinde kullanılmışŸ ama dışŸ çekimler için hep 82’ler kullanılmışŸ.

Kaputtaki şŸoför tarafı hava girişŸi 82TA’da da var. O kaputun adı power buldge hood. 82-84 arası TA’larda olan bir kaput.

piyu
      Anahtar yönetici

dogru haklısın ama soyle bir durum varmıs… dizi 82’de baslamıs kullanılan model 82 1/2 deniyor…yani 83 gibi esasında…ama dedigim gibi ben arastırdıgımda sadece 84’ten olur ama olmadı 83’te olabilir gibi bisiler okumustum… demekki eksik veya yanlıs bilgi iceren bir siteye bakmısım

amerikancý
      Katılımcı

Ben bu GıTT’i göztepe sanayi’de gördüm.içeri kafamı daldırdım”ANAAAA” oldum bi baktım gitt sonra bi usta geldi yanıma 5dk lafladık adını soruncada hasan demişŸti Ayrıca içerde Antalya’da tatsız olay yaşŸayan mavi camaro’da vardı hasan usta çok iyi birisiydi bana alet’in 8OO hp lik motorunu göstermişŸti belki inanmıcaksınız yada ben hayal gördüm kaputta tazmanya canavarı vardı kim bilirdiki o aracın gömeceğini…
      Bu arada ben bu GıTT’in yedeğini gördüm yani esas GıTT ebişŸey olunca kullanmak için yedek GıTT (cidiyim)

Anonim
      Ziyaretçi
      amerikancı wrote:
      Ben bu GıTT’i göztepe sanayi’de gördüm.içeri kafamı daldırdım”ANAAAA” oldum bi baktım gitt sonra bi usta geldi yanıma 5dk lafladık adını soruncada hasan demişŸti Ayrıca içerde Antalya’da tatsız olay yaşŸayan mavi camaro’da vardı hasan usta çok iyi birisiydi bana alet’in 8OO hp lik motorunu göstermişŸti belki inanmıcaksınız yada ben hayal gördüm kaputta tazmanya canavarı vardı kim bilirdiki o aracın gömeceğini…
      Bu arada ben bu GıTT’in yedeğini gördüm yani esas GıTT ebişŸey olunca kullanmak için yedek GıTT (cidiyim)

oooo Hasan abim bi tanedir.LJok iyi biridir ayrıca drag,amerikan davalrında aşŸmışŸ bi adamdır.Mesela miletin topladığı motor 200.000km yapar onun topladığı 300.000km dayanır.

amerikancý
      Katılımcı

Eeet iyi bi adamdı.Levent Kesen’ide gördüm içerde çayını yudumluyordu

alper
      Katılımcı

reklamlardaki gitt’ten çok önce ben ankaraya giderken başŸka bi tane gördüm biz 3 20 bmw yakalayamadık üç sene önceydi biz 120-140 arası giderken yakınımızdan jet gibi geçti kendi kendime rüya görüyorum dedim zaten aynı yöne doğru gidiyoruz ben arkasından topukladın ama nafile,peşŸini bırakmadık biz bastıkça oda bastı yakalamadık bizim bmw’nin suyu ısınmya başŸladı bizim bmw ağır murat kuşŸ gibi ama o süratta nasıl gidiyor inanamadım zaten murat kayboldu peşŸini bıraktık yakalayamadık dinlenme yerinde mola verelimdedik durduk arabadan indim içim içimi yiyordu kendi arabama acayip bişŸekilde küfür ediyordum 👿 bizim arkadaşŸ bana o işŸte dedi hemen yanına gittik yanımızdan hızla geçtiği için fazla göremişŸtik acaba o’mu değilmi diye arabaya bakarken sahibi bizi izliyormuşŸ dışŸarı geldi slmlaşŸtık takip ettin ama yakamadın dedi bende evet dedim ama ne var bunda dedim kaputu açtı murat’a 20 m ford motoru koymuşŸlar sonra modifiye etmişŸler kaportayı düzelmişŸler çok süratte denge kaybolmasın diye bi sürü sey yapmışŸlar hayran hayran bakmaktan başŸka bişŸey yapamadım 🙄

Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

hadi yaaaa bizim peder de arkadaşŸının hacısına 1.6 doğan koymuşŸtu oda manyak olmuşŸtu ama o yolda durmayı başŸaramıyodu

adamlar yolu tutsun diyene koymuşŸlar bence 20m şŸasesinin üstüne toplamışŸlardır

19 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version