Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › 75 Camaro Front Valance Panel!
- Bu konu 30 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 18 yıl 8 ay önce Lowrider tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
4 Mart 2006: 02:38 #496BluesmanKatılımcı
Hadi burdan yakın! nerden bulucam “0” ını reproduction ından şööyle
ya gıcık oldum bulamıyom bi link verirseniz sevinirim, -
4 Mart 2006: 03:16 #8014XLR-VKatılımcı
Link vermiyim cunku piyu kizabilir onun yerine soyle soyliyim .
Ebay e git 75 Camaro Front Valence PAnel yaz herhalde bir suru sey cikar karsina -
4 Mart 2006: 03:18 #8015BluesmanKatılımcı
yaa yaptım onuda ama hep 73 e kadar var ,,, 74 75 yalan yani
-
4 Mart 2006: 03:21 #8016XLR-VKatılımcı
Baska da aklima bir sey gelmiyor ama bence bir de yarin AVK Servis ile kontak kurmani tavsiye ederim . Sanirim yardimci olacaklardir
-
4 Mart 2006: 03:21 #8017BluesmanKatılımcı
ahahahaah süper bişey olduy
camero yazdım çıktı, kayıtlara geçilsinbunuda sadece amerika içine gönderiyolar
-
4 Mart 2006: 03:46 #8018piyuAnahtar yönetici
front valance panel, turkçe’ye sakal olarak geçmiş olan farların ve tamponun alt bolumunde olan boydan boya buyuk parca dimi???
bende baktım nette henuz bisi bulamadım… diger yıllar var ama 74-77 yok valla… aklıma gelenler….
bayag camaro var… birinden sokup kalıp ile fiber’ini yaptır…(agırlık tasımıyor sanırım……ucuz ve guzel olur…ayrıca curumez…belki 2-3 kisi ister ortak yaptırırsın)
sevgili boogeyman’de 2 tane var 1ini cal… 😉
-
4 Mart 2006: 03:50 #8019BluesmanKatılımcı
vala öcüadamdan alınacak son parçadır o herhalde, birkaç kişi istiyodu, herhalde yaptırıcaz artık öcünün valance ını söküp kalıp olarak kullanırız
valance panele takılan alt ızgarayı bile bulamadım, kafayı yicem -
4 Mart 2006: 03:58 #8020XLR-VKatılımcı
Kolay gelsin en kisa zamanda aradigin parcayi bulmani dilerim
-
4 Mart 2006: 04:01 #8021BluesmanKatılımcıXLR-V wrote:Kolay gelsin en kisa zamanda aradigin parcayi bulmani dilerim
çok sağol , keşke bi eksiği bu olsa arabamın eheeh
2007 yazına ancak tamamlarım bi terslik olmazsa -
4 Mart 2006: 04:05 #8022XLR-VKatılımcı
Bu tip isler zaten pek aceleye gelmez bak mesela ana sayfadaki arkadasin arabasi epey zaman almis gerci kaportcilar falan cok oyalamis ama yinede acele etmeden yapmak daha iyi olur herhalde . Ama bitince hersryile, onun verdigi keyfe deger sanirim
-
4 Mart 2006: 04:14 #8023BluesmanKatılımcı
benim arabanın kaportası kendi garajımda yapılacak, öncekini toplayan ustayı maaşla çalıştırmayı planlıyorum, boyası içinde gene önceki arabayıyaptırdığım yer olacaksanırım ama önce parçalar, aceleye gelmesin yavaaaş yavaaş
-
4 Mart 2006: 04:18 #8024XLR-VKatılımcı
Tanidik birisiyle is yapmak daha iyi olur bu arada ustayi maasla calistirmak ta ilk defa duydugum bir sey ama herhalde daha iyi olur neticede sadece senin arabaya konsantre olur
-
4 Mart 2006: 04:27 #8025BluesmanKatılımcıXLR-V wrote:Tanidik birisiyle is yapmak daha iyi olur bu arada ustayi maasla calistirmak ta ilk defa duydugum bir sey ama herhalde daha iyi olur neticede sadece senin arabaya konsantre olur
şu şekilde oluyo abi, annatayım
100metre kare 2.katı sayarsak 140 m2 bi garajım var, ustamda boyacımın yanında çalışıyo ve adam orada araba yaptığı zaman o adamada pay vermek zorunda tahmin edersin, bu mekan kasko şirketleriyle anlaşma yaptığından beri restorasyon işini bıraktılar… neyse efendim ustam deli ama iyi yaptı önceki arabayı…
bende adamın istediği bütün aletleri argon kaynağından dayamalara takımlara kadar herşeyi satın alıp, bu adamı getiricem, baştan konuşucaz kaportaya ne kadar istediğini, normalde 2 aylı bir iş ya, bunu 5 aya yayıcaz, yavaş yavaş ama sindire sindire…
bana faydası ne?
Camaronun bilmediğim yönlerini öğrenicem, kitaplara bakmakla olmaz buişler,
parçalarıma sahip çıkıcam kafam temiz!
usta ne yapıyo görücem, be mesela çamurluğu söktük, tamir ettik, takarken bodye beraber karar vericez… falan filan
bende işi öğrenicem ohhhh -
4 Mart 2006: 04:32 #8026AngelusKatılımcıBluesman wrote:benim arabanın kaportası kendi garajımda yapılacak, öncekini toplayan ustayı maaşla çalıştırmayı planlıyorum, boyası içinde gene önceki arabayıyaptırdığım yer olacaksanırım ama önce parçalar, aceleye gelmesin yavaaaş yavaaş
ben böyle bir şey 3-4 yıl önce denedim başın çok ağrır benim düşüncem… Kaportacılarla boyacılarla uğraşılmaz. Maaş konusuna ilk önce evet diyorlar ondan sonra iş ağır gelince ilk fırsatta başka yere gidiyorlar.
-
4 Mart 2006: 04:35 #8027XLR-VKatılımcı
Cok guzel aciklamalar icin de tesekkur ederim cok dogru ve akillica dusunmussun . Sanki 40 yildir bu islerle ugrasan birisi gibi gayet guzel bir plan yapmissin . Simdiden basarilar dilerim ve sanirim ortaya guzel bir sanat eseri cikacak
-
4 Mart 2006: 04:35 #8028BluesmanKatılımcı
evet haklı olabilirsin, hatta haklısın
ama bu adamla aramızda bi hukuk sözkonusu.. izmit küçük yer, ama daha anlaşmadık bile, zaman ne gösterir bilinmez, dediğim gibi aceleye gerek yok en sağlıklı yöntemi bulucaz… ama niyetim bu dediğim gibi ettiğim gibi ehehe -
4 Mart 2006: 04:37 #8029BluesmanKatılımcıregnant22 wrote:Cok guzel aciklamalar icin de tesekkur ederim cok dogru ve akillica dusunmussun . Sanki 40 yildir bu islerle ugrasan birisi gibi gayet guzel bir plan yapmissin . Simdiden basarilar dilerim ve sanirim ortaya guzel bir sanat eseri cikacak
çok teşekkürler, bende öyle bi sonuç olsun istiyorum o kadar emek olucak makinanın üzerinde
ama angelusun dediğide yadsınamaz bir gerçek, ustaya güvenmesem, huyunu suyunu bilmesem, aynen angelusun dediği gibi düşünürdüm, ama madem garajım var madem ustayı tanıyom, bu yolda devam ediyorum şu andabu arada olayı maaş olarak düşünmeyelimde , progresse göre anlaşılan fiyat üzerinden bir ödeme planı olarak görelim diyorum
-
4 Mart 2006: 04:44 #8030AngelusKatılımcı
Gölcük te bir ustadan bahsediyorlardı geçen sene kaporta boya şanzıman ve motorda usta yaşlı bir amcaymış, işi oğluna bırakmış bu amca eski mercedes ve amerikanlar geldiğinde sadece onlara iş yapıyormuş oldukçada makul fiyatlara .bursa,izmit ve çevre şehirlerde tanıyanlar geliyormuş diye söylenmişti bana. Duydunmu böyle birini?
-
4 Mart 2006: 04:45 #8031BluesmanKatılımcıAngelus wrote:Gölcük te bir ustadan bahsediyorlardı geçen sene kaporta boya şanzıman ve motorda usta yaşlı bir amcaymış, işi oğluna bırakmış bu amca eski mercedes ve amerikanlar geldiğinde sadece onlara iş yapıyormuş oldukçada makul fiyatlara .bursa,izmit ve çevre şehirlerde tanıyanlar geliyormuş diye söylenmişti bana. Duydunmu böyle birini?
evet o adamı duydum, ama tanışma durumum hiç olmadı, nasıl iş yapıyor onuda bilmiyorum, ama araştırmamı istersen bulurum adamı
-
4 Mart 2006: 04:50 #8032BluesmanKatılımcı
abi biz seninle draglarda beraber kalkmıştık dimi siyah 3.gen camaro ? karıştırdımmı yoksa
-
4 Mart 2006: 04:53 #8033AngelusKatılımcıBluesman wrote:abi biz seninle draglarda beraber kalkmıştık dimi siyah 3.gen camaro ? karıştırdımmı yoksa
Draglara geldimde katılmadım 3. gen o zamanlarda 41 plakalı araba.
-
4 Mart 2006: 13:51 #8034LowriderKatılımcıBluesman wrote:valance panele takılan alt ızgarayı bile bulamadım, kafayı yicem
Abi sen ne diyosun ben arabayı aldım izmirden getirdim istanbula. 4. günü o ızgarayı çaldırlar. arabamın ızgarısını ÇALDILAR ulan, bu da o parçanın ne kadar zor bulunduğunu anlatır heralde , 2 sene geçti o parça hala yok bende ehhe
-
4 Mart 2006: 13:54 #8035LowriderKatılımcıBluesman wrote:abi biz seninle draglarda beraber kalkmıştık dimi siyah 3.gen camaro ? karıştırdımmı yoksa
senin kalktığın Piyunun kayınçosuydu yanlış hatırlamıyosam
-
4 Mart 2006: 14:11 #8036BluesmanKatılımcıAngelus wrote:Bluesman wrote:abi biz seninle draglarda beraber kalkmıştık dimi siyah 3.gen camaro ? karıştırdımmı yoksa
evet biz tanışmıştık seninle, gelıp 2-3 dakka kafanı şişirmiştim, arkadaşlarınla oturuyodun, siyah camaro temiz arabaydı emme
-
4 Mart 2006: 14:31 #8037illetyusKatılımcıBluesman wrote:Hadi burdan yakın! nerden bulucam “0” ını reproduction ından şööyle
ya gıcık oldum bulamıyom bi link verirseniz sevinirim,Ustte bulunan ve burada “kaş” tabir edilen fiber parca ile altta bulunan yine burada “sakal” tabir edilen parcayi bulman gercekten zor.
Eger bulabilirsen 74 den 77 ye kadar aynidir birbirine uyar.
Ben 3 yil arastirmanin sonunda sadece bir tek sitede sakali bulabildim, ondada “out of stok” diyordu…yani ellerinde yok…. 😆
Isin kotusu yeniden bakmak icin o sitenin adreside elimde yok…Hele hele alt taraftaki ince izgarayi hic bir yerde bulamazsin buna emin ol.
Ben kendim elde yaptim…!Bazen hasarli ust izgaradan keserek yapiyorlar ama pek muntazam durmuyor. Tamamen yeniden elde yapmak daha iyi, tabii onu yapmak icin ugrasacak yari catlak birini bulman lazim once…. 😆 😆
-
4 Mart 2006: 14:45 #8038BluesmanKatılımcıilletyus wrote:Bluesman wrote:Hadi burdan yakın! nerden bulucam “0” ını reproduction ından şööyle
ya gıcık oldum bulamıyom bi link verirseniz sevinirim,Ustte bulunan ve burada “kaş” tabir edilen fiber parca ile altta bulunan yine burada “sakal” tabir edilen parcayi bulman gercekten zor.
Eger bulabilirsen 74 den 77 ye kadar aynidir birbirine uyar.
Ben 3 yil arastirmanin sonunda sadece bir tek sitede sakali bulabildim, ondada “out of stok” diyordu…yani ellerinde yok…. 😆
Isin kotusu yeniden bakmak icin o sitenin adreside elimde yok…Hele hele alt taraftaki ince izgarayi hic bir yerde bulamazsin buna emin ol.
Ben kendim elde yaptim…!Bazen hasarli ust izgaradan keserek yapiyorlar ama pek muntazam durmuyor. Tamamen yeniden elde yapmak daha iyi, tabii onu yapmak icin ugrasacak yari catlak birini bulman lazim once…. 😆 😆
78-79 lower grillin petek tasarımı farklı ama çerçeve itibari ile uyuyormu acaba bizim valance panele?
-
5 Mart 2006: 02:26 #8039piyuAnahtar yönetici
esasında bu iste dogrusu… 7-8 amerikancı toplanıp bir garaj tutmak… iyi bir kaportacı tutmak… maaslı calıstırıp sırayla garaja getirmek kaportasını yaptırıp cıkartmak… hatta bu sürecte yeni arabalarda sıraya girer… adamda güzel kazanır…
-
5 Mart 2006: 03:30 #8040BluesmanKatılımcıpiyu wrote:esasında bu iste dogrusu… 7-8 amerikancı toplanıp bir garaj tutmak… iyi bir kaportacı tutmak… maaslı calıstırıp sırayla garaja getirmek kaportasını yaptırıp cıkartmak… hatta bu sürecte yeni arabalarda sıraya girer… adamda güzel kazanır…
zaten eğer bu proje başarılı olursa DÇŞER OTO izmitte bu şekilde yardımcı olabilirim arkadaşlarada
-
5 Mart 2006: 03:31 #8041AngelusKatılımcıBluesman wrote:Angelus wrote:Bluesman wrote:abi biz seninle draglarda beraber kalkmıştık dimi siyah 3.gen camaro ? karıştırdımmı yoksa
evet biz tanışmıştık seninle, gelıp 2-3 dakka kafanı şişirmiştim, arkadaşlarınla oturuyodun, siyah camaro temiz arabaydı emme
Hay binnn Kunduzzzz!!!! şimdi hatırladım seni TESTAMENT dinlerken gelmiştin konuşmustuk.hatta DÇŞER OTO ‘nun atışta sınır tanımayan< büyk şefi ilk başta tanıştırmıştı bizi…
-
5 Mart 2006: 04:42 #8042BluesmanKatılımcıAngelus wrote:Bluesman wrote:Angelus wrote:Bluesman wrote:abi biz seninle draglarda beraber kalkmıştık dimi siyah 3.gen camaro ? karıştırdımmı yoksa
Hay binnn Kunduzzzz!!!! şimdi hatırladım seni TESTAMENT dinlerken gelmiştin konuşmustuk.hatta DÇŞER OTO ‘nun atışta sınır tanımayan< büyk şefi ilk başta tanıştırmıştı bizi…
Döşer Oto — Attık mı sınır tanımayız
-
5 Mart 2006: 13:26 #8043LowriderKatılımcı
Döşer oto Jr.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.