Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › kaçırılmaması gereken fırsata kredi çekilirmi????
- Bu konu 51 yanıt içerir, 13 izleyen vardır ve en son 18 yıl 8 ay önce
ozz tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
2 Şubat 2006: 03:04 #469
Mustafa YÜKSELKatılımcı67 impala 4 kapı direksiz kaporta bosa tavan derisi iç döşemeler mükemmel..
305 cu in motor 2 barrel karl. dereceli egzantrik. 280hp
350 şanzuman
kilitli dif
lpg km de 20krşmükemmel bir araç 10 000lira
kredi çeksemmi ???????
çekersem nasıl kredi tercih sebebidir
not: şu an işsizim
-
2 Şubat 2006: 07:42 #7572
korsankaptanKatılımcıbence süper bu araba için kredi kesilir. bu impala ları alınırken dikkat edilmesi en önmeli şey iç döşemeleridir. motorları zaten zımba gibidir.. bide iç tasarımı ii se bence kaçırmaaa…
-
2 Şubat 2006: 14:22 #7573
ozzKatılımcıtempest, 10milyara 36 vadede ayda 400 küsür veriyorsun, tamam çok bişey degil ama ödemeleri aksattıgın zaman elini ver kolunu kaptır vaziyeti olabilir, birde araba aldın mı, alım satım, sigorta, mtv vb. vergiler ve tabiikide benzin masraflarını dikkate al derim ben, çünkü allah göstermesin, sıkışıp satmaya kalktıgın zaman piyasa ölü gömmek isteyecektir…
-
2 Şubat 2006: 16:42 #7574
LowriderKatılımcı305 motor ve 2 boğaz karburatör ile 280 beygir biraz imkansız gibi geldi bana.
kilitli diff olması güzel bir özellik.
dediğin kadar kaportada ve döşemelerde dediğin gibi mükemmelse o paraya değer.
fakat kaporta için dışardan değilde, camların köşelerine camurluk içlerine kapı aralıklarına ve bagajına bakarak kaporta durumunu daha iyi anlarsın.
genelde bi parmak macun cekip üstüne parlak bi boya atarlar süper kaporta var bu arabada dersin iki ay sonra butun boyalar çatlar dökülür. -
2 Şubat 2006: 16:52 #7575
AngelusKatılımcıKredi çekip araba almanı tavsiye etmem..
-
2 Şubat 2006: 18:06 #7576
Mustafa YÜKSELKatılımcıya aslında araba babamın arkadaşının. toplanırken bende vardım o yüzden arabayı çok iyi tanıyorum. tek eksiği vitesin konumunu gösteren camın olmaması başka kusuru bile yok.
400 400 de kasar biraz aslında. bu faiz oranlarından uzun vade de ne tarz kredi uygundur bunlar hakkında bilginiz varmı??
-
2 Şubat 2006: 18:14 #7577
ozzKatılımcızaten benim soylediğim 36 ay vade için gecerli ödeme, birde bizim arabalar için araba kredisi alamıyorsun, normal ihtiyac-tüketici kredisi alıyorsun..benim soylediğim oyakbanktan alınmış kredi için gecerli, baska bankalarda nedir bilmiyorum arastırmak gerekir.. ama bencede kredi ile araba almak, bide amerikan almak düşünmek gerektirir bence..inşallah hayırlısı neyse o olur senin için..
-
2 Şubat 2006: 18:30 #7578
Mustafa YÜKSELKatılımcıözgür abi valla kafam çok karışık sıyıracam .. bi de bu arabanım biscaynesi vardı bizde aşıktım, parasızlıktan satmıştık.
olay iki açıdanda duygusal
-
3 Şubat 2006: 03:15 #7579
piyuAnahtar yöneticiiş yoksa sakın alma… fırsatlar hayatta az gelir sonra pismanda olabilirsin ama cok buyuk risk… once isi hallet… hayatta illaki baska fırsatlar gelecektir…
-
3 Şubat 2006: 03:19 #7580
XLR-VKatılımcıBence de aceleci olmamakta fayda var bende mesela 68 Chevy Impala gordum ve fiyati 4500 YTL gibi bir sey eger dogru hatirliyorsam ama fiyati cok ucuz deyip hemen atlamam cunku ne olacagini bilemezsin .
-
3 Şubat 2006: 09:05 #7581
illetyusKatılımcıBu ulkede kredi ile alinmayacak iki sey var…….
Biri konut digeri araba…!
Kiymayin kendinize…..Aman derim
Yinede herkezin hesabi kendine goredir tabii….
-
3 Şubat 2006: 22:45 #7582
transamumutKatılımcıarkadaşım ona ne yaparsa yapsın o makina 280 hp vermez.neden dersen .
1- o arabada muhtemelen 76 cc kapak vardır
hadi biraz dağa i olsun 72 olsun genede sıkıştırma 9 u bulmaz sıkıştırma olmayınca isterse içine en paşa egzantiriği koysun en kral karbürötörü koysun genede iş yapamaz.Kıııııııı biz 2 bareli 305 makiinadan bahsediyoruz.280 hp alıyosa o makina laf yok bana helal olsun demek düşer.Ya bu memlekette ne çabuk beygir alınıyor her kez uçuyor be kardeşim beygirler tarlada sanki.Kasaya gelince bence o fiyata dağa i bi araba alınır.aceleci olma. -
4 Şubat 2006: 00:49 #7583
Pontiac301KatılımcıCanlı paran varsa 10 milyar bile verilmez bahsettiğin arabaya!!! Kredi ise tam gereksiz bir olay!!!olmayan parayla alışveriş yaparsan seni üzer o yaptığın ticaret!!! yinede sen bilirsin!!!
-
4 Şubat 2006: 02:35 #7584
ozzKatılımcıilletyus wrote:Bu ulkede kredi ile alinmayacak iki sey var…….Biri konut digeri araba…!
Kiymayin kendinize…..Aman derim
Yinede herkezin hesabi kendine goredir tabii….
+1
-
4 Şubat 2006: 06:28 #7585
Mustafa YÜKSELKatılımcıbir iki bankaya sordum işbankası 6 yaşın üzeri arabalara 1.7 uyguluyo 10 çekersen 14 falan ödüyosun
sanırım ben daha arabasız kalicam
-
4 Şubat 2006: 23:49 #7586
ozzKatılımcıdostum stres olmaktansa, arabayı alıp zevkle binememektense, allah korusun alıpda satmak zorunda kalmaktansa boylesi daha iyidir…
-
3 Mart 2006: 03:19 #7587
firrebirdKatılımcıtempest kardeşim gözüne kestirdiğin bu aracın teknik boyutuna hiç değinmeden(zira bu konuda bana söz düşmez, benden çok daha bilgili arkadaşlar üstatlar var) sadece finans konusunda yorum yapmak isterim.
bi bankacı olarak nacizane tavsiyem şudur ki; şu anda çalışmıyosan kredi olayına hiç girme derim. kredi ile arabaya girilir mi, evet bence girilir.. ( yoksa bankalar nasıl para kazncak arkadaşlar ) ama şu anda çalışmıyosan ve bu ödemeleri yapcak +başka bi gelirin yoksa hiç bulaşma hocam..
evet çok doğru, hayatta insanın karşısına fırsat 1 kere çıkabiliyo ama öte yandan sabırlı olmak da lasım. aslında bu noktada ben de aynı durumdayım senle bende karşıma bi fırsat çıktını düşünüyorum ama acele edip yanlış bi karar vermek de istemiyorum.
yine de kafaya çok taktım diosan büyük bankaların internet sitelerinden kredi faizi ve geri ödeme planı bilgilerine ulaşabilirsin.. kredilerin teknik boyutuyla ilgili herhangi bi noktada takılırsan da çekinmeden dönebilirsin,yardımcı olabilirim -
4 Mart 2006: 03:33 #7588
BluesmanKatılımcıfaiz oranlarının en düşük olduğu dönemde olmamıza rağmen,durum göz önünde bulundurularak , kredi alarak bir amerikan almanın mantıksız olduğunu düşünüyorum, ben benim camaro için her ay 500 ytl ödeyen bir insanım, tecrübe konuşuyor, araba garajımda yatıyor, garaj kirası 150 ytl (kardeşim ve burçak) 3 kişi ortağız toplamda 450 ytl.. bide oraya para veriyorum, ne parça parası biriktiricek durumum var ne bişey, daha böyle devam eder… ben yaptım sen yapma diyorum
ama olsun camarom var niıhhııhohaoha -
4 Mart 2006: 03:55 #7589
piyuAnahtar yöneticiolm senin bu yazdıgın adama kredi aldırtır…bu arada bende arada acayip gaza gelip camaro’mu ozluyorum… ahhhhh ahhhh
-
4 Mart 2006: 03:59 #7590
BluesmanKatılımcıpiyu wrote:olm senin bu yazdıgın adama kredi aldırtır…bu arada bende arada acayip gaza gelip camaro’mu ozluyorum… ahhhhh ahhhheşşeğim ben
-
4 Mart 2006: 04:00 #7591
XLR-VKatılımcıEstagfrullah herkes hata yapar onemli olan ders almaktir . Almak bir sey degil onemli olan sonrasi
-
4 Mart 2006: 16:52 #7592
firrebirdKatılımcıregnant22 wrote:Estagfrullah herkes hata yapar onemli olan ders almaktir . Almak bir sey degil onemli olan sonrasiAyynenn öle, krediyi bi şekilde alırsın.. önemli olan aldıktan sora geri ödemesi
-
6 Mart 2006: 03:56 #7593
Mustafa YÜKSELKatılımcıarkadaşlar ben işe irdm 600 800 arası bişi olcak maaş bu ay tam kestiremiyorum ne olucaanı, ailemle kalıyorum kredi hakkında yardıma ihtiyacım var
firrebird bana 1.1 le kredi verirmisin
model eski olunca kredi ödemesi olarak nikah felan istiyolar biraz daha bunalırsam askere kaçarım o kadar sıkıldım araba konusunda bana araba alın
olmadı kelepir al bin geberene kadar tarzında bi araba istiyom. ben para biriktircem önümüzdeki aylarda 3 milyarı tamamlayınca ucuz araba bulmaya çalışcam artık ne yapalım
-
6 Mart 2006: 05:04 #7594
firrebirdKatılımcıolsa tükkan senin be tempest
şaka bi yana kredi satışında falan olmadığım için o kadar uzun boylu yardımcı olamıyorum maleseffiyi olmuş ya işe, girmen hayırlı olsun, umarım istediğin gibi bi iştir.. yine de kredilerle ilgili bildiğim bilgileri paylaşiyim. bu güzel makineler için bankalar otomobil kredisi ne yazık ki vermiyo, haklısın bence de çok salak bi uygulama
) hal böle olunca mecbur ihtiyaç kredisi almak zorunda kalınıyo, ihtiyaç kredilerinin faiz oranı da şu aralar %1,70-%1,90 gibi oranlar arasında değişiyo. yani şöle oluyor ki örn 1,85 fiaz oranıyla 5000 ytl 24 ay vade ile kredi aldın. aylık ödemelerin 270,99 ytl oluyor. yok 24 ay çok uzun öde öde bitmez deyipde 18 aylık vade seçersen aylık ödemelerin 340 ytl. oluyo. örnekleri çoğaltabiliriz -
6 Mart 2006: 13:50 #7595
AngelusKatılımcıTEMPEST wrote:arkadaşlar ben işe irdm 600 800 arası bişi olcak maaş bu ay tam kestiremiyorum ne olucaanı, ailemle kalıyorum kredi hakkında yardıma ihtiyacım varfirrebird bana 1.1 le kredi verirmisin
model eski olunca kredi ödemesi olarak nikah felan istiyolar biraz daha bunalırsam askere kaçarım o kadar sıkıldım araba konusunda bana araba alın
olmadı kelepir al bin geberene kadar tarzında bi araba istiyom. ben para biriktircem önümüzdeki aylarda 3 milyarı tamamlayınca ucuz araba bulmaya çalışcam artık ne yapalım
Ankara’da isen 78 chevy caprice classic düşünürsen temiz bir araba var hemde ilk sahibinden. Şu virüsü draglarda kapmasaydim bende onu alacaktım.
-
6 Mart 2006: 14:28 #7596
haldicKatılımcıUzun süredir takip ediyorum bu konuyu,
Bende geçen yıl almıştım, arabayı toparlayamadığım için sökülü vaziyette satmak zorunda kaldım, arabayı sattığımda hala banka ödemesi devam ediyordu, geçen ay bitti kambur gibi taşıdım bu yükü, keyif yaptınmı diye sorarsan ı ıh yapamadım, paran yoksa düşünme bile, Benzinemi verecen parayı bankayamı şaşırma, nihayetinde alacağın aletin sorun çıkarıp çıkarmyacağıda belli değil, Macera istersen gir ama benim gibi bir AA’sını harcama insan üzülüyor, -
6 Mart 2006: 17:34 #7597
BluesmanKatılımcıEvet bu arkadaşımız çok güzel söylemiş
kendimi örnek veriim
eylül ayında Camaro Aldım, bu sırada garajım vardı zaten, onu tamamlamaya uğraşıyodum
Camaromu aldım iyi bir fiyata, her ay 500 ytl ödüyorum sırf arabaya, ayrıca 150 ytl garaja gidiyo, ve garajı tammalamak için her ay ortalama 200ytl harcıyorum, ettimi sana yuvarlak hesap 800ytl… ne kaportacıya ayıracak param kalıyo, nede parça getirtecek, bi süre daha böyle devam edecek bu
garaj tamamlandığında, oraya harcadığım para Camaroya kanalize olucak…
yani daha benim camaronun toplanmaya başlamasına var, makineyi trafiğe çıkarmıyorum, gerek görmüyorum benzin masrafı yapıcaama arabamla ilgilenebildiğim mekanımı toparlarım mantığıyla benzin parasını garaja harcıyorum
Yani zorlanmıyorum ama sabır gerekiyo , hepsi birarada asla olmuyo
burada Kredi dediğimiz hadise en çok yoran
Alın size canlı kanıt THe BLuesman -
7 Mart 2006: 01:59 #7598
piyuAnahtar yöneticiparası amerikan almaya yetmeyenler icin cok yakında bir projem hayata geciyor…. merak edin… hadi hayırlısı
-
7 Mart 2006: 02:43 #7599
BluesmanKatılımcıpiyu wrote:parası amerikan almaya yetmeyenler icin cok yakında bir projem hayata geciyor…. merak edin… hadi hayırlısınaapıcan kiralıcan mı
-
7 Mart 2006: 02:45 #7600
AngelusKatılımcıBluesman wrote:piyu wrote:parası amerikan almaya yetmeyenler icin cok yakında bir projem hayata geciyor…. merak edin… hadi hayırlısınaapıcan kiralıcan mı
Heralde imece 24 olcak bir araba 100 pay 1 pay 3.64 gün herkes verdiği para kadar pay sahip olduğu pay kadar gün ve arabanın sahibi olacak
-
7 Mart 2006: 02:46 #7601
Mustafa YÜKSELKatılımcıben piyu ben ben ben ben
bu arada arkadaşlar yardımlarınız için çok saolun iyiki varsınız..
haldic senin camaroya tanıdıktan borç alcaktım camaroya bindirmem seni dedi varmedi
-
7 Mart 2006: 02:51 #7602
AngelusKatılımcıBluesman wrote:piyu wrote:parası amerikan almaya yetmeyenler icin cok yakında bir projem hayata geciyor…. merak edin… hadi hayırlısınaapıcan kiralıcan mı
Heralde imece 24 olcak bir araba 100 pay 1 pay 3.64 gün herkes verdiği para kadar pay sahip olduğu pay kadar gün ve arabanın sahibi olacak
-
7 Mart 2006: 03:00 #7603
Mustafa YÜKSELKatılımcıangelus bu arada teklifin için saol ama 69 u geçmeyi pek düşünmüyorum.. bu arada sen ankaradamısın ????
-
7 Mart 2006: 03:03 #7604
AngelusKatılımcııstanbuldayım ama işler için sık sık gidiyorum Ankaraya.
-
7 Mart 2006: 03:06 #7605
Mustafa YÜKSELKatılımcıannadım rastlarsan kelepir tek kapı yada 4 direksiz 67-68-69 impala felan haber verirsindimi
-
7 Mart 2006: 03:44 #7606
piyuAnahtar yöneticiAngelus wrote:Bluesman wrote:piyu wrote:parası amerikan almaya yetmeyenler icin cok yakında bir projem hayata geciyor…. merak edin… hadi hayırlısınaapıcan kiralıcan mı
arkadaslar cok akıllı olmayalım
suprizleri bozmayalım…evet birtur imece…
hatta bunun sorusunu baslatıyorum… cevapları rica ederim…
-
7 Mart 2006: 13:25 #7607
haldicKatılımcıTEMPEST
annadım rastlarsan kelepir tek kapı yada 4 direksiz 67-68-69 impala felan haber verirsindimiBende kendime sevebileceğim, Şevkatle bakacağım bir coupe arıyorum, çok araba baktım. bu mesajı görünce Dün 69 coupe impala duymuştum Ankarada, 2 tane plymounş duster ve bir adet 74 şunderbird olduğunu duydum, Garaj Amerikan’dan Gökhan fiyatları konusunda bilgi almadım ama 10.000 YTL’yi geçmez sanıyorum. 69 yüklü değil sadece power direksiyon ve 350 makina var koldan otomatik.
TEl Nosunu isteyenler formlarda kaçırılmaması gereken fırsaya kredi çekilirmide numarası var, Herşey Gönlünüzce olsun, -
7 Mart 2006: 15:21 #7608
haldicKatılımcıFormu karıştırmışım ya, Gökhan tel no: 5386419203
-
9 Mart 2006: 04:24 #7609
Mustafa YÜKSELKatılımcıhaldic,, gökhan kim? garaj amerikanın sahibi mi,, bide 10 000 liram olsa gözümü kırpmam bahsettiğim arabayı alırım da :'( yokki
ben burdan haberlerinizi beklicem bi taraftanda para biriktircem
-
11 Mart 2006: 01:04 #7610
ozzKatılımcıbi araba var sana 5 milyar civarı, yeni duydum ama ayrıntıları bekliyorum,inşallah dogru haber ve dogru malsa…yakında haber veririm…
-
11 Mart 2006: 04:58 #7611
Mustafa YÜKSELKatılımcıözgür abi ben para biriktirmeye başladım inşallah yazın sonuna kadar peşinatım olcak gerisinide borç harç bulur bi araba alırız
-
19 Mart 2006: 02:12 #7612
haldicKatılımcıSafranbolu da bir 69 coupe impala vardı, satıldımı bilmiyorum. ama Araç pendikte idi. Ben baktım alete az masrafı var, satılmadıysa 8 gibi bir rakkam verebilir sanıyorum lacivert alet 327 motor otomatik koldan, döşeme işleri ve keyfe göre ufak tefek kaporta işleri vardı, ımpala seviyorsan alınacak bir arabadır, resim istersen çektiklerimi sana gönderirim, Satan arkadaşın adı aşağıda ama araç satılmadıysa ıst/pendikte duruyordur hala
Adı KORAY DÇNMEZ
Tel (ev) +90-544-3531832
Tel (iş) +90-370-7251212
Tel (cep) +90-535-5021191 -
19 Mart 2006: 03:42 #7613
Pontiac301Katılımcıbahsedilen araba ankaraya satıldı
-
19 Mart 2006: 04:00 #7614
AngelusKatılımcıTEMPEST wrote:özgür abi ben para biriktirmeye başladım inşallah yazın sonuna kadar peşinatım olcak gerisinide borç harç bulur bi araba alırızHoca parayı bulup arabayı almakla iş bitmiyor yaw bende hiç masrafsız bir araba aldım die sevinirken her gün summitte şunda bunda bir sürü modifiye ve görünüm parçası görüp alma tasasına düşüyorum.Kafayı yiycem gece uykularıma giriyor. Bu işin sonu yok şunu anladımki amerika bilgisayar donanım ve yazılım sektörünüde araba işine benzetti tek ürün al geliştirmek veya güzelleştirmek için binlerce ürün katalogta.
-
19 Mart 2006: 04:17 #7615
piyuAnahtar yöneticihakan gene sende araba var bende suanda amerikan olmadıgı halde kataloglara surekli bakıyorum
-
19 Mart 2006: 13:17 #7616
Mustafa YÜKSELKatılımcıvalla bende bakıyorum kalbüratörler manifoltlar felan
.. ben tüm gelirimi ona harcamaya hazırım .. seviyorum suçmu feda olsun herşeyim : )))maaşımın son damlasına kadar onun olsun hatta yemeğimide evden ekmek arası götürürüm işe..
ben bu aralar pek gezemiyorm ama bulduğum arabaları yazarım arkadaşlar.
-
19 Mart 2006: 17:47 #7617
haldicKatılımcıValla bende epeydir kendime araç bakıyom biçok arkadaş bilir, en çok Pontiac301 yardımcı oldu bana ama aklımda bir model olmayınca alması zor oluyor, beğeniyorsun ama ya daha iyisi varsa? her alete şüpheyle baktım, çevredeki arkadaşlat ti’ye alacaklar yakında o adam araba almaz diye, Neyse belki1-2 hafta içinde bir sürpriz yaparım. 😆
-
19 Mart 2006: 20:49 #7618
Pontiac301KatılımcıYok abi, sen gerçekten alamazsın, yahu camaro seni üzdü d,ye hiç birşey beğenemiyorsun:)
ama inşallah kafana göre bişeyler buluruz:) dipnot:(pontiacı marşladım bu hafta hehe al artık şu muhteşem muscle car ımı aaa:) iyi pazarlar -
19 Mart 2006: 23:31 #7619
ozzKatılımcıhaldic wrote:Valla bende epeydir kendime araç bakıyom biçok arkadaş bilir, en çok Pontiac301 yardımcı oldu bana ama aklımda bir model olmayınca alması zor oluyor, beğeniyorsun ama ya daha iyisi varsa? her alete şüpheyle baktım, çevredeki arkadaşlat ti’ye alacaklar yakında o adam araba almaz diye, Neyse belki1-2 hafta içinde bir sürpriz yaparım. 😆koptum bu işe!!!! 😈 😈 😈 😈
hakan paranoya başlamış sende!! ahh özcan abi sattı sana camaroyu, psikolojini bozdu!!! bu gidişle zor olacak ama herhalde beğenirde alırsan inşallah piyasadaki en orijinal makinalardan biride seninki olacak!! -
20 Mart 2006: 00:48 #7620
piyuAnahtar yöneticiözcan hangi camaroyu sattı… ben bunları bilmiyorum…detay ltf…
-
20 Mart 2006: 01:25 #7621
Pontiac301Katılımcıyok izmirden özcan!!! çöp bir arabaydı, çöp oldu zaten,
-
20 Mart 2006: 01:25 #7622
ozzKatılımcıyok bu baska özcan, hani 3 10 muhabbeti yapan değil, ,izmirden bahsettiğimiz camaroda hani benim almadığım, sonrada istanbuldan hakanın aldığı ve toplamak için söküp, sökülü halde sattıgı sarı camaro”dur!!
baska sorunuz dogan bey?? bu arada kınıyorum sizi, lütfen forumları takip edelimmmmm 😈 😈 😈 😈
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.